|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Praskanje
11.6.2007 18:26:34   
maca24
Naš 15 mesečnik se nenormalno praska. Najpogosteje med spanjem, če si pride kje do kože se popraska do krvi. Najprej je začel samo po trebuhu, sedaj pa se praska tudi že po nogah.
Kaj bi to lahko bilo?user posted image
Nikjer pa nisem opazila nobenih izpuščajev, flekov, ničesar.
Prosim svetujte.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Praskanje
11.6.2007 18:39:38   
Anonimen
od kolegice tamala se je tko praskala..ugotovljene na bioresonanci vse sorte alergije.
ne vem..js bi vseeno šla do kakega dohtarja??!!

(odgovor članu maca24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2007 18:45:16   
maca24
Tudi mi bomo šli jutri do zdravnika. Ker to več ni normalno. user posted image
Hotela sem samo vedeti, če naj zahtevam testiranje za alergijo ali ne. Zgleda, da ga bom.
Hvala LARA.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2007 19:20:14   
jooly
Bodi pozorna, kdaj se praska - če je to ponoči, mu sigurno ne odgovarja posteljnina (lahko so pršice, lahko je prašek, mehčalec, perje, volna...). Zamenjaj kouter in poušter, peri nekaj časa brez mehčalca... ugotoviti vzrok za alergijo je približno tko kot najdi iglo v senu... v večini primerov je tudi na testiranjih ne ugotovijo.

Moj Staš je npr. alergičen na maline user posted image . Za kaj tazga ga nikol ne bi šla testirat... to enostavno morš ugotovit sama - pr meni je trajalo 5 let user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2007 19:43:28   
*Uršula*
moja 10 m stara punčka se tud non stop praska povsod kjer doseže, sva ble na testiranju za alergije je blo vse negativno zdej sva pa naročeni na bicom terapijo. Bomo vidli.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2007 19:33:13   
maca24
Smo bili pri zdravniku. Baje je blaga oblika alergijskega kontaktnega dermatitisa.user posted image
Smo dobili sirup Claritine in kremo Elocom. Kontrolo pa imamo naslednji teden.

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2007 20:51:41   
Dadi
Čim manj maži z Elocomom (kortikosteroid!!!) Nam je zdravnica predpisala raje Elidel (sicer za nego, apak pomaga tudi proti srbenju)...Je bila pa naša pupa tudi na testiranju in niso nič ugotovili...Pa sva jo peljala na bioresonanco in je tam ugotovil dohtar, da je na vse sorte alergična...jo je zdravil in stanje se je izboljšalo, ni pa še čisto dobro. Verjetno bomo morali še na kakšen obisk. 

< Sporočilo je popravil Dadi -- 12.6.2007 20:53:29 >

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.