|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Predčasno nazaj v službo- prekinitev poro... 29.1.2007 22:09:37
|
|
|
|
Blejka26
|
zakaj pa greš predčasno v službo???glede plače pa ne vem.po moje dobiš vseeno pol porodniške?'
|
|
|
RE: Predčasno nazaj v službo- prekinitev poro... 29.1.2007 22:15:37
|
|
|
|
til
|
Tudi jaz sem šla en mesec prej v službo ampak smo se zmenili tako da delam po 4 ure decembra in mi takrat niso plačali nič ( sem dobila samo porodniško) zdaj januarja ko pa sem bila že redno v službi in isto delala po 4ure pa mi bodo dali celo plačo. Tako,da nisem na socialno nič prijavljala. Takšna je moja situacija in upam, da ti je vsaj malo pomagala.
|
|
|
|
|
RE: Predčasno nazaj v službo- prekinitev poro... 29.1.2007 22:39:42
|
|
|
|
Maja_77
|
V službi želijo, da bi prišla vsaj 6 mes. prej. Ampak čas preživet z je nenadomestljiv... sploh pri slabi plači
|
|
|
|
|
RE: Predčasno nazaj v službo- prekinitev poro... 29.1.2007 22:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ne gre za vprašanje eksistence družine, potem boš problem rešila v trenutku, ko se boš odločila, kaj ti je pomembnejše - biti ob otroku ali zadovoljiti direktorje. Kako je pa z izplačilom financ, pa ne vem.
|
|
|
|
|
RE: Predčasno nazaj v službo- prekinitev poro... 29.1.2007 22:54:45
|
|
|
|
Blejka26
|
ne pusti se izsiljevati šefu in preživi svoje trenutko ob ker ti bo nekoč verjetno žal,da si popustila in žal ti bo za izgubljene trenutke z otrokom.premisli. vsaka ženska ima pravico 12mesecev porodniške.
|
|
|
RE: Predčasno nazaj v službo- prekinitev poro... 30.1.2007 11:03:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem za pol delovnega časa šla v službo po 105 dneh. Zakaj? Ni bilo druge variante, žal. Sva si pa z možem delila pol pol - 4 ure on, 4 ure jaz. Priprada ti pol porodniške in pol plače s celo malico in potnimi stroški.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Cepljenje otroklola85 RRKaksno je vase stalisce glede obveznega cepljenja otrok? Bi po vase bilo bolje, ce bi se starsi glede tega lahko sami odlocali, ce zelimo cepiti ali ne?Sem za cepljenje (
68%)

Sem proti cepljenju (
8%)

Sem za svobodno izbiro (
21%)

Ne vem, ne morem se odlociti (
3%)

Drugo (
0%)
Število vseh glasov: 217Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!