|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregled pri voduškovi-alergološka ordinacija LJ
7.2.2007 22:14:54   
Pupica
Zaradi alergije imamo napotnico za pregled pri dr.Vesni Vodušek-Plevnik (alergološka in pediatrična ordinacija) iz Ljubljane. Ker ne poznam nobene, ki bi že imela pregled pri prej omenjeni zdravnici, vas prosim, če ga je katera že imela, če lahko malo pove, kako poteka sam pregled. A je isto kot v bolnici? ? ?

Nam je namreč rekel pediater, da bi pri pregledu v bolnici morali nekaj dni ostati v bolnici-kar pa nam v času poplav raznih viroz, bronhitisov, pljuč ni niti malo dišalo. Sedaj me pa zanima, kako je pa to pri dr.voduškovi. Bomo po tem morali vseeno še na preiskave v bolnico????

Hvala vam vsem za odgovore!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregled pri voduškovi-alergološka ordinac...
7.2.2007 22:50:03   
Anonimen
Kokr se jaz spomnem kako je bilo pri sosedih - prides tja, se pogovoris, naredi teste - tamali vem, da je 14 razlicnih zadev testirala - se pravi 14 ''pikic'' .. potem pa ne vem, kak je bil nadaljni postopek. Vem pa, da ni sla nic v bolnico potem.

Ce ona testira in ugotovi alergijo, zakaj bi mogla v bolnico?

A do tja znas pridet? user posted image

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pregled pri voduškovi-alergološka ordinac...
8.2.2007 10:08:37   
Ezi
Mi sicer nismo bili pri Voduškovi, ampak so nam pri alerg.testih naredili 11 pikic na roki, petnajst minut po tem, pa je dr. pogledala kaj in kako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pregled pri voduškovi-alergološka ordinac...
8.2.2007 13:32:27   
nuala
Voduškova je pediatrinja mojih otrok, Jakob pa je pri njej tudi že dvakrat opravljal te teste.
Verjetno bo otroka prej malo pogledala oz. se pogovorila s tabo. Potem bo sestra Lucija naredila teste - peljala vaju bo v sobo zraven in otroka zbadala z iglico po lakti, 2 koloni, mislim da testirajo na največ 10 stvari + eden je "kontrolni vbod".
Pikanje je otroku neprijetno, vendar se tu ne da pomagati. Sestra se zelo trudi, da je čimbolj hitra. In spretna je. Pa poskuša otroka kako zamotiti. Ti ga pa držiš v naročju in ga tudi poskušaš umiriti.
Nato greš za cca 20 min v čakalnico, tam je na voljo nekaj knjigic, jaz vzamem tudi kaj svojega pa malo čaja in kakšen bombonček.
Po 20 min ( mislim da, točnega časa ne vem več natanko ) greš ponovno k zdravnici. Tam kjer je elergija, pri tistih vbodih se pojavi rdeča lisa. Zdravnica potem vse pregleda, izmeri velikost, zapiše in svetuje.
Vse skupaj torej ni prehudo, zdravnica je prijazna in strokovna.


_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pregled pri voduškovi-alergološka ordinac...
9.2.2007 21:56:28   
smolej
Dober vecer.Tukaj berem o dr.vodušek in me zanima kje točno se nahaja ker imava s hčerkico v torek 13.2. teste in ljubljano bolj malo poznam in če bi mi lahko povedala kje je to

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pregled pri voduškovi-alergološka ordinac...
13.2.2007 10:33:55   
piščanc
to je na regentovi v privat hiši - če greš po obvoznici od jarš proti brdu  je izdod za celovško (šiška) in potem čez križišče naravnost  in naslednje križišče desno (tam je tudi kegljišče, dr. wolhman)

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu smolej)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pregled pri voduškovi-alergološka ordinac...
14.2.2007 10:06:56   
smolej
Živjo.Hvala za napotke saj ni bilo teško najti.Bile sva na testih in ni na nič alergična.Moram pa rečti da sta obe s sestro zelo prijazni.user posted image Ima le zelo suho kožo tako da ima posebne preparate za umivanje in vse njene cunje dvakrat preprati brez mehčalca posušiti v sušilnem stroju in zlikati.In čez pol leta na kontrolouser posted image

< Sporočilo je popravil smolej -- 14.2.2007 10:10:22 >

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?