|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregomin - ima kakšna račun
29.3.2008 9:24:37   
Anonimen
Pozdravljene.
Kupila sem kar nekaj Pregominov, pa sem račune stran zmetala. Ker je moj v krastah, za na teste pa še čakava, sem poskusila s Pregominom. Naknadno sem zvedela, da povrnejo stroške, če bi bila dokazana alergija. Prosila bi tiste, ki imajo račun, pa ga ne rabijo, če se mi lahko javijo na zs. Pa zanima me, ali dobiš na recept to mleko že na kožnih testih ali moramo čakati izvide krvnih testov-če so seveda pozitivni? Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregomin - ima kakšna račun
30.3.2008 15:34:38   
biga
Poglej, da ti povem kako je s to povrnitvijo stroškov s strani ZZZS. Jaz sem jim pred tednom nesla tri račune, ker smo dobili recept za Pregomin (10 škatel). In kako zgleda povrnitev stroškov? Tako da odštejejo tri škatle od desetih. Se pravi, da v bistvu nič ne dobim nazaj. Pa sem potem pustila račune in vzela tistih 10 škatel. Mislim, da še imam računa doma, ampak kot rečeno, si še na slabšem, če daš račune, ker ti potem le odštejejo toliko škatel mleka, kolikor računov imaš. Glede izvidov ne vem, kako je. Mi smo imeli doslej le krvne teste in smo dobili na recept Pregomin. Mi je pa zadnjič rekla dr., da bomo zdaj izvedli kožni test in če bo pozitiven, pošljejo izvid v Ljubljano, kjer ti lahko odobrijo recept. Tako da sklepam, da veljajo in eni in drugi testi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pregomin - ima kakšna račun
30.3.2008 16:06:10   
Anonimen
Hvala za odgovor. Ma sem se sprijaznila. Zdaj si želim samo to še, da bi res pomagal. Malo je s kožo bolje, tako, da je vsaj za pogledat. LP

(odgovor članu biga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pregomin - ima kakšna račun
1.4.2008 14:21:34   
ribicau
Jaz sem na ZZZS nesla račune za 5 škatel in so mi vrnili denar, odobrenih 60 škatel pregomina pa so mi zmanjšali na 55 škatel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pregomin - ima kakšna račun
1.4.2008 15:09:55   
annie17
Nas so pa povrnili stroške za 12 škatel, nato so nam odobrili recepte za 60 škatel; nobenega odštevanja, smo dobili vseh 60. Potem pa smo dobili odločbo še za 60 škatel.

Vem pa, da ful komplicirajo in mutijo in če ne veš, zakaj se gre, te obrnejo 1000x naokrog s svojimi fintami. Saj ne da sem popolnoma vedla, zakaj se je šlo, sam sem se delala, da vem vse. So me pa pošiljali iz ene pisarne do druge, kot da ne bi vedli katera je prava. Sam se jim nisem dala, čeprav je kar vrelo iz mene, ko sem prišla na ulico!

Srečno in bodi "tečka", ko greš to urejat, drgač nc ne dosežeš!


(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?