Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prehlad - zamašen nosek 12.6.2005 21:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Če nos pogosto spirate, potem smrkeljček s fiziološko zdrsne v usta. Če pogoltne, gre naprej v želodec, potem pa s politim mlekom spet ven. Jaz sem fiziološko poskušala najprej vpihati v aspirator, pa mi ni pustil oz. se ni najbolje obneslo. Zato sem med prsti posvaljkala majhen košček vate v tanek svaljek, z njim pa nežno podrezala v nosnico. nekaj smrkljčka je ostalo na vati, drsanje vate ob nosno sluznico pa je sprožilo kihanje tako da je vse pokihal ven. Poleg tega ti priporočam vlaženje zraka, najbolje z uparjevalnikom. Lahko pa tudi v lonec vrele vode kapneš nekaj Bronho kapljic (lekarna) in ga daš v bližino otroka, tako da vdihuje vlažen odišavljen zrak, ki odpira dihalne poti. Jaz sem mu celo noč ob posteljici pustila uparjevalnik s kapljicami, tako da je stalno dihal tak zrak. V cca. petih dneh je bil zdrav. Priporočajo tudi rahlo dvignjeno vzglavje.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16
Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.