|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehrana in dojenje
22.1.2005 20:17:52   
Vittel
Moj malček je star 6 tednov in se polno dojiva. Zanima pa me kako je s to "prepovedano" hrano. Ali to pomeni, da celih 6 mesecev ne smem jesti pomaranč, svinjskega mesa, čokolade, ...ali to pomeni, da poskusim in če ni nobene alergije ali krčkov potem lahko jem tudi to? Je to bolj pomembno od začetka in lahko z naraščajočo starostjo otroka postopno jem vse? Od vsega začetka jem mlečne izdelke in mleko kot tudi jajca pa ni nobenih problemov. Kakšne so vaše izkušnje s tem?
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prehrana in dojenje
22.1.2005 20:48:54   
Jančika_
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=27320&msg=235651&idk=88

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prehrana in dojenje
22.1.2005 21:40:50   
lan
Jaz sem se prvi mesec res pazila,potem pa sem začela jesti vsega po malem.Se pravi,en dan dva krhla pomaranče,drugi dan malo solate,....Tamauček ni imel nobenih krčev.Počasi in pomalo!

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prehrana in dojenje
26.1.2005 12:44:04   
BUČKO
Ja čist odvisno jaz ne smem jest jajc ker je potem zelo hudo,solate tut že nisem jedla da ne pomnim pa večino sadja,vendar bom počasi spet začela ker je star že 4 mesece.:sloncek:

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prehrana in dojenje
29.1.2005 18:58:19   
Taj
Poskusi, da boš vsaj videla, ali je zares prepovedano.Jaz sploh nisem komplicirala in jem od vsega začetka vse (vendar pa je moja običajna prehrana precej mila, brez začimb, malo mesa in veliko mlečnih zadev), vključno s čokolado, zeleno solato (so nam jo dali že v porodnišnici), mandarinami.Vse pa v zmernih količinah.Doslej ni bilo še nikoli nič narobe, stari pa smo 7 tednov:duda:.

Vso srečo!:sloncek:

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?