|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehrana pri 10m - obup
12.1.2009 12:34:59   
ZvezdicaZaspanka
Moja dva fanta sta stara 10 m. GH smo začeli uvajati pri 6m in nam je šlo zelo lepo. Razne sadne in zelenjavne kašice...okusi so bili ok, rada sta jedla in kar veliko. Res pa je, da nikoli nista marala bolj 'grobih' kašic, čeprav sem poskušala...pa raje nista jedla. Zdaj pri 10m je pa hranjnenje postalo obup. Pri vsej teoriji, ki mi je jasna, v praksi pogorim... Sploh ne vem več, kaj naj jima dajem za jesti. zadnjih nekaj dni kar naenkrat nič ni več dobro. Eden se trudi poskušat hrano v koščkih...par koškov npr. kruha, sicrček, pa kakšno sadje. Drugi je pa katastrofa in takoj ko vidi hrano si pokrije oči in mu gre kar na bruhanje. Zdaj je že tako daleč, da tudi kašice, ki jih je včasih jedel, ne je več. Karkoli mu ponudim (pa ne smejo biri koščki, ker sploh ust ne odpre!) poje mogoče žličko, če je fajn lačen pa tri-štiri...in zapre kljunček...in noče več jesti. Edina hrana od katere živi je čaj (ki je dober šele kakšen mesec,  prej ga ni maral) in zjutraj ali pa ponoči milumil...pa mogoče še kdaj čez dan... Kri ima dobro, smo preverili pred enim tednom. Zjutraj ponudim mlečne kašice, tudi linote sem probala...prvi poje, drugi tudi slučajno ne. Tudi sadne kašice, ki so včasih bile ok...zdaj niso več dobre. Za kosilo ponudim zelenjavo, meso...pa spet ne smejo biti koščki...prvi mogoče proba ampak da bi pa pojedel pa ni šans...drugi pa spet nič. Gotove kašice jima pa sploh ne grejo in jih imamo že celo zalogo.
Res sem že čisto obupana in sploh ne vem kaj in kako naj jima dajem za jest... Se mi zdi, da se vse vrti okoli hrane...pojemo pa čisto nič. In potem berem, da drugi pri 10m jejo enaka kosila kot starši...in si mislim, mi to ne bomo še v naslednjih pet letuser posted image , če bo šlo tako naprej.

Prosim, če mi lahko kaj svetujete oz. kako je pri vas pri 10m? Res jejo že vse in kako vam je uspelo? Kako naj se lotim zadeve (saj teoretično mi je jasno...praktično pa sploh neizvedljivo)?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prehrana pri 10m - obup
12.1.2009 13:00:05   
Petr_a
Čisto iskreno povedano_ naj te bol ik... kaj drugi
e jedo,kaj drugi delajo.
tvoja otroka niso ONI,niti nikoli ne bodo.
In sploh ne vem kaj se sekirašuser posted image
Dokler otrok lepo napreduje je vseeno če
zivi tudi pri 1 letu samo na mleku.Nekateri oz. večina staršev preveč pričakujete od otrok,halo,saj so še dojenčki :)
Midva z najmlajšim sva se do 13 meseca SAMO dojila,včasih je bil samo 1 obrok GH na dan in to je to.zdaj pri 18 mesecih lepo vse je.Se nisem sekirala niti se ne bom dokler je z zdravjem vse ok.
Starejši je pa pri 9 mesecih ze jedel vse pa kaj.otroci niso iz knjig in tudi vsak P na peditrični ti bo rekel,da je to normalno in da pri tej starosti se nihče ne sekira če otrok ne je GH ali če je zelo malo

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prehrana pri 10m - obup
12.1.2009 16:03:06   
2 Sraki
Vse prilagodi njima, ne obupaj. Kar pa se tiče koščkov ne sili. Če jih je ok., sicer pa lepo pasiraj ali miksaj. Sploh ni panike, slej ko prej se bo navadil na koščke, morda še ni čas. Kar na enkrat pa ne bo hotel nobene zmiksane hrane več. Otroci pač.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prehrana pri 10m - obup
12.1.2009 16:48:21   
bskrle
Jaz bi jim čez dan dajala mleko, je bolj hranljivo kot čaj.


(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prehrana pri 10m - obup
13.1.2009 15:03:20   
mateyka
meni se zdi da imajo vsi otroci neka obdobja neješčnosti, ki lahko trajajo kar dolgo in potem minejo. ponavadi sovpadajo z rastjo zob. če mu daš mleko zjutraj in zvečer ter vmes kar pač poje, ne bi smelo bit problematično. bodo že kasneje nadoknadili. vsaj naša je.
pa čimveč skupaj jejte ali pa naj ga kdo drug hrani namesto tebe, po mojih izkušnjah tako več pojejo.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prehrana pri 10m - obup
16.1.2009 16:45:02   
TinKiCa1
Jaz ti pa samo rečem, da ne obupaj!! Lepo se hranite počasi..saj bo..čas prinese svoje!

_____________________________

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?