|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prehranjevalne navade malčka 14.5.2005 14:40:48
|
|
|
|
mamsi
|
Kaj pa če bi se igral z žlico in vilico za otroke, pa kak plastičen krožnik in par koščkov gor. Mogoče mu napiči na vilico hrano, pa naj si jo sam nese v usta. Sej to je sam ideja, sama še nimam teh izkušenj.:zmeden:. Je pa naša pri 10m tut tolk živa, da mora sama tut zraven sodelovat, drugač zapre žnable in ni šans, da jih odpre, dokler ni njenih koščkov na miz, da jih pobira.;)
|
|
|
|
|
Prehranjevalne navade malčka 14.5.2005 14:44:49
|
|
|
|
martin
|
Saj tole z vilicami in žlicami vse laufa. Vprašanje se mi postavlja kako bo pri tujih ljudeh. Otrok bo namreč šel v varstvo.
|
|
|
|
|
Prehranjevalne navade malčka 14.5.2005 16:44:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz mislim, da če se z igračo sam zamoti in ga ni treba animirat s tvoje strani, sploh ni problema - saj mu tud varuška lohk da kako igračo v roke medtem, ko ga hrani. Če pa je potrebno preveč animacije, pa verjetno ne bi škodilo, če se tega mal odvadi :zmeden: . Drugače bi pa mogoče njegovo pozornost tudi poskusili preobrniti v samostojno hranjenje :zmeden2: - ne vem, samo jaz to vsekakor poizkušam pri mojem 14 mesecev starem sinu - itak pa sam je le ko je pri volji :)- , drugače pa tudi rabi kak avtomobilček ali kuli in papir, da uspe pri miru sedet. LP
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.