|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prestavili so ga v drugo skupino
20.9.2005 20:56:56   
SILVA
Našega 18mesečnika so danes prestavili v drugo skupino,ker rabijo prostor še za ene par otrok.Sem bila tok jezna ko hudič.Pa kumi se je navadu vzgojiteljic in zdaj se bo moral spet privajati na nove.Danes je že jokal spet.Aja začela sva pa s 5 sep. in po dveh tednih ga pa že prastavijo,ker je bil najstarejši.Saj sem vedela da lahko do tega pride,samo ne tako zgodaj.
No upam,da se bo čimpreje navadil,saj je danes tudi mene stiskalo pri srčku,ko sem vedela,da bi pri dveh vzgojiteljicah,ki jih sploh ne pozna.Dopusta pa nimam več,da bi šla kakšen dan z njim,sem ga že za uvajanje porabila
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prestavili so ga v drugo skupino
20.9.2005 21:10:07   
Marogica
To se je zgodilo letos tudi našemu (4.5 let), ker so ga prestavili v višjo skupino. Ko sem lani to želela, se ni dalo, zaradi par mamic, ki so se poznale, pa bi bilo fajn. če so njihovi otroci skupaj...... Ok sem sprejela, letos pa je bilo v tej skupini naenkrat preveč otrok in naš Bor je bil naenkrat PRIMEREN za večjo slupino. Sem šla v vrtec in povedala, da se načeloma strinjam, sem jim pa dala vedeti, da to ni vzgojno in profesionalno, če formirajo skupine po poznanstvih, ne pa po letih in sposobnostih otrok. Pa mi je vzojiteljica odgovorila, da mi s tem delajo uslugo. Sem ji rekla, da otroku s tem ne delajo nobene usluge, ker ni vzogjno, meni pa usluga v nobene primeru ni potrebna, ker sem mnenja, da se naj da otroka v tisto skupino, kamor spada po svoji zrelosti.
Je pa res, da se je lepo navadil, zato bi te rada potolažila, da so otroci manj komplicirani, kakor pa mi, tako se bo tudi tvoj princ hitro navadil na nove prijateljčke. lp

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
20.9.2005 21:19:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prestavili so ga v drugo skupino
20.9.2005 22:47:55   
frutka_
Ojoj, to pa je res hudo. Morda pa ne bo problema...mojega so tudi prestavili, ker je bil med počitnicami v drugi skupini,ker so bili združeni. S sept. pa je začel z novimi oz. s svojo nanovo formirano skupinico.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prestavili so ga v drugo skupino
22.9.2005 9:39:52   
Anja167
Jaz bi pa naredila rompompom...

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prestavili so ga v drugo skupino
24.9.2005 10:24:27   
SILVA
No moram povedati,da se je Matija prav lepo navadil v novi skupini.Se lepo igra,veliko je,spančka tudi,pojoka samo zjutraj ko ga oddam.Smo pa zdaj bolani,ima vnetje ušes,tako da bo zdaj en teden doma,potem pa spet v vrtec.Upam da ne bo pozabil do takrat,kako mu je bilo lušno tam.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prestavili so ga v drugo skupino
24.9.2005 19:42:12   
Anja167
No, fino, torej se je (skoraj) vse dobro izteklo. user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?