|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pretres možganov - kako vem?
4.10.2018 22:37:39   
Umma3
Hej, nujni rabim pomoč oz nasvet. Moj mali (leto in pol star) je včeraj nesrečno padel z višine enega metra direkt na trda tla z glavo. Po padcu se je zjokal in zaspal, ponoči je bilo normalno, danes čez dan tudi. V vrtcu je bil igriv in nasmejan, doma isto. Le hrana mu ni šla za jest, ampak tudi to ni nič posebnega. Pred kakšno uro pa je močno bruhal, dvakrat v razmaku pol ure. Ali mislite, da je to kaj povezano? Bi lahko šlo za kakšen pretres možganov al sam paničarim? Prosim prosim za mnenje, izkušnjo, ker me res skrbi. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pretres možganov - kako vem?
4.10.2018 23:37:17   
Ribica **
Bruhanje se lahko pojavi tudi nekaj ur kasneje. Lahko je nesrečno naključje, lahko pa je staknil kakšno virozo. Vseeno bi bilo fino, da gresta do zdravnika, ne vem, kako je pri vas, ampak v LJ moraš iti v takem primeru direktno na urgenco na travmo (poškodbe). Moja je padla s postelje spomladi, kot že ničkolikokrat poprej, pa je potem naslednje jutro dolgo spala in bruhala, sva šli na urgenco, kjer so jo pogledali in rekli, da naj jo opazujem.
Zdaj, da je neješč, je lahko tudi znak viroze, počakaj, kako bo čez noč. Srečno!

(odgovor članu Umma3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
6 pravil za prvi obisk novorojenčka
Ko mamica in očka prineseta malo dišečo štručko domov iz porodnišnice, se zanju začenja povsem novo obdobje in v tem čas...