|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prirojena srčna napaka!
22.12.2004 10:48:25   
ZVEZDICA 22
Drage moje!

Kot prvo naj vam omenim to,da tudi sama spadam v skupino nosečnic z prirojeno napako na srčku!Najprej sem mislila,da ne bom smela donositi,potem pa sem od svoje kardiologinje zvedela,da lahko in da sem s tem uvrščena v skupino nosečnic z manjšim tveganjem.Zanima me,če je še katera v podobni ali celo enaki situaciji ali pa, če mogoče katera pozna kak tak primer!

Lep in s sončkom obsijan dan vsem skupaj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prirojena srčna napaka!
22.12.2004 11:19:46   
darjatimci
Živijo!
Pri meni so slučajno?na pregledu za službo pri 24 ugotovili prirojeno srčno napako(ASD tipa sekundum),tri leta prej sem rodila, nosečnost je bila brez težav porod normalen le da sem se 9ur mučila s popadki v porodni.Operirana sem bila tako,da nimam več težav s strani srca potem sem še dvakrat rodila.Je pa to zanimiva zgodba ko ti pri tej starosti najdejo napako pa še prirojeno povrhu kot otrok sem bila precej bolehna pa nikoli niso omenjali srca,sedaj pa že čisto majcene operirajo.Želim, ti veliko sreče in zdravja obema.
Darja!

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prirojena srčna napaka!
22.12.2004 12:21:10   
ZVEZDICA 22
Lepo pozdravljena!

Ne morem ti opisat kako sem vesela tvojega odgovora!
Moram ti povedat,da imam tudi jaz ASD defekt,enak kot si ga imela ti in da sem stara 22 let.Napako so mi rili v 20.letu.Januarja naslednje leto sem bila predvidena za operacijo na srcu,vendar sem medtem zanosila.Tudi sama nisem imela težav s srcem kot otrok,razen tega,da sem bila nonstop bolana,z anginami in podobno.z otrokom pa je vse v redu.Zanima me ali se je kakšna okvara srca prenesla tudi na tvoje otroke,aki je možno in pa lepo lepo bi te prosila,če mi poveš še to,kako je z operacijo tega primera in koliko časa traja!

Še enkrat najlepša hvala za odgovor,res sem ti hvaležna!
Lep dan še naprej!

Nataša

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prirojena srčna napaka!
22.12.2004 14:36:19   
darjatimci
Ja kje naj začnem,moji otroci zaenkrat nimajo težav s srčki,najstarejši je bil pred nekaj leti obravnavan v kardiološki amb.(diagnoza prolaps ene od zaklopk-nič hudega),naš najmlajši 20 mesecev pa ima nedolžen šum na srčku pa saj prirojene niso dedne tako trdijo.Z operacijo pa takole najprej greš na preiskave(ne vem kaj si že dala skozi)?katetrizacija srca par dni v bolnici,potem vse preiskave in te pokličejo na operacijo moja je bila uspešna (z nekaj težavami)v bolniški sem bila skoraj šest mesecev v bolnici pa en teden.
Lep dan in srečno Darja!

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prirojena srčna napaka!
12.7.2015 20:42:55   
She1
Pozdravljene,

jaz tudi imam napako na srcu, katero pa? Jaz sem za to izvedela pred dvema mesecema, sedaj pa nepričakovano zanosila.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...
Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?