Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. V drugo nisem imela pred tem nobenih znakov, šele kasneje so se pojavili, pa še to ni bilo špikanja ampak bolečine enkrat na eni drugič na drugi strani jajčnikov.
Nekega posebnega pritiska zdaj ne čutim. Sem pa imela prejšnji teden nek čuden občutek v trebuhu. Mogoče pa je vse samo psiha. Si ne upam preveč razmišljat, ker se trudiva že 1 leto za drugega otroka.
. Dobila naj bi jo okoli 7.10., podoben čas kot ti, pa se že zdaj počutim nekam čudno. Slabo mi je že par dni, ampak samo popoldan in zvečer, trebuh imam ves napihnjen, omotična sem, na wc-ju sem non stop, par dni nazaj me je ful špikalo v jajčnikih, prsi me na dotik bolijo... Prepričujem se, da so mogoče pa to le znaki za
... Nočem narediti testa še zdaj, ker bom preveč razočarana, če ne bo pokazalo magičnih dveh črtic.
Bi počakala do drugega tedna, samo ne vem, če bom lahko.... Me razganja od radovednosti.
. Lahko pa tudi, da je vse skupaj samo psiha ali pa se me kaj loteva.