|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Proktolog
30.3.2008 10:34:03   
sonček33
a je že katera imela pregled pri proktologu? Kako to izgleda?

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Proktolog
30.3.2008 11:04:10   
nejcko
Boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ampak veliko manj, kot baje boli če greš na koloskopijo. Proktolog ti pregleda samo 30 cm debelega črevesa, medtem ko pri koloskopiji pregledajo vse, vključno s tankim črevesom.

Za pregled pri proktologu ne potrebuješ nobenega klistirja. Pregled poteka tako, da se vležeš na bok, pokrčiš kolena, nato ti v debelo črevo potisnejo cev, ki jo nato napolnijo z zrakom, da si lahko ogledajo morebitne spremembe. V času pregleda moraš biti popolnoma pri miru, čeprav boli ko sto hudičev, niti pod razno ne smeš stegniti kolen ali se kakorkoli drugače premakniti. Na srečo je pregled končan v minutki.

Mene čaka operacija, po kateri si baje zelo bogi. Upam, da bo s tabo vse ok.

Srečno.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Proktolog
30.3.2008 11:56:51   
Anonimen
težko se je sicer sprostiti ob takšnem pregledu, ampak jz ti svetujem, da si čimmanj napeta. Svoje telo skušaj čimbolj sprostiti in tako bo tudi pregled neboleč. Je pa neprijeten, to pa vsekakor.



(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Proktolog
30.3.2008 12:00:37   
tanchi27
lej vsak drugače prenaša bolečino...mene ni niti malo bolelo..bila sem že trikrat nazdnje pred tremi leti pa me ni niti malo bolelo...bila pa sem pregledana zaradi zadnjiške razpoke,ki sem jo imela zaradi ponavljajočih se drisk,na splošno imam probleme z želodcem in prebavili...pa pustmo zdaj to.
pregled je pri meni potekal takole-zlezem na mizo,na vse štiri,po pasje se postaviš,hlačke dol,namaže zdravnikz nečim to področje,mislim da vazelin al kaj nevem,potipa s prstom,ti ga v tazadnjo porine in pretipa s rokami najprej,nato pa še s cevko,ki je na koncu taka mini kamera,ne se je vstrašit je bolje da sploh ne gledaš,te je menj strah...pregleda ti črevo,ne celo ampak teh 20 al koliko cm,čuden občutek,pa ne smeš bit napeta pa cela trda pa res ne boli,meni je potem še neke instrumente vstavljal v tazadnjo poleg cevi in to vse obračal od znotraj,to sem čutila ampak nič strašnega..pregled je dolgi par minut,po pregledu pa sem vedno malček krvavela čez kako urco ali pa na blatu pol opaziš malo krvi,sam po moje je to običajno če sem imela rano pa nekdo tam dreza direkt v njo..je neprijetno,pa mal te je sram odvisno kak karakter si,pa ni nič hudega...tko kot sem pa rekla vsak prenaša to izkušnjo drugače..mene res ni bolelo...je kak zobar zame hujšiuser posted image  tko da kr pogumno!

_____________________________

junija bomo trije!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?