|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim nasvet...
12.12.2005 11:30:13   
anitaz
Tjaša je do sedaj brez problema šla zvečer spat. Navila sem ji "musko" (uspavanko), se je še mal pokobacala, potem je pa kja kmalu zaspala.

Problem je pa zdaj v tem,da BREZ mene ne more zaspat. Ene dvakrat sem jo vzela v zakonsko,ker sem šla tok zgodaj spat, pa sva potem skupaj zaspale. Zdaj sem pa rekla enkrat mojmu naj jo da on spat-je bil pa jok in stok!Groooza!! Drla se je kot sto user posted image !! Ko sem pa jaz samo stopila v sobo,pa v sekundi mir!

Včeraj isto-je moj reku,da gre zgodaj spat,pa sem rekla,da naj gre takrat ko bo šla Tjaša. Je nekaj časa še celo pri miru bila in pridna, nakar se je začela spet dret! Če bi znala govort, bi pomoje vpila-MAMI;MAMI;MAMI!!!user posted image   Itak sem pol šla še jest spat-ob 8-ihuser posted image , da je bil mir in je lepo zaspala.

Kako jo naj "odvadim" da bo lahko zaspala brez mene? Je to samo obdobje,ali bo čedalje huje?

Naj omenim še-da zadnje čase,če samo zapustim prostor,se takoj začne jokat ali pa če je pri tujem človeku v naročju, tudi začne jokat pa samo k meni sili.

Kaj naj naredim?

Hvala!!!

Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim nasvet...
12.12.2005 11:38:43   
dory
ooo mi mamo isti problem..ampak samo takrat ko sem jaz doma...ce me ni, ga mami nekako ukroti...drugace pa jok in stok, dokler se ne vrzem zraven...pomoje to ni obdobje, ampak smo jih posteno razvadli...kako odvadit? nimam pojma :)

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prosim nasvet...
12.12.2005 11:55:10   
inna
no mi zaenkrat nimamo takšnih problemovuser posted image , lepo zaspi tudi pri babicah in tudi če jo ata da spat, je pa res da smo s tem zgodaj začeli, ker ni bila dojena je bilo zaradi tega tud lažje pustit pri babici.

sem pa zasledila da tudi pride takšno obdobje ko se otrok bolj zaveda če ga mami zapusti in da se bojijo tujcev.


(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prosim nasvet...
12.12.2005 12:52:23   
Dolina
Ojla, mi imamo tud podoben problem. Zoja bi bila skoz pri meni, ker jo dojim, jo pa itak jaz dajem spat. Če protestira, jo pa oči pol uspava. Tko, da zvečer ni sprememb. Je pa čez dan "nemogoča" na momente user posted image , ker še na wc ne morem brez nje.

Tko, da mislim, da ni razavjena, ampak je pač v tem obdobju, ko hoče samo tebe. user posted image user posted image  Vztrajaj, da jo imamo tudi drugi, pa  čeprav si ti v sobi. Naj jo s čim zamotijo. Zvečer pa naj se še ati vključi v obred spanja. Počasi se bo navadila. Vsaj po moje...

Pa pa, Dolina

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
12.12.2005 13:19:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prosim nasvet...
12.12.2005 13:38:31   
KODA
Pri nas se mora eden od naju zvečer uležt zraven zato,ker drugače ne zaspita.Se non stop dražita,si nagajata,kričita.Ko je pa eden od naju zraven,je pa tišina.Mogoče,kadar se moj uleže,da je še bolj mir,kot pri meni.Tudi to je že postalo rahlo moteče,ker zvečer,na račun tega imava zelo malo zasebnosti.
Tastarejši dostikrat zahteva,da se moj uleže zraven.To pa od takrat naprej,ko sem pred porodom ležala v porodnišnici in je tastarejši spal v zakonski postelji ,pri možu na moji strani.Od takrat naprej pride dostikrat obdobje,ko dobesedno okupira moža.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prosim nasvet...
12.12.2005 15:34:00   
Maja Z
ojla

pri nas je enako...stara pa je 8 mesecev. Zdej ji še zobki nagajajo in spi pri nama, že več kot en teden. Če jo dam v njeno posteljico, se dere. Zdej ji naj bo, ko pa pride zobek ven pa spet začne spat v njeni postelji, brez mene,  pa čeprav bo jok in stok. Zdej nimam nič od večera, ker moram z njo spat.

Čez dan, če je pri kom drugem je OK, ko pa zagleda mene pa jok pa rokice steguje proti meni. Ni kaj, brihtni so ko  user posted image .

Ne morem ti pomagati, ker sva na istem, upam pa da mine.

LP Maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?