|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi pregled pri ginekologu
25.5.2005 11:14:27   
ZOOJA
Živijo punce,

kdaj ste imele prvi pregled v nosečnosti? Ali katera
hodi v Ljubljani v ZD Bežigrad? Kakšni pa so v Leonišču? Zdaj se imam še možnost, da se odločim, kam bom hodila na preglede med nosečnostjo.

Uživajte in hvala za vaše odgovore.


Pozdravček Zooja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvi pregled pri ginekologu
25.5.2005 11:19:19   
tinkamiška
Hojla januarčica:)

Jst sem mela prvega v 5 tednu, samo toliko, da so potrdili in povedali, da ni izvenmaternična. Drugega v začetku 7, pa so povedali, da sem sem šele v 6, zdej pa mam naslednjega 2.6. pa bomo vidli kaj bodo rekli. Nisem iz LJ, tako, da ti na ostala vprašanja ne znam odgovorit;)

Lepo bodi in tvoja pikica tudi:rozica:

Tinka

(odgovor članu ZOOJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvi pregled pri ginekologu
25.5.2005 11:20:32   
dadica
pozdravček

sem bila včeraj na prvem uz v 6 tednu v mb v ambulanti, sedaj pa sem naročena 17.6 pri moji osebni g da mi naredi še vse ostale preiskava,takrat bom noseča približno 9 tedno in malo več!

lp dadica

(odgovor članu ZOOJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvi pregled pri ginekologu
25.5.2005 11:30:44   
kimi
Jaz sem imela v 6 tednu. Priporočam ti porodnišnica lj baje da so full dobri

(odgovor članu ZOOJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvi pregled pri ginekologu
25.5.2005 11:44:27   
rose
Jaz sem zapaničarla, pa sem imela pregled že pred 5t, ko so mi tudi naredili n. test iz krvi. No, pa ni še čisto nič pokazal, tako da sem imela naslednjega v 6t.

Pa čim več sreče pri izbiri G!

(odgovor članu ZOOJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvi pregled pri ginekologu
25.5.2005 11:45:33   
simonas
Jaz imam pa prvi pregled komaj v 12 tednu. Zdi se mi fejst pozno. Bi šla prej na samoplačniški pregled, pa ne vem, če moram iti to k svojemu G ali kam bi morala iti. Pa kaj ti sploh delajo na prvem pregledu, če je tako zgoden? Naredijo UZ ali kaj?

Simona

(odgovor članu ZOOJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvi pregled pri ginekologu
25.5.2005 12:02:00   
Nannn
jest sem bila za prvi pregled narocena v ponedeljek ko sem bila noseca tocno 7 tednov in mi je naredila vaginalni UZ...sem bila pa ze prejsni teden na urgenci in sem videla ze utrip srcka :bravo:

Simona jest ti svetujem da se pozanimas katera je v redu G v tvojem mestu in jo poklices in prosis ce bi lahko prisla k njej na samoplacniski UZ...povej ji da te skrbi ker te je tvoja G narocila sele v 12 tednu in se ti zdi kar pozno...imas pa se eno varianto da poklices svojo in ji kar poves da ne mislis tokliko casa cakat in da se ti zdi zelo pozno...

ZOOJA jest sem bila na Metelkovi pri dr.Jerman Kacic Polona in sem bila zelo zadovoljna z njo...ker sem se preselila iz Lj imam sedaj dr.Istenic Heleno...

LP Nannn :kuza:

(odgovor članu ZOOJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prvi pregled pri ginekologu
25.5.2005 16:11:58   
pat
bila včeraj v ambulanti, kjer je sestra ugotovila, da sem noseča 8t in me naročila 6.6., kar pomeni, da bom v 10. tednu. niso naredil nobene druge preiskave, sem povedala, da sem prvič na pregledu, da nimam nobenih znakov nosečnosti, pa se sploh ni kej prevč sekirala, m je kr verjela.mal mi je bedno, ker ne vem če je nosečnost slučajn IM.

(odgovor članu ZOOJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prvi pregled pri ginekologu
25.5.2005 19:24:33   
Anonimen
Jaz sem tudi imela 1. pregled šele ob dopolnjenem 10t. Saj vem,da je doooolgo za čakat, ampak se splača, ker se potem tako lepo vidi :duda:
Potem pa me je naročila čez 5 tednov. Upam, da samo zato, ker sem rekla, da grem vmes na NS in me bo v bodoče naročala na 4 tedne.

(odgovor članu ZOOJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prvi pregled pri ginekologu
26.5.2005 10:21:17   
pat
verjamem, sam mi pa lahk verjameš, da razen tega, da ni tete s krvavca ni nubenih znakov, pa da mi kr verjame..
mama je še vedno prepričana, da nisem...se mal tolaži:((;)

(odgovor članu ZOOJA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prvi pregled pri ginekologu
26.5.2005 13:17:11   
Anonimen
Pat, saj mene je tudi samo sestra vprašala, če sem delala test in če je bil pozitiven. Dala mi je napotnico za laboratorij (za 2 dni pred pregledom) in me naročila. No, res se je potrudila in mi spredavala o zdravih navadah, NS in folni.
Ko sem prišla 1. na pregled, je začela sestra takoj nosečniški karton izpolnjevat in materinsko knjižico pisat, potem pa šele h g. Mene je tudi stiskalo, kaj pa če sploh ni. UZ pa je pol 3 cm veliko :duda: pokazal, takrat sem si pa res oddahnila.

(odgovor članu ZOOJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?