|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Psihološki testi
14.4.2013 8:48:21   
tiinja

Pozdravljene,

mene pa zanima kako izgledajo psihološki testi za zaposlitev.
Prišla sem v ožji izbor, gre pa se za zaposlitev v proizvodnji v Krki.
Ali mi lahko katera kaj več pove o teh testih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Psihološki testi
14.4.2013 9:21:23   
LuLu
Daj mi mail tukaj ali na zs pa ti pošljem en primer, ki so mi ga na zavodu za zaposlovanje dali.

(odgovor članu tiinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Psihološki testi
14.4.2013 10:12:05   
tiinja

Sem ti poslala mail na ZS.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Psihološki testi
14.4.2013 10:29:41   
LuLu
Jah, opazla, da nimam moje ringaraje, torej tudi do zs-ja ne morem priti. Lahko kak sem daš mail? Probaj , jaz bom na hitro prekopirala, potem pa magari izbriši/uredi tekst, če ne želiš, da se vidi.

(odgovor članu tiinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Psihološki testi
14.4.2013 10:32:44   
tiinja

injatome@slomail.si

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Psihološki testi
14.4.2013 14:06:56   
TomTaylor
na enem izmed razgovorov sem tudi jz prišla v krog, kjer so bili psihološki testi. Pisni testi so bili podobni tistim, ki so za merjenje inteligenčnega kvocienta, na ustnem delu pa se spomnim samo, da sem morala razlagat kaj vidim iz tistih pack. Po temu testu je sledil še razgovor z vodilnimi v podjetju... Dalje pa nisem prišla, ker so očitno želeli moškega. Je pa bistvo teh testov v tem, da ni pravilnih ali napačnih odgovorov user posted image tako da brezskrbi, odgovarjaj spontano brez nevemkakšnega razmišljanja o pravilnosti odgovorov.

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu tiinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Psihološki testi
21.4.2013 15:07:15   
tiinja

Hvala LuLu in TomTaylor za informacije, zlasti tebi LuLu, ki
si mi na mail posredovala vzorce testov.
Bilo je na podoben način kot sta mi napisali, pri merjenju inteligenčnega kvocienta mi je šlo dobro,
pri osebnostnem testiranju se je pa pokazalo, da sem malo zaskrbljena. Vse skupaj je trajalo
tri ure, na koncu je psihologinja povedala svoje mnjenje in sicer, da je vse v redu, ko pa so me v petek
poklicali, pa so rekli, da nisem primerna za delo v proizvodnji.
Verjetno je bila napaka, da sem povedala, da imam poleg farmac. srednje šole še narejen faks iz ekonomije.
Sem pa kar slabe volje, da učitno nisem sposobna niti za delo v proizvodnji, pa sem marsikaj v življenju
že delala, pa mi nikoli ni bilo iz počasti in cenim vsako delo.
So mi pa ti testi kr neki, bolj ko si pošten, slabše je.
Še enkrat vama hvala.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Psihološki testi
21.4.2013 15:23:05   
LuLu
Lepo, da si se javla. Prosim user posted image
Žal ti ni uspelo, ampak ne da nisi sposobna za prozvodnjo, sposobna si za VEČ. Poglej iz druge strani... so nekateri, ki so LE za prozvodnjo sposobni in bo jim uspelo dobiti to delo. Drugje ne morejo kandidirati. Imajo omejejitve pri razpisih. Kar ti nimaš. Imaš več izbire...
Ne obupat, išči dalje in veliko uspeha.

(odgovor članu tiinja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Psihološki testi
21.4.2013 17:18:28   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: tiinja


ko pa so me v petek
poklicali, pa so rekli, da nisem primerna za delo v proizvodnji.




To ni nič narobe s tabo. Testi so pokazali, da si zmožna veliko več, kot je monotono delo v proizvodnji. Mogoče ti je bila z zavrnitvijo storjena velikanska usluga, dolgoročno gledano. Glej to iz svetle strani user posted image

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu tiinja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Psihološki testi
21.4.2013 22:48:25   
Ivo.
Predhodnici imata popolnoma prav! Žal je tako, da ima Krka staro kadrovsko službo in zelooo veliko izkušenj z raznimi delojemalci. Ker vedo kaj hočejo, iščejo delavca, ki ne bo imel težnje po napredovanju izven delovnega mesta za katerega velja razpis, ti pa verjetno nisi študirala za to, da boš nekje za trakom in vsake dve uri šla pritisnit dve različni tipki in pomešat malo sestavine ;-) In ni samo Krka takšna, zato pazi ko navajaš izobrazbo tudi v drugih podjetjih in piši največ tisto, za katero je razpis in nič več.
Nikakor ti ne sme biti žal zaposlitve, saj v Krki vsak delavec prekleto dobro zasluži vse tiste dodatke, udeležbe pri dobičku, 13. plače, regrese ipd. Če prišteješ še katastrofalne odnose v podjetju, kjer so vsi tako ali tako v sorodstvu (včasih so po tem načelu celo zaposlovali češ, Krka je tvojega očeta pripeljala čez življenje in ker ji je bil zvest, boš zagotovo tudi ti dober delavec (hahaha)). Če bi imeli drugačno politiko zaposlovanja seveda ne bi prišlo do zaščitenih klik v podjetju, ki se trenutno le širijo in bi kdaj poleg kakšnega generika izumili tudi kakšno novo, lastno zdravilo ali izboljšali proizvodni ali kakšen drug proces, tako pa vsi čakajo pred vrati, da odbije ura čas, da ožigosajo svojo kartico in letijo domov čakat plačo, vodilni pa prejemajo nagrade za naj zaposlovalca ipd., na sestankih znotraj podjetja, pa opozarjajo, naj zaposleni svoje probeme na delovnem mestu rešujejo z nadrejenimi in ne za šankom :-), od koder sem tudi jaz pobral neverjetno veliko zgodbic od zaposlenih.
Hipotetična situacija: Ti z uni.dipomo ali magisterijem, tvoj nadrejeni pa z visoko šolo. Nekaj gre narobe in ti, ker si seveda podkovana in izobražena, imaš prav, kar tudi dokažeš z argumenti, tvoj nadrejeni pa poklapano prizna, da imaš prav... Bi želela imeti takšnega podrejenega?

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Psihološki testi
22.4.2013 11:53:22   
MTFP
Lulu lahko se meni posljes teste? astorija01@gmail.com hvala

(odgovor članu Ivo.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Psihološki testi
22.4.2013 15:02:17   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

Lulu lahko se meni posljes teste? astorija01@gmail.com hvala

pošljem seveda.


Bi pa predlagala, da malo povprašaj (in ostale, če jih želite) še pri svojih svetovalkah na Zavodu za zaposlovanje. Jaz sem jih dobila na obvezni delavnici in ziher vam lahko kako dajo te primere.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Psihološki testi
22.4.2013 17:09:42   
noranate
No, jaz sem pred leti reševala te teste za delo na banki in reševala tako, kakor se mi je zdelo in sem bila zelooo presenečena ker sem prišla notri. Niso se mi videli nič posebnega, na trenutke tudi zelo nesmiselni...Ampak, kod ve...
Me pa zanima , ko že govorimo o Krki, kako za boga pri do razgovora, ker sem na 50 prošenj dobila vedno do potankosti enak odgovor...Imam občutek, da če nisi žlahta in ti nihče notri ne prinese prošnje, le te nihče ne prebere...Mogoče se motim? user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Psihološki testi
22.4.2013 18:59:40   
Ivo.
Haha... Noranate, če pa po 50 prošnjah nisi dojela, potem ti pa ni pomoči ;-)
Jaz sem bil na razgovoru po eni prošnji na razpisano delovno mesto, če te kaj zanima, kar vprašaj.
Kot je napisala Tiinja, sem napisal najvišjo pridobljeno izobrazbo, kar se je izkazalo za največjo napako! Razgovor je potekal cca. 20 minut, 16 minut od tega je bilo o tem koga poznam v njihovem podjetju. Ker so mi takšni načini kadrovanja tuji in nesmiselni, sem trmasto vztrajal, da nikogar... Kadrovnica pa: "Res? Nikogar? Kaj pa kakšna sošolka? itd." dokler nismo res prišli do par imen iz srednje in osnovne šole. Ostale 4 minute smo se pogovarjali o delovnem mestu. Imel sem perfektno izobrazbo (čeprav previsoko) za to delovno mesto, veliko izkušenj s tem delom, praktično vse možne pogoje in še nekaj neformalnega, več kot so zahtevali in so me zavrnili. No, ker mi ni bilo nič jasno, sem povprašal pri eni od direktoric enega oddelka kako je s tem in takoj, ko sem omenil višjo izobrazbo od zahtevane v razpisu me je že ustavila in rekla, da to je največji izločitveni kriterij.
Ne bodi pametnejši od šefa. Ti si v Krki, da delaš, kar je tvoje delo. S svojo glavo misli, ko odideš skozi vrata. Delal boš noč in dan, če je treba tudi po 12 ur skupaj. Če boš rekel, da imaš majhnega otroka in nočeš delati ponoči (do česar imaš zakonsko pravico), ti bodo predstavili tvojo pravico, da si lahko samovoljno izbereš samo 4 dni dopusta, ostale dni dopusta ti določi nadrejeni in tako boš raje tiho in naprej delal tudi nočne. Če se kdo v podjetju pri delu poškoduje, dobi cel oddelek praviloma naslednji teden v podpis dokument s čimer se odpoveduje vsakršnim zahtevkom, če se jim zgodi isto ipd. Tisti, ki, k sreči, nimamo zvez, imamo od Krke samo onesnaženo okolje, zrak in gnečo v mestu, ko se konča izmena.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Psihološki testi
22.4.2013 19:25:50   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: Ivo.
Hipotetična situacija: Ti z uni.dipomo ali magisterijem, tvoj nadrejeni pa z visoko šolo. Nekaj gre narobe in ti, ker si seveda podkovana in izobražena, imaš prav, kar tudi dokažeš z argumenti, tvoj nadrejeni pa poklapano prizna, da imaš prav... Bi želela imeti takšnega podrejenega?



Jaz ja.

< Sporočilo je popravil petea -- 22.4.2013 19:26:14 >

(odgovor članu Ivo.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Psihološki testi
22.4.2013 20:01:31   
Ivo.
user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Psihološki testi
22.4.2013 20:05:27   
tiinja
Tako kot je napisal Ivo, tako nekako vse skupaj poteka.
Jaz sem se prijavila preko zaposlitvene agencije, prišla takoj na razgovor, opravila dva razgovora in po psiholoških testih, so se odločili, da jim ni všeč
moja osebnost. Saj vsi, ki opravijo uspešno te teste, so najboljši, pošteni, pripravljeni pomagat...., potem pa ko pričnejo delat je pa čist drugačna slika.
Se mi zdi, da na delavnem mestu najboljše spoznaš zaposlene.Vidim, da od zdaj naprej moram začeti lagati, da bom sploh kam prišla.
Je pa bila prejšnji teden kolegica v Leku na razgovoru in je povedala, da so se same punce hvalile, da imajo poznanstva in prišle s 3 letno poklicno šolo, ostale, ki so imele kemijsko, farmacevtsko, so pa takoj na razgovoru izpadle. Res veliko pomenijo poznanstva in zvezeuser posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Psihološki testi
22.4.2013 21:07:35   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: tiinja
Vidim, da od zdaj naprej moram začeti lagati, da bom sploh kam prišla.

Pazi, da to ne bo kak zapor user posted image
Ampak zanimivo. Eni lažejo, da so delali diplome. Nekatere že vsi poznamo prek medijev, eni pa boste morali lagat, da nimate diplome. Narobe svet user posted image

(odgovor članu tiinja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Psihološki testi
22.4.2013 21:15:12   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: tiinja
Vidim, da od zdaj naprej moram začeti lagati, da bom sploh kam prišla.

Pazi, da to ne bo kak zapor user posted image
Ampak zanimivo. Eni lažejo, da so delali diplome. Nekatere že vsi poznamo prek medijev, eni pa boste morali lagat, da nimate diplome. Narobe svet user posted image



hehe user posted image ampak vseeno se podpišem pod tole. Čeprav, jz še vedno zagovarjam, da moraš biti na razgovoru to kar si, priporočljivo je sicer kakšno stvar zamolčati, laganja pa ne priporočam. Na dolgi rok se ne izplača.

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Psihološki testi
23.4.2013 8:54:48   
tiinja

Ti dam prav, da moraš biti na razgovoru pošten, sam kaj ko potem nikamor ne prideš. Pri psihotestih pa mislim, da je fajn, če znaš super lagati. Ker jst sem res nekak pošteno odgovarjala, pa mi reče psihologinja, da se z določenimi vprašanji ne more strinjati z mano. Bila so npr. vprašanja koliko % Slovencev je na delovnem mestu poštenih, koliko jih krade, koliko % direktorjev dela v svojo korist, koliko % policajev je podkupljivih, .........Ne vem zakaj je to pomembno izpolnjevati za delo v proizvodnj.Potem je bil še en vprašalnik
kaj sta moja starša po izobrazbi, ne vem zakaj jih to briga, kdo ti je plačeval stroške v času šolanja, katere krožke si obiskoval v OŠ, mislim, čista potrata časa. Mislim, da s temi testi centri za psihološko diagnozo zelo dobro služijo.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Psihološki testi
23.4.2013 21:11:42   
petral
LuLu, a lahko še meni pošlješ primere testov? (na petralin@gmail.com)

Hvala user posted image

(odgovor članu tiinja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Psihološki testi
23.4.2013 21:19:13   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: petral

LuLu, a lahko še meni pošlješ primere testov? (na petralin@gmail.com)

Hvala user posted image

Poslala.
Bodo naredili raziskavo brezposelnih, ker bo narastlo število zelo uspešno opravljenih testov  user posted image

(odgovor članu petral)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Psihološki testi
23.4.2013 21:21:47   
petral
user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Psihološki testi
27.7.2013 10:24:42   
alenki
LuLu, a lahko še meni pošlješ primere testov? (na alenka.stuhec.bombek@gmail.com)

Hvala

(odgovor članu petral)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Psihološki testi
27.7.2013 10:44:46   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: alenki

alenka.stuhec.bombek@gmail.com



Poslala.

(odgovor članu alenki)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?