|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce, men se bo zmešal
3.4.2006 9:22:36   
Bejba
Res prosim za pomoč, ker ne vem oz. z možem ne veva kaj naj še narediva. Naš mali zadnje čase zganja tako trmo, da je user posted image . Posebej zjutraj. Ko se zbudi začne stokati in seveda eden od naju pride k njemu (čez teden jaz, ker ga kasneje vozim v vrtec). Vse lepo in prav, se pogovarja, ti kaže stvari, skratka ok. Dokler ga ne poskušaš dati iz spalne vreče. Takrat začne kričati in se dreti kot bi ga iz kože dajali. No, ko nam to nekako uspe in ga posadim na previjalno, da se previjeva in preoblečeva pa se ihta nadaljuje in vedno bolj stopnjuje. Kriči, se meče na vse strani, hoče skočiti iz previjalne, .....tako se dere, da včasih sploh zadiha ne user posted image . Komaj ga zadržim gor in verjetno si predstavljate kako potem zgleda preoblačenje in previjanje user posted image  - močen mulo in mama v 34. tednu nosečnosti user posted image . Pa sem probala že vse - sva se prej malo crkljala, ga nisem takoj ko se je zbudil vzela iz posteljice, da se je lepo počasi prebudil, sva poslušala muziko (kar je včasih palilo),....pa nič ne pomaga. Tako se dere in kriči dokler se ne oblečeva. Potem greva pogret jutranje mleko. Takrat lepo čaka, ko pa mu dam flaško, pa spet histerija. Jo vrže po celi sobi in začne kričati, se metati po postelji, spet komaj diha. Pa je bil še do pred nekaj dnevi zjutraj mleko zakon. Brez njega se dan ni mogel začeti. Sem mu poskusila dati kaj drugega za jest, pa je ista pesem. In to vse se dogaja od kar je prejšni teden zbolel oz. začel hudo kašljati. Sva bila doma. In danes, ko je šel po petih dneh zopet v vrtec, spet to grozno kričanje user posted image . Nikoli ni bilo problemov, rad je šel v vrtec, tudi če je bil vmes par dni doma. Edino kakšno stokanje injokcanje par sekund zjutraj, ko sem ga predala varuški, sedaj pa tole user posted image .

Čez dan se njegova trma seveda odraža, če ne dobi kar hoče, ampak ni več tako izrazita oz. kako naj rečem, hitreje popusti.

Danes zjutraj sem zraven jokala, ko ga nisem mogla obvladat, pripravil me je celo do tega, da je dobil eno po nagi riti, pa še v življenju svojega otroka nisem udarila (le kakšno frco po rokici).
Res sem obupana. Mož ga je hotel včeraj dati pod tuš, ko je zganjal histerijo, pa nisem pustila. Malo sem ga edino z vodo poškropila po obrazu, pa ni totalno nič pomagalo.

Aja, zvečer ko se je treba kopat ali tuširat je pa spet podobna pesem. Histerija v banji, da ga komaj držim in ga mož umije. Pa prej ni bilo problemov s kopanjem.

To dretje me spravlja ob živce, posebej se bojim kaj bo, ko dobimo četrtega člana.

Povejte mi je to samo obdobje, kaj naj storimo ali je krivo to, da je bil bolan, čeprav sama ne vidim povezave med tem.

Hvala!

LP; Bejbauser posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Punce, men se bo zmešal
3.4.2006 9:32:45   
Tia27
Pri nas je isto.Zadevo sva rešila tako, da ji dava kazen, da gre v kot, če začne zganjat trmo, v navalu histerije gre za dve minuti v svojo sobo, zapreva vrata in jo skoz zaprta vrata vprašava, če bo pridna, in zadeva se ublaži.Je pa nekaj, odvisno koliko je otrok star, naša je 2 leti in da ji trmo zbijeva smo začeli ful hodit ven na zrak, morava jo za cel dan zaposliti, z igro, z sprehodi, ni šans, da se bo doma lepo igrala, ona hoče ven, da se ji dogaja,to kr pomaga,sem tudi noseča, tolažim se s tem, ko bosta dva da bo bolje, čim manj si jemlji k srcu, ko trmari, dajta ga na ignor, res, veliko sreče vama želim.Lp

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Punce, men se bo zmešal
3.4.2006 9:41:56   
viv_
Pri nas je zjutraj pomagala "lutkovna predstava". Tako da si vzel njenega plišastega Nodija in potem je Nodi govoril, da je treba vstat, pa da se je treba oblečt, pa tako naprej... To je trajalo enih 14 dni, zdej je pa OK.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Punce, men se bo zmešal
3.4.2006 11:12:01   
bskrle
Tudi naša dvoletnica ima podobne fore. Nič. Mož jo preprosto nese v njeno sobo in ji reče: " Če hočeš, da sem pri tebi, se umiri, nekaj jokati. Jokaš brez razloga. In jo pusti." Čez 3 min gre k njej in jo vpraša, če hoče, da je pri njej, potem tamala nekaj hlipa , a se kmalu dere naprej. Mož SPET ZAPUSTI sobo in jo pusti samo. Dokler ne ugotovi,da se ji za prazen nič ne splača dreti in odneha.

Vse to pove z mirnim glasom, a zelo odločno.
Pri nas edino to zaleže. Je pa naporno , ampak je zagotovo mir, če vsak dan po istem kopitu odreagiraš.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Punce, men se bo zmešal
3.4.2006 13:00:18   
corfu
Težko ti kaj svetujem, jaz mi še nismo prišli do te faze, kadar pa kaj poskuša izsiljevat in se dere, dobi trda kolena ali pa se enostavno sesede na tla ga ignoriram ali pa začnem stokat nazaj in cepetat in ponavadi se mi falot mali začne smejat. Kadar jemo in mu kaj ni prav, se enostavno vstanem in ga odpeljem stran od mize in rečem, da se lahko vrne ko bo nehal jokat. Jaz se mu ne pustim in mož prav tako ne, babice pa so že druga pesem...

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Punce, men se bo zmešal
3.4.2006 13:23:38   
Anonimen
no pr ns je blo isto..saj kar se tiče večernega kopanja. pa tut kr tko se meče sem pa ke. sicer ni prov vzrajna pa vseen. no pa jo je po ene 3h tednih minilo. je pa taka ratala od cepljenja. pomoje jih vrže k se jim neki spremeni..kot pri tvojem bolezen pol pa spet en cajt rabjo da nazaj prideji in začnejo normalno funkcionirat. k priznejmo si da se tut mi drgač obnašamo do njih kadar so bogi in bolani pol so pa mal zmešani zgleda kako in kaj :) js se tolažim da je to samo obdobje in da mine :)

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?