|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Quinny Formula & Freestyle 3 XL
29.8.2004 21:02:31   
lara1
Zivjo,

zanima me, ce pri teh dveh modelih kdo pogresa varnostni lok (ki je na sprednji strani sedeza)? Namrec Freestyle 3 XL Comfort (tudi Fashion model) ta lok ima, vendar pa sta mi bolj vsec omenjena modela iz naslova, ki pa tega loka nimata. Prodajalec pa ta lok toplo priporoca.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Quinny Formula & Freestyle 3 XL
30.8.2004 14:46:16   
viv_
Pozdravljena!

Mi imamo 4XL, ki ima lok in res je zelo uporaben. Kadar se kje usedeš (recimo na kavici ali v gostilni na kosilu) imaš lahko otroka odpetega v vozičku in se zelo zamoti, drži se za lok, igra se, ... Nam pride zelo prav, sploh sedaj, ko je večja.

Poleg tega se pri Formuli in 3XL sedežni del ne da obračati. Ko je otrok enkrat v športnem vozičko je vedno obrnjen proč od tebe. Včasih pa je fino, da ga obrneš tudi k sebi, recimo že če sveti sonce, malček včasih tudi sam hoče gledat mamico in ne okolice ...

Če si zagreta za trikolesnika si raje izberi Confort - predlog moj, odločitev pa tvoja :)

(odgovor članu lara1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Quinny Formula & Freestyle 3 XL
31.8.2004 16:39:33   
malika
Jaz tudi ne vem kaj bi brez loka.Imam pa fashion model.

(odgovor članu lara1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Quinny Formula & Freestyle 3 XL
1.9.2004 9:29:09   
malika
Ja ful so bili prijazni, res. Takoj so mi menjali celo strehico, ostalih delov iz blaga pa ni bilo na zalogi in jih je naročil in javijo ko pridejo.Je pa bil tisti serviser malo skeptičen, če bo to sploh prišlo, ker Maxi cosi vsake pol leta menja modele. No bomo videli. V glavnem vse so takoj porihtali, voziček se zdaj še bolje vozi kot prej,...zadovoljna sem. Res.Aja, pa še celega je poslikal in potem slike poslal na Nizozemsko, da ga vidijo.

Lp

(odgovor članu lara1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?