Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, nasmejan
, ne podnevi, ne ponoči. Pa sploh ni panike. ampak zadnje 4 noči pa ne spimo nič, še manj kot nič.
Zbuja se na eno uro. se med spanjem zvija, godrnja in se mi zdi da ga ritka šraufa, pa se ne more in ne more pokakat. Čez dan brez problemov, ponoči pa kar naenkrat to. Kaj mislite, a je to ritka al kaj druzga? Kaj naj naredim? Zaenkrat je še vedno polno dojen, tudi čajčka ne dobiva, izključno samo moje mleko (ga mam za izvoz). Kako naj mu pomagam, da bo bošček lahko v miru spal? 
je imel pri štirih mesecih nek črevesni astro virus, pa je imel podobne znake-tud samo ponoči. To nespečnost smo prenašali kar dolgo, potem sem pa vseeno šla do zdravnice in smo mu dali pregledati blato, kjer so potem to odkrili. Ni nič nevarnega in samo od sebe izgine, hudo je samo to ker tega nič ne zdravijo, pa ti ne spiš 14 dni nič.