|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RABIM NASVET
27.2.2006 11:24:38   
ŽELJA
Oj!

Mamice prosim za nasvet. Sem mamica tri in pol mesece starega Andraža (roj. 14.11.2005), ki je sicer neverjetno pridenuser posted image , nasmejanuser posted image user posted image user posted image in nikoli ne joka kar tko v tri dni. Tudi ponoči je bilo do sedaj vse brez problema, sicer ni nikoli prespal cele noči, kot berem da imajo nekatere mamice to srečo. Pa tudi ritma še nimamo nobengauser posted image , ne podnevi, ne ponoči. Pa sploh ni panike. ampak zadnje 4 noči pa ne spimo nič, še manj kot nič. user posted image  Zbuja se na eno uro. se med spanjem zvija, godrnja in se mi zdi da ga ritka šraufa, pa se ne more in ne more pokakat. Čez dan brez problemov, ponoči pa kar naenkrat to. Kaj mislite, a je to ritka al kaj druzga? Kaj naj naredim? Zaenkrat je še vedno polno dojen, tudi čajčka ne dobiva, izključno samo moje mleko (ga mam za izvoz). Kako naj mu pomagam, da bo bošček lahko v miru spal?
Se opravičujem ker se oglašam samo ko rabim vaš nasvet, berem pa vas redno in sem dobila že veliko dobrih nasvetov in idej.

Hvala v naprej in lep zasnežen dan vam želiva Andraž in mami.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RABIM NASVET
27.2.2006 11:40:26   
Jessy
Kaj pa če ima krče?

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: RABIM NASVET
27.2.2006 11:43:39   
ŽELJA
Ja, to sem tut jest že pomislila. Pa sem že mislila, da jih sploh ne bomo imeli, ker smo do sedaj tko dobr skos pršli. In kaj lahko naredim v tem primeru?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: RABIM NASVET
27.2.2006 11:46:47   
ursa_p
Zivjo!

Ne vem ce ti bom znala pomagati, lahko pa povem kaj mislim.

Po moje ga ne sraufa ritka (kaksen kakec pa ima podnevi - v redu?), ker ponavadi toliko stari otroci ponoci bolj malo kakajo ... ze moj Gal, ki je star 1 mesec je skoraj da nehal ponoci kakati. Na zacetku je pa vedno.
Je mozno, da jes kako tako prehrano, da bi ga lahko sraufalo ali pa da je dobil krce? Kako se obnasa ... samo joka ali se tudi krci, zvija, ... ? Ponavadi jih ponoci ali pa zvecer dajejo krci.
Pozanimaj se pri pediatru ali mu lahko zacnes kar sama dajati kapljice proti krcem ... glede na to, da nisi prepricana kaj je vzrok?

Upam, da sem ti kaj pomagala ...

lp, Ursa

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: RABIM NASVET
27.2.2006 11:49:28   
ursa_p
Proti krcem vcasi pomaga tudi masaza po trebuscku. Ali pa ga nosis s trebusckom navzdol.

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: RABIM NASVET
27.2.2006 12:55:02   
hubi
Naš se je pri 4 mesecih začel dreti ko sraka, prav tulil je, se zvijal. Smo že zagnali paniko, ga peljali k zdravniku, ker je drugače poosebljena dobra volja. No, čez nekaj dni je na plano pokukal zob. Na silvestra user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: RABIM NASVET
27.2.2006 13:20:26   
ŽELJA
Hm, mogoče pa res.user posted image Sej se res slini, da kar kaplja iz ust, pa rokice so nonstop v ustih. Sam, zakaj ga zvija samo ponoči? Če sem bolj natančna. Recimo spat gre okrog sedmih- pol osmih, pa to taprvo rudno lepo in mirno spi tja do enih- dveh. Potem se zbudi in je, našega spanca pa je konec. Ob dojenju lepo zaspi, ga položim v košek in čez max eno uro začne stokat, jokcat, predvsem pa zvijat kot kača. Se prov očitno matra.user posted image  Pa vstanem, mu dam dudo, ga mal božam in zaspi. čez eno uro pa..... (ponovi vajo, vse do jutra). 

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: RABIM NASVET
27.2.2006 15:01:13   
katarina j.
Vem kako to izgleda. Mislim, da je za krče malo prepozno, morda je res zobek ali kakšna druga teževa. Mojuser posted image  je imel pri štirih mesecih nek črevesni astro virus, pa je imel podobne znake-tud samo ponoči. To nespečnost smo prenašali kar dolgo, potem sem pa vseeno šla do zdravnice in smo mu dali pregledati blato, kjer so potem to odkrili. Ni nič nevarnega in samo od sebe izgine, hudo je samo to ker tega nič ne zdravijo, pa ti ne spiš 14 dni nič.
No, nočem te strašit, pri nas je bilo pač to, kaj je pri vas ....user posted image  Samo to: če je res videti, kot da ga kaj boli, pojdite k pediatru- meni je žal ker nisem šla prej- bi vsaj prej vedla kaj je!

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?