|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RDEČ QUINNY
16.9.2004 10:11:22   
ava
Ali je kdo izmed vas zasledil, da bi kje prodajali Quinny-ja Freestyle ali Formulo trikolesnika v živo rdeči barvi?Povsod imajo samo brick barvo...
Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RDEČ QUINNY
16.9.2004 10:31:13   
TARA in MAJ
Jaz imam trikolesnik v živo rdeči barvi in malo črne kombinacije kupili smo ga v Avstriji trgovina Kika.

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RDEČ QUINNY
16.9.2004 12:34:57   
Aly
Mislim, da je v živo rdeči barvi Quinny le FORMULA, sem ga videla v živo na ulici, medtem ko so ostale barve (Freestyle) res le brick...... Pozanimaj se glede naročila pri Infantinu ali pri Schmidu v Avstriji...

LP :rozica: Aly

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RDEČ QUINNY
16.9.2004 14:53:17   
Annny
Ava, iz prve roke: Quinny Formula v odtenku 'Ferarri red' je iz lanske kolekcije in se ga ne da več kupiti (umik iz proizvodnje)- razen, če kje zaslediš rabljenega. Midva sva ga iskala pri nas, v Avstriji, Ita, Nemčiji- nikjer ni bil več dobavljiv.
Vem pa, da se na Ebayu lahko kupi košara Dreami iz te lanske kolekcije- lahko bi kombinirala in bi tako imela vsaj voziček s košaro živo rdeče barve.
Midva sva vzela srebrno- sivo Formulo iz letošnje kolekcije in je tudi zelo lepa.

Pa-pa

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RDEČ QUINNY
17.9.2004 11:42:02   
ava
Hvala vsem za pomoč. Res sem si želela ravno živo rdečega, ker mi je ta barva ena ljubših. Sem pa že sama ugotavljala da najbrž ne bo šlo.Na angleškem e-bayu ga imajo točno takega kot sem ga hotela, pa ga žal ne dostavljajo drugam, kot po Angliji. Všeč mi je tudi Hauck-ov Asahi Twister, ta je dobavljiv v rdeči barvi, me pa zanima vaše mnenje,če se ta voziček kaj bistveno razlikuje od Quinny-jev?Tudi cena ni bistveno nižja, me pa zanima mnenje tistih, ki imate Quinnyja če so res tok vrhunski in kvalitetni ali so pač bolj modna muha? Kaj pa mislite o varnostem loku,(tega ima tudi Quinnyjev Freestyle Comfort) ali so otroci zaradi njega res raje v vozičku, ker ni potrebno, da so strogo pripeti?
Hvala, lep pozdrav in prijeten vikend!

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RDEČ QUINNY
17.9.2004 16:14:52   
Annny
Glede Asahijev- Formuli je najbolj podoben Asahi Typhoon, fuuuul lep(((-: Imajo jih pa seveda tudi v živo rdeči barvi((-:
Kar se Quinnyjev tiče..res so kvalitetni in super, ampak spet odvisno, kateri model imaš v mislih. Npr. Fashion je meni osebno pretežak in prevelik..Formula pa se mi zdi krasen, lahek, super gre po ovinkih- ga ne zamenjam za nobenega drugega(-: Comforta pa žal nisem preizkusila- ne vem, kako je s tem prvim kolesom, ki se obrača za 360 stop.
Kar se varnostnih lokov tiče- naš ga nima, ima pa 'pas' za pripenjanje, kar se mi zdi praktično in udobno...
Malce preizkusi- vsakemu odgovarja kaj drugega((-:

LP

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RDEČ QUINNY
18.9.2004 11:21:15   
ava
ki imate izkušnje s kupovanjem na e-bayu, mi lahko kdo pove kakšni stroški še spadajo zraven, ali je kakšen davek in koliko približno stane pošiljanje cca 20 kg težkega predmeta avionsko iz Velike Britanije v Slo, pa koliko časa pribljižno čakaš?
Lepa hvala

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RDEČ QUINNY
18.9.2004 11:31:00   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=17409&idk=100

(odgovor članu ava)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?