|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RONJA kje si, masina za pasto
22.6.2013 14:50:31   
malaMravljica
Ronja, si kje tukaj?

Verjetn poznas masine za pasto firme Häussler ??? kaj menis, dobila bi rabljeno z 9 nastavki, spageti, taljatele, fosili, pene, .... oblatki za lazanjo ( vseh niti ne vem). Vrednost tega je 2500 eur in dobila bi za 1000. Ne vem kaj naj. Mislis, da je vredno, ker to je le en kupcek denarja. Domaca pasta pa tako fina. Koliko ves o teh masinah in kaj bi ti v tem primeru.
Nova masina stane 1500 eur, nastavek je pa vsak 100 eur. O kvaliteti pa ni dvoma. Sem pa nekdo, ki precej kuha, precej sama ustvarjam v kuhinji, moja dva pa bi pasto itak jedla vsak dan za kosilo in za vecerjo, pa se umes, ce se da. Ampak masina stane 1000 eur.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
23.6.2013 23:28:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
24.6.2013 0:01:53   
malaMravljica
Metulj, zadeva je resena user posted image moz je rekel, da ce si jo zelim, da denar je sam denar, sicer ni malo to ampak ce ga damo v masino ga pac ne bomo kam drugam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
24.6.2013 9:11:17   
mateyka
wow, frajerka user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
24.6.2013 9:23:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
24.6.2013 12:29:01   
malaMravljica
ja vem, res sem frajerka in tok vesela, da se verjamem ne. Dobim sele cez kaksen teden in pol ko zalaufa proizvodnja dobis kaksno kilo paste, ok? Aja, dobita kilo paste.
Sem pa opustila idejo o aparatu za sladoled, ceprav sem letos spet precekirala ponudbo v nulo. In ker sem itak mislila, da ne bomo te masine vzeli sem par dni prej se tisti Dayson v temi spodaj vzela in sedaj si niti ne upam mojemu povedat, sama pa ne morem zasraufat tistega nastavka na steno, da se bo lepo polnil user posted image user posted image No, sej za Daysona imam drug problem, mi je dal prav prepoved nakupa takih zadev brez, da on pogleda kaj je to, ker sem ze dvakrat posteno brcnila v temo pri nekih hudih zadevah s paro in sem pol vracala oz en je kar ostal doma, ker je bil rabljen na ebayu kupljen user posted image Sam ta Dayson je mega, ne rabim moza, da mi to pove user posted image No, poglej na drugo temo dol kaj sem se nabavla. Sam sem na netu vzela, je bila nizja cena. In sedaj za nekaj casa dosti z investicijami v moje male aparate.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 24.6.2013 12:30:52 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
24.6.2013 12:31:35   
malaMravljica
ok, dobite kilo paste, pol pa konc. Ronja bo tudi zdej napisala kaksna frajerka sem user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
25.6.2013 21:47:13   
ronja
Bolje ikad nego nikad, čeprav me ne rabiš več za navijanjeuser posted image .
Mala mravljica, huda frajerka si in fajn moža imašuser posted image . Ma prav, denar je samo denar in ta mašinca ti oz. vam bo verjetno več veselja prinesla kot kakšne druge neumnosti, ki tudi hitro nanesejo enako. Poglej, koliko včasih punce zapravijo za cote, pa jih potem sploh ne nosijo - ti boš mela pa mašicnco, ki bo delalauser posted image . Ti jo res iz vsega srca privoščim!

Sicer pa če te slučajno zanima, kaj je na to rekel lubi, (ko sem mu povedala, da kupuješ tole mašinco za pol cene): je rekel, da naj napišem, da je ne kupit, pa da daj kontaktuser posted image . Ne, saj zdajle pri nas sicer res ni glih čas za take nakupe, ampak nekoč... Mi je potem čisto resno rekel: "Ampak veš, da bomo enkrat morali nekaj takega nabavit? To ti je jasno, ne?" Tak resen ton kot da bi mi govoril o tem, da moram nehat z drogouser posted image . No, če on tako pravi... bo že treba, hehe. Sej ko sva računala, če bi najini mali bili tako produktivni kot midva in da pridejo vsi s svojimi polovicami in potomstvom na kosilo... bi nas bilo 17... za to bi se vsekakor že splačala taka mašina:D. Pa zakaj bi jo šele takrat kupovali, a ne?;)

Hauslerja sicer še nisem v živo videla, brala pa sem, da je kvaliteten, kar za svojega Simaca res ne morem rečt. Ideja genijalna, izvedba pa Italijanska... plastik fantastik in se vse zvija pod temi pritiski... Tako da če je tale reč cela kovinska (predvidevam, da za ta denar je), potem go for it in uživaj še zame, okuser posted image Se pa priporočam kdaj za demonstracijo:) Aja, kateri model pa dobiš -sem potem šla čekirat na net, ap seveda firbec;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
28.6.2013 16:22:12   
ronja
Kaj zdaj - si že dobila mašino? Kako se obnese? Firbec babji, sej vem, samo saj veš... tele mašince so moja strast;) Ena od mongih, ampak precej visoko kotirajouser posted image .

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
29.6.2013 0:01:12   
malaMravljica
Uff, vidim da nas je en kup, ki smo nore na take zadeve. In me veseli, da nas je vec, ki znamo same kaj pripravit doma, mene je danes spet ena gledala, kot da sem padla z Marsa dol, ko srm rekla, da njoke sama delam. Da delam tudi pasto nisem niti omenila pol. Sem nabrala zacimbe in je vprasala kaj bom, pa se ji je zdela znanstvena fantastika kaj bom pocela. No, mimo trma.

Ronja, nisem se dobila, smo bili slabe 4 dni na vikendu in gremo mislim da ta teden k tem na obisk, mi en servis pri njih, ona mi bo pa pokazala kako masina deluje in jo pol dobim. Komaj cakam. Se mi zdi, da sedaj bom moko in zdrob kupovala v 50 kg vrecah user posted image

Ja res je, tok denarja lahko hitro raztrosis za neumnosti, v kosu se slisi pac veliko, sam ta masina bo vecna, jih oni prav prodajajo tudi rabljene. Ce bos kdaj nabavljala me lahko za rokav pocukas, ok Ronja. Kaksen dober mesec nazaj mi je ena mami razlagala, da je njena mama kupila to masino, tudi rabljeno in tudi za 1000 eur, sem jo gledala in si mislila kolk dnarja je to, cist prevec, da bi jaz kdaj si to nabavla .. Sedaj jo bom pa se jaz dobila, neverjetno.

Ronja, mi je ta kolegica, ki so tudi kupili to masino rekla, da oni delajo pasto z jajci in zdrobom. A res? Jaz sem vedno sam jajce in moka. Ta punca je rekla, da ona je tudi mislila, da to ne bo nic in pol da je ratala super pasta.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
29.6.2013 23:08:56   
ronja
Mala mravljica, seveda se da delat pašto z zdrobom, pa še prav dobra je! Lubijeva najlubša ribja lazanja je iz take pašte;). Tam je sicer mešanica moke in zdroba, ker je pač zadeva za na roke naredit, ampak gre gotovo tudi samo iz zdroba, sploh če to strojček zamesi in skozi šobe spusti, potem se tudi zdrob čisto razpusti, kar je na roke težje (seveda odvisno od tega, kako grobo je mlet). Sicer pa naj bi bila originalna italijanska pašta iz durum zdroba (torej grobo mleta pšenica sorte durum, ki je trša in boljša). Samo pri nas durum moko dobit je mal težje - sicer pa - Italija ni daleč, če maš tako mašinco,s e ti pa že splača kak izlet;). Ampak durum zdrob se dobi tudi pri nas - celo od Zlatega polja, če se ne motim, tako da poizkusi, meni je boljši od navadnega, pa še bolj zdrav je:).

Da je ljudem čudno, če delaš sama njoke? Svašta... Ja, vsak po svoje, bogvekaj pa oni delajo, ko midve pojma nimava:).

Uživaj še zame z mašinco in ko si finančno opomoremo, te pocukam za rokav, da mi kak popust zrihtaš pri prijateljih, heheuser posted image .

Sem šla potem, ko si napisala, katera firma to je, vse prečekirat na net in jasno čist not padla - ko da bi otroka v slaščičarno spustuuser posted image . Kateri model pa dobiš? Tam sem videla, da majo 3 ala gospodinjske Luno, PN100 in Emo. Meni je bil všeč PN 100, ker je mal močnejši od obeh, zgleda sicer bolj bikovsko, ampak saj ga ne bi mela zaradi diizajna:D. Pa več nastavkov je zanj kot za Luno. Samo stane pa nov 1600€ pa zraven dobiš samo en nastavek (sem šla takoj preverit, če bi moji od Simaca gor pasali, pa seveda ne pašejo, smrk). Simac bi bil sicer super, če bi delal, je pa plastik fantastik (in to najbolj obremenjen del grejo naredit plastičen! Italijani...), tako mi pa pri vseh mal bolj zahtevnih šobah vse skup ven vrže... Rezance lahko ap tut na ročnega zvaljam, to ni glih nek problem, jaz bi delala pa makarončke... In Haussler ima res noro različnih diskov/šob/nastavkov (kakorkoli že rečeš tem ploščicam)... bi si vsako leto enega zaželela za novo leto, heheuser posted image

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
1.7.2013 9:03:52   
soncek3
Malamravljica, jaz imam Hausslera. Na začetku nisem bila čist navdušena, ko sem probala z njim delat, zdaj je pa super in vsaj dvakrat na teden jemo široke rezanceuser posted image . Imam pa tri nastavke: za jušne rezance, široke rezance in makarone. Makaronov nisem še uspela prav naredit, ker nimam pribora za očistit nastavek in ker se mi je noter zasušilo testo, ga nikakor ne spravim ven; tako da je trenutno neuporaben. Imam pa ta model, ki naj bi naredil 3 kg/na uro, ne vem katera številka, bom pogledala doma. Sama boš vidla, kaka kombinacija moke/zdroba to bi odgovarjala. Jaz vzamem recimo (za široke rezance) 50% moke (ajdova, pirina...), 25% zdroba in 25% ostre moke. In pa 6 jajc na kg. Meni se je na začetku ta zmes zdela nemogoča, ker je praktično suha (v grudicah), ampak ker mašina dela pod pritiskom, gre lepo ven. Včasih , če se mi zdi, da je vseeno presuha zmes, dodam malček vode. Testenine so super. po taki recepturi jih kuham cca 10 min. Če daš več vode, manj jajc, pa se seveda kuhajo manj časa. Aha, za jušne rezance še nisem pogruntala pravega recepta, mi jih sicer vedno jemo, seveda jih ogromno tudi razdam (odlično darilo, ko greš na obisk), no enkrat sem nazaj dobila pripombo, da so kot industrijski, ker so okrogliuser posted image .

Upam, da sem ti kaj pomagala, če te še kaj zanima, pa vprašaj.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
1.7.2013 11:26:50   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3

Malamravljica, jaz imam Hausslera. Na začetku nisem bila čist navdušena, ko sem probala z njim delat, zdaj je pa super in vsaj dvakrat na teden jemo široke rezanceuser posted image . Imam pa tri nastavke: za jušne rezance, široke rezance in makarone. Makaronov nisem še uspela prav naredit, ker nimam pribora za očistit nastavek in ker se mi je noter zasušilo testo, ga nikakor ne spravim ven; tako da je trenutno neuporaben. Imam pa ta model, ki naj bi naredil 3 kg/na uro, ne vem katera številka, bom pogledala doma. Sama boš vidla, kaka kombinacija moke/zdroba to bi odgovarjala. Jaz vzamem recimo (za široke rezance) 50% moke (ajdova, pirina...), 25% zdroba in 25% ostre moke. In pa 6 jajc na kg. Meni se je na začetku ta zmes zdela nemogoča, ker je praktično suha (v grudicah), ampak ker mašina dela pod pritiskom, gre lepo ven. Včasih , če se mi zdi, da je vseeno presuha zmes, dodam malček vode. Testenine so super. po taki recepturi jih kuham cca 10 min. Če daš več vode, manj jajc, pa se seveda kuhajo manj časa. Aha, za jušne rezance še nisem pogruntala pravega recepta, mi jih sicer vedno jemo, seveda jih ogromno tudi razdam (odlično darilo, ko greš na obisk), no enkrat sem nazaj dobila pripombo, da so kot industrijski, ker so okrogliuser posted image .

Upam, da sem ti kaj pomagala, če te še kaj zanima, pa vprašaj.


Thank You!!

Itak, da te bom se rabila. Ko zacnem s proizvodnjo te bom pocukala za rokav, ok. Sedaj se pa ze tok veselim in morem cakat, da obe familiji uskladimo termine in se dobimo. Mi je tudi tista kolegica, ki so pred kratkim nabavili to masino rekla, da je bila prvic zihr, da to ne bo nic in potem so prisli ven super spageti. Zato mi bo ta gospa tudi demonstracijo naredila in povedala katere sestavine ona daja notri.

Ja, vem, super darilo. Sem ze razmisljala, da letos za Bozic ne vem kaj bom, naceloma posiljam moje piskotke okoli, letos bokm pa pasto verjetno user posted image

Za Durum pa ze malo googlam. V Italiji bom kmalu spet, pa mislim, da se bo tudi pri nas kaj naslo. Hvala Ronja.

Pozimi sem pripravljala eno kao knjizico z recepti s piskoti, sedaj bo zgleda pasto. Mogoce drugo leto pol sladoled. user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 1.7.2013 11:27:51 >

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
1.7.2013 22:20:13   
ronja
Durum zdrob je od Intesa, Žito.

Testo mora bit pa pri vseh teh električnih strojčkih zelo suho, če na roke valjaš pa bolj mehko, da se lepo skup prime in da sploh uspeš zvaljat. Ampak strojčki delajo pod veliko večjim pritiskom in takrat se sestavine bolj sprimejo skup v tistih malih šobah, zato mora bit testo veliko bolj suho, kot en drobljenec zgleda. Vsaj tako je pri mojem "poceni" strojčku (meni se 200€ sicer ni zdelo poceni, ampak v primerjavi s 1000 pa dejansko jeuser posted image - ampak mislim, da je dober strojček vseeno vreden tudi 5x več, navsezadnje sem že tega not prinesla, pa ga imam par let in večino časa nekaj zeza - dober bi pa verjetno super delal svojih 20 let in v tem času bi ziher požrli domače pašte za več kot tisočaka:)

Mala mravljica, če misliš knjižico drugim dajat, si ne bojo mogli kaj dosti z njo pomagat, če ne bojo meli te mašince - namreč recepti za na roke imajo čisto drugo razmerje kot za strojček (za na roke je več tekočine oz. jajc).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
1.7.2013 22:22:18   
ronja
Sonček, iz šob se navadno da lepo spraskat testo, ko se posuši, ker se ob sušenju skrči in se ga da dobit ven (po navodilih proizvajalca naj bi kar ven padel, ampak tak simp pa tudi ni:D). Če pa to ne gre, pa namoči cel disk v vročo vodo, da se vse skup odmehča in potem spraskaj ven z zobotrebcem - z njim ne moreš poškodovat kovinskega diska. Upam, da ti uspe, makaroni so namreč najboljše, kar te mašnice znajo:)

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
2.7.2013 8:32:15   
soncek3
Ronja, ne gre ven, ker je tak zavit in ne prideš z zobotrebcem noter. Pa sem probala vse živo; z zobotrebci, kovinsko žico, namočeno imela čez noč in potem probala skozi mašino spustit, da bi ven poteralo ampak ne gre. Nastavek je tak zvit in ne pridem skoziuser posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
5.7.2013 16:16:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncek3)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
5.7.2013 22:20:01   
ronja
Druge moke so malo bolj "haklih". Da se, je pa treba bolj trofit pravo konsistenco, če govorimo o mašini in na roke je treba bolj pridno gnest in dat več tekočine. Navadno je pri drugih mokah za tekočino voda, delala sem pa tudi že jajčne z drugimi mokami in tudi gre.
Da se delat samo z drugimi mokami, ampak je še bolj haklih, vedno je lažje, če mešaš z belo. Vednar če češ taprave soba, morajo bit samo iz ajdove moke, pa če delaš za kake celiakaše tudi. Tako da se splača naštudirat:).

sm jz tud ena taka obsedenka, gledam ponetke teh masin na youtube-u vsake toliko casa in me cist prime

E tu, brutus:). na srečo je lubi isti oz. je celo on prvi našel tele youtube linke:)

metulj, za ročno mešanje, daj recimo 60g zdroba za začetek, ostalo pa moko (recimo 400 g moke), da dobiš občutek in potem po želji povečuj.

Hehe, metulj, mi jih takoj pojemo, nimajo prilike, da bi se pokvariliuser posted image . Ti si jiih videla od prejšnjega večera, popoldne so pa že plavale v želodčkih:D. Sicer pa naj se ne bi nič pokvarilo, ne. Tudi jajčni rezanci naših babic so bili navadno kar dolgo v posodah - samo čisto suho mora bit. Vseeno pa dokler mam male, rajši sproti delam. Ampak naj bi ne bil noben problem, ker če se izsuši, salmonele pocrkajo:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
5.7.2013 22:40:48   
malaMravljica
Metulj, kaj si delala z baziliko???? Pasto? Kako pa??
Jaz sem pa za vikend zacimbe nasekljala in jih dala v vazice s soljo. In v ponedeljek sem hotla to sprobat in sem delala bolonjsko in sem jo solila, poprala in zacimbe v soli dodala user posted image user posted image mi je takoj, ko sem to naredila potegnilo, da sem presolila in sem pol resila zadevo se.

Punce, nimam se masine doma, ker se moski menijo in nimata nikoli casa,sam ta teden sedaj pa 100 % ja. In sem cekirala spletno stran od proizvajalca te masine in prodajajo tudi ta zdrob. Sedaj morem cene primerjat, pol pa v akcijo. A Ronja mogoce ves kolko stane ta zdrob od Zita.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
6.7.2013 7:54:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
6.7.2013 8:05:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
6.7.2013 8:09:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
6.7.2013 9:03:15   
malaMravljica
Metulj, na obesalnike user posted image user posted image
jaz sem zadnjic taljatele delala in to mal na zalogo in sem tud mela problem kako shranit, sem hotla dat v skatlo od paste, ma je bila itak takoj polna. Ko so bile testenine ze mal posusene sem tko za foro jih zvijala kot kupljene, vsako posebi, sam to je dela se in se. Otroci to sicer zelo radi pomagajo, sam morejo pa ze mal vedet kako, da ne naredi pretesno, ker pol se pa posusilo ne bi celo vecnost.

Tko, v ponedeljek je dan D. Gremo po masino, pa skupaj bova pasto naredili in pol bo to za vecerjo :-))) ker vem, da bom pol takoj doma mogla masino sprovat se sama, morem zdej ene par kg tega zdroba kupit. Pa jajca nabavit. In mami morem rect, naj gre gledat, ce so ze jurcki, taljatele z jurcki so nam res Nr. 1


< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 6.7.2013 9:05:18 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
8.7.2013 14:10:39   
ronja
Hehe, dan D je tuuser posted image . Upam,da uživaš!

metulj, zvij rezance v gnezdeca, tako kot jih prodajajo včasih zapakirane - v gnezdih. Če češ pa prav špagete, pa na obešalnike, štile od metle, ali pa če v kaki diy štacuni nabaviš lesene palčke in jih postaviš med dva stola (seveda potem zakleni sobo, kjer se sušijo, sicer se ne bojo uspele posušit - trust me! Sva jih enkrat sušila na pladnjih na radiatorjih in jih je bilo vsakič, ko so jih sesuli, pol manjuser posted image .

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: RONJA kje si, masina za pasto
8.7.2013 23:41:07   
malaMravljica
Ronja, dan D se koncuje pocasi. Ej noooooooro, masina je zakon. Mislem, ni mi jasno kolk morem bit prtegnjena, da morem sprasevat ce jo vzamem al ne. Masina je zakon. Ta gospa mi je vse povedala, pokazala, razlozila in sva skupaj naredili taljatele iz kile zdroba. Uau, masina naredi vse sama, ni packanja, hitro naredi in taljatele so bile tako fine, res bi si angelcki prstke oblizali. V glavnem, masina je ljubezen na prvi pogled. Smo jo ze placali, dobim pa jo v parih dneh, zamenjali mi bodo se eno tesnilo in se dokoncno jo bo ocistila, ceprav je ze v nulo cista. Heh, tam zraven je bila nova masina od te gospe, Ronja ti bom jutri dala link, ampak sam ce bos prezivela od zavisti user posted image verjemi, pri tisti masini pa si res lahko zavistna. Pa profi pec od te iste firme ima in je ravno kruh spekla in eno struco mi je dala za domov. Ves kaj, za cilj sem si dala, da enkrat bom imela tudi jaz to pec, manjso izvedbo ampak od te firme, en bo ze prodajal rabljeno enkrat, sem zihr.

Glede ciscenja teh sob. Lahko jih vedno sproti res spucas, spihas s pritiskom se mi zdi, jaz ne bom tako, bom drugo varjanti. Ko koncas jih na grobo spucas in das v mrzlo vodo, loncek pokrijes in das v hladilnik in na par dni vodo menjas. Pred uporabo pol sobo pol ure prej vzames iz hladilnika in jo potopis v krop in pustis v kropu dokler ne rabis. Pol vzames ven, obrises in vstavis v masino in potem tisti prvi cm paste odrezes in vrzes stran. Tretja varjanta pa je, da jih das zamrznit in jih potem vzames iz zamrzovalnika vsaj 4 ure pred uporabo.

Ja Ronja, tisti najmocnejsi model dobim. Ko jo dobim dam slikco gor, ok. In za kg paste se velja. Jutri grem v mlin po zakelj zdroba user posted image tiste plasticne nizke zabojnike kjer pol pasto susis bom pa v bauhausu nabavila, so cenejsi.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?