|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rab-Barbat
17.3.2008 9:08:04   
Biba74
Pozna kdo kraj Barbat na Rabu? Ste dopustovali tam z majhnimi otroki? Prosim, zaupajte mi svoje izkušnje (dobre in slabe)!

Če pa se slučajno najde kdo, ki je bival v Apartmajih Marijana ali Apartmajih Travaš, pa se še posebej priporočam za informacije.

Hvala in lep dan želim vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rab-Barbat
17.3.2008 9:13:23   
lex
Meni je bolj všeč Rab Lopar - tam imaš rajsko plažo in je super za otroke. Moj je bil star 1,5 leta ko smo bili in je najbolj užival ker je imel ogromen peskovnik z vodo. Res je da ni veliko igral, pa jih takrat ni pogrešal. Pa tam obvezno rabiš senčnik ker ni sence. Barbat pa ne vem kakšno plažo ima, ampak mislim da ni tolk idealna za otroke

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Biba74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rab-Barbat
17.3.2008 17:55:37   
borovnička
Barbat je prvi kraj, ko prideš na otok Rab. Če prideš seveda z Jablanca in ne iz Krka. Je naselje v bistvu samih apartmajev, ampak sam Barbat pa res ni kraj za malo otroke. Plaže niti ni urejene. So bolj pomoli, kjer imajo domačini privezane svoje čolne in med pomoli so take plaže, kjer je pesek. Če pa boste v Barbatu, je pa tam malo nazaj proti trajektu plaža Pudarica. Tam je pa kot na Havajih. Bel droben pesek, svetlomodra voda... res rajsko. Samo ti svetujem, da zjutraj vstaneš, se odpelješ tja, odložiš tam brisače in senčnik, tolk, da si "rezerviraš" mesto.  Drugač je pa še ogromno takih zalivčkov, kjer je prostora mogoče za 2 družini, tko da si čist zase. Ampak sej pravim... če zjutraj odpelješ tja brisače, dobiš mesto.

http://www.croatia-beaches.com/party/rab_barbat_beach.htm

Tukaj maš eno slikco. Zvečer majo pa itak žurke tukej.

Pozdravček user posted image

_____________________________

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rab-Barbat
23.3.2008 21:41:58   
rainbow
Res je, kot pravi borovnička. Mi smo bili lani v Barbatu, pri moji teti. In smo se hodili kopat na Pudarico. Bili smo avgusta, tak da če greste julija, bo malo več ljudi. Mi smo na tej plaži ostali le po pol dneva, veliko pa jih je bilo kar dlje časa, so imeli hrano zraven, pa kak mali šotorček/senco, da so otrokeci potem spali vmes. Je res rajsko tam. Smo se pa tudi v Barbatu hodili kopat. saj tiste plaže tudi niso bogvekak slabe. mene edino motijo čolni tam. Smo pa šli enkrat na Lopar, pa smo se po eni uri kar spakali. Meni osebno tam ful ni všeč. Gužva, sto let hodiš po onem pesku, naši ta mali ni bilo všeč, ker ko hodiš, je vse kalno. Pesek ful vroč.
Tak da če boste šli v Barbat, je Pudarica dosti boljša varianta.

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rab-Barbat
23.3.2008 21:50:34   
Anonimen
V Loparju so najlepše plaže za tamale. Je mivka, pa nizka voda, borovci... Edino kar je mal tko tko, da je fajn imeti apartma, hotel blizu plaže, ker drugače te za parkirnino oderejo, da ne dojameš, sploh okoli Rajske plaže.

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rab-Barbat
26.3.2008 20:27:31   
Jessy
Pred dvema letoma smo bili v Barbatu. Ni nam bilo všeč. Tako, kot so že rekle, so sami pomolčki s privezi za čolne. Kljub temu smo našli en kotiček, kjer smo imeli svoj delček plaže, a je bila voda lepa le v plitvini, tam, kjer bi pa jaz hotela v miru zaplavati, pa je bila taka črnina na tleh od trave, da sploh nikoli nisem šla plavat, ker mi je bilo prav grozljivo. Ta prvih 10 m od obale pa je vredu, tako da se je moja takrat 1-letnica čisto lepo imela in prekladala kamenčke ter filala mivko v kanglico.
Na druge plaže se nismo hodili kopat, smo se pa odpravili v izvidnico tudi drugam. Lopar nam ni bil všeč. Tiste manjše lepe plaže, pa so bile za voziček nedostopne.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rab-Barbat
27.3.2008 12:23:58   
aleži
Kaj pa Banjole so za majhne otroke?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Rab-Barbat
15.4.2008 14:29:52   
Anonimen
Vidim, da vse priporočate Lopar. user posted image  Moram mal prečekirat hotele. user posted image

(odgovor članu aleži)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?