|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rabim nasvet.
18.4.2017 0:51:32   
Pikic1990
Najprej lepo pozdravljeni....rada bi vam predstavila svoj problem ki se nanasa na to temo....
In sicer pred enim letom sem rodila vaginalno....z samimi umetnimi popadki....
Z fantom sva se odlocila se za enega otroka in delava na tem ze priblizno pol leta....pa nic....vmes sem ze obiskala ginekologa in mi je predpisal dabroston tablete in od 15.2 imam priblizno isto menstruacije.....30-35 dni... vse ostalo je bilo pri pregledu brez problema... skratka moja tezava se nanasa na to da bi sedaj po izracunu morala dobiti menstruacijo 21.4 vendar sem totalno utrujena krci bolecine v dojkah pekoce.... v spodnjem predelu kriza spikanje ....takih bolecin se nisem dozivela po porodu kot sedaj....
In pa tudi krvavela sem oz rahel rdeckat izcedek ki se je pojavil po 14 dneh spolnega odnosa prvega od pretekle menstruacije trajal se ni en dan....moja zadnja mestruacija je bila 24.3...za pomoc in odgovor se vam najlepse zahvaljujem....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rabim nasvet.
18.4.2017 8:58:25   
bucka*
pozdravljena!

Trikrat sem prebrala, pa nisem ugotovila, kakšno pomoč pravzaprav potrebuješ in kakšen nasvet/odgovor iščeš.

Če se sprašuješ ali si noseča ali ne, ti v tem trenutku nihče ne more odgovorit. Menstruacija še ne zamuja, izcedek je lahko bil/lahko pa ne vgnezdena krvavitev, znaki (simptomi, ki jih opisuješ) so lahko PMS, lahko jih je povzročila tvoja želja po zanositvi, ali pa so dejansko znaki nosečnosti.
Tudi če greš h ginekologu, on tega še ne vidi.

Edini nasvet, ki ga lahko dam, je da čakaj. Ko ti bo menstruacija zamujala ene 2-4 dni, pa naredi test. Če bo negativen pa spet. Potem šele lahko kličeš ginekologa (če boš zagledala plusek), ki te bo naročil na pregled najbrž nekje med 8. do 11. tednom.

Seveda pa ne odlašaj z obiskom pri zdravniku, če so bolečine premočne. V tem primeru je lahko s teboj kaj drugega narobe.

Srečno, pa javi kako se je izšlo! :)

(odgovor članu Pikic1990)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rabim nasvet.
18.4.2017 19:05:12   
Pikic1990
Hej hej...ja naceloma sem iskala ta odgovor nasvet.... naceloma sem zelo zmedena ker to se mi se ni dogajalo....
In ja malo me je zaskrbelo ker imam poleg tega se mocno vneta usesa in verjamite je naporno ker si ne upam vzeti tablet za bolecine ker pise v navodilih da jemanje v cimmanjsi kolicini v primeru nisecnosti ali nacrtovanje zanositve.. vsekakor bom pocakala da vidim kako se bo izteklo in vsekakor javim....hvala se enkrat....

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rabim nasvet.
18.4.2017 21:11:20   
bucka*
V nosecnosti lahko jemljes samo lekadol, lahko 2 naenkrat, ampak ne vec kot 6 na dan. Ostale tablete proti bolecinam zelo odsvetujejo. Ce bos dobila antibiotik, pa povej da sumis da si noseca. Z antibiotikom naceloma ni takih tezav. Srecno!

(odgovor članu Pikic1990)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?