|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rafaelo kroglice
13.6.2005 22:27:06   
Anonimen
Zdaj pa se je meni porodila ena ideja, ve pa mi pomagajte z nasveti.:bravo:

V nedeljo imamo krst in moram speči na tone peciva. Povabljenih je 34 ljudi.:ups:

Pa bom delala tudi rafaelo kroglice z lešnikom v sredini. Saj veste, katere, ne? No, v glavnem, med sestavine spada tudi mleko v prahu. Ponavadi sem kupila tistega navadnega, ko je dojenček gor na škatli. Zdaj pa moja pametna ideja: ali lahko naredim te kroglice z Aptamil mlekom??? Ker ga imam še, ko smo prešaltali na novega, pa mi je ostalo. Kaj mislite, bo užitno?? Tudi Comformil imam napol odprt, ampak tisti ne bo v redu, ker je neke čudne rumene barve in tudi vonja nima prijetnega. Aptamil pa bi mogoče šlo. Povejte mi svoja mnenja, prosim.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rafaelo kroglice
13.6.2005 22:30:05   
Gina
Jaz ne bi. Meni aptamil smrdi, pa okusen tudi ni. Pa rafaelo mora imeti okus po rafaelu. Saj veš, tisto kar si zdajle v mislih predstavljaš pod te kroglice. Njami.:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rafaelo kroglice
13.6.2005 22:40:26   
HuAnita
Po moje pa lahko. Ene so pisale, da so že palačinke delale iz ostankov Aptamila. Okus pa itak da kokos, pa če dopilješ še malo original kokosovega mleka?! O tem sem tudi sama razmišljala, ker je Muellerjevo adaptirano mleko cenejše od tistega navadnega v prahu:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rafaelo kroglice
13.6.2005 23:26:18   
Pia73
Baje se da. Samo jaz sem samo enkrat v življenju delala Rafaelo iz mleka v prahu. Za znoret. Imam pa en super enostaven recept za rafaelo brez mleka v prahu. Pa vsi pravijo, da so še bolj okusni rafaeloti. če katero zanima bom napisala recept. Ful malo dela vam povem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Rafaelo kroglice
14.6.2005 6:47:54   
AnBan
No povej!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Rafaelo kroglice
14.6.2005 9:00:42   
india
Pia73, daj ga med recepte, prosim!
Mi tudi večkrat delamo Rafaelo kroglice, le da jih delam iz kuhanega krompirja. Stojijo lahko dva dni, pri nas pa itak prej zmanjkajo!;););)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Rafaelo kroglice
14.6.2005 10:05:14   
Anonimen
Ja, tudi jaz prosim za recept.:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Rafaelo kroglice
14.6.2005 13:02:21   
india
Moj za tiste s krompirjem je med recepti!:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Rafaelo kroglice
14.6.2005 22:47:15   
Anonimen
Thanks.:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?