|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razpokana in hrapava kože
2.2.2006 14:54:13   
Dadi
Kot že v naslovu povedano. Naša Klara ima razpokano kožo od mraza po ličkih in rokicah ampak ne vem več s čim naj jo mažem...Mazala sem jo z Bepantenom(emulzijo in kremo), z Riboderminom, Niveino kremico, z Lumpijevo kremo ampak prav nič ne pomaga. Pa to ne mažem kar zmeraj z drugo ampak mažem en teden s to, drugič spet s to itd.  


Ne vem več kaj naj...ven pa moramo hodit ko je tako lepo  vreme. Pomoč prosim.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razpokana in hrapava kože
2.2.2006 14:56:08   
ma-ja
Poskusi z Bepanthen mazilom, ki je bolj masten ali pa z Linola Fett kremo. Jaz prisegam nanjo, lahko ti jo v lekarni zmešajo z olivnim oljem, to je potem pa še boljše.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Razpokana in hrapava kože
2.2.2006 15:01:07   
Anonimen
Namaži s šentjanževim oljem. Tibor je imel skoraj do krvi rapokano kožo po rokah od mraza, lani in letos, izgledalo jo kot kakšen rdeč lišaj, pa sem obakrat super pozdravila s tem oljem. Parkrat namažeš, pa je.

(odgovor članu Dadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Razpokana in hrapava kože
2.2.2006 15:39:21   
lelaval
Moja je tudi imela ful razpokano, pa ni pomagala ne Bebival, ne Bepanthen. Sem jo pa namazala z Lanolin multi-mam - ki jo imam za bradavice. Je ful pomagala. Šentjanževo olje pa bi tudi znalo pomagat.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Razpokana in hrapava kože
2.2.2006 16:40:17   
muha1
Mi že celo zimo uporabljamo kremo babylove in dosedaj še nismo imeli problemov in smo vsak dan zunaj. Je kvalitetna krema s čebeljim voskom in pantenolom user posted image

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?