|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rdeči izpuščaji-pomoč!
21.3.2006 20:05:20   
LE&TA
Imam 2 meseca staro punčko, danes sem opazila rdeče izpuščaje po trebuščku, rokah in glavici. Ali mi zna kdo povedat kaj bi to bilo oz. če mate kej izkušenj s tem?? A je to kaka alergija? Ne dojim, tko da od hrane ni. A je možno da je reakcija na adaptirano mleko??

Vnaprej hvala za odgovor!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rdeči izpuščaji-pomoč!
21.3.2006 20:44:41   
ona
Mogoče je na mleko,lahko pa tudi na pralni prašek,če nisi dovolj splahnila cunjic.Ne vem,samo ugibam.Če bi bilo poletje,pridejo taki mozoljčki zaradi vročega zraka:

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rdeči izpuščaji-pomoč!
21.3.2006 21:35:19   
coco
Če želiš izvedeti ali punčki mogoče škodi adaptirano mleko, kar bi lahko pomenilo kakšno alergijo na kravje mleko, ga enostavno za nekaj časa zamenjaj za adaptirano mleko Pregomin, ki je za dojenčke s takšno alergijo. Potem boš pa videla, če se bo stanje izboljšalo. Pri nas se je.
Lahko pa tudi probaš zamenjat prašek in ne uporabljat mehčalca.
Važno je samo, da ko boš izvajala te teste, pazi, da boš vsakega posebej in ne vse naenkrat, ker potem spet ne boš vedela kaj ji škodi.
lp,
coco

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rdeči izpuščaji-pomoč!
22.3.2006 10:23:17   
katarina j.
Jaz se ravnokar ukvarjam z istim vprašanjem, ampak pri 4 letnem sinu. Gre za rdeče pikice, kot bi ga popikale mravlje- pa ful ga srbi. So pa tako čudno razporejene- brez logike- po rami, pa pod pazduho, pa po trebuhu. Danes sem opazila, da jih imam tudi jaz na trebuhuuser posted image  Kaj je to? Praška nisem zamenjala, jedli nismo nič posebnega. Edino kar sva skupaj počela je, da sva grabila travo zunaj. A je lahko to to?user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rdeči izpuščaji-pomoč!
22.3.2006 12:48:23   
LE&TA
Katarina, lahko je res trava, ne vem. sm klicala zdravnico pa je rekla da je lahko virus in da naj jo opazujem, da od mleka ni!

Coco, prvič slišim za to mleko, kje ga pa kupiš??

Zdej jo bom opazovala, pa bom vidla kaj bo, drgač jo peljem k zdravnici pokazat da bom mirna!
Hvala obema za nasvet. Prašek pa uporabljam sensitive brez mehčalca in spodnje mako majčke fajn polikam! Tko da ne vem kaj bi blo.

Lep dan!

(odgovor članu katarina j.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rdeči izpuščaji-pomoč!
23.3.2006 10:20:09   
coco
Pregomin je hipoalergeno adaptirano mleko v prahu od Milupe za dojenčke z alergijo na kravje mleko, pri tistih, ki so preobčutljivi na hrano... V lekarni ga imajo sigurno (3000SIT). V primeru da imaš zdravstveno potrjeno alergijo ga dobiš celo na recept. Pripravlja pa se enako kot ostali mlečni dodatki. V starejših temah je bilo sigurno že precej napisanega o tem dodatku.

Držim pesti, da ga ne boste potrebovali!
lp,
coco

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rdeči izpuščaji-pomoč!
23.3.2006 16:57:36   
LE&TA
Coco, ni krivo mleko!user posted image  Mislim da je voda iz pipe, ki je zadnje dni ful klorirana in ti izpuščaji so se pojavili po kopanju. To sva dans ugotavljala s fantom. Dans se bomo spet kopali in bomo vidli kaj je, če bo spet. Trenutno jih nima več. Sm jo pa prej po obrazku umila z vodo in je takoj dobila rdeče izpuščaje. Drgač bom pa vodo filtrirala in prekuhala!! NI druge!

Lep dan!user posted image

(odgovor članu coco)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Rdeči izpuščaji-pomoč!
23.3.2006 22:04:43   
coco
Bravo,user posted image ! Pa pridno papcajte user posted image !
lp
coco

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Rdeči izpuščaji-pomoč!
23.3.2006 22:20:28   
LE&TA
Smo se tud skopalipa ni nič izpuščajev! Res ne vem kaj je blo krivo! Sam da je zdej OK. Upam da se ne pojavijo spet!

Nočko!user posted image

(odgovor članu coco)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?