|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rezervirate ali tvegate?
13.6.2011 9:15:45   
malibauc
Predvsem tisti, ki imate otroke.....ali vedno v naprej rezervirate parcelo v kampu ali ste šli že kdaj kar tako in se odločili, ko ste kamp/parcelo videli v živo? (Dokler sva bila sama, sva vedno ubrala 2. varianto.)
Hvala za izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rezervirate ali tvegate?
13.6.2011 9:27:52   
BarbaraO
Mi smo bili z otroki zdaj že dvakrat v Valkaneli in nikoli nismo rezervirali parcele. Iz preprostega razloga, ker se nočemo vezati na nek določen termin - kaj pa če kateri od otrok zboli (kar se zelo rado zgodi)? Običajno koristimo termin od 20.-30. 7., ko še ni navala Italijanov. Do sedaj se je obneslo - tudi z vremenom.

_____________________________

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rezervirate ali tvegate?
13.6.2011 9:49:43   
Lunca1
Mi zadnja leta vedno rezerviramo, ker nas gre več in hočemo bit skupaj.

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rezervirate ali tvegate?
13.6.2011 11:11:39   
ksenija12
Ne, ne rezerviramo..ker nikoli ne vemo točno kdaj bomo šli in katero pot..zaenkrat nismo imeli težav.

_____________________________

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/


(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rezervirate ali tvegate?
13.6.2011 12:47:58   
Anonimen
Mi gremo letos prvič na tadolgi dopust kampirat in imamo že od začetka februarja rezervirano senčno parcelo z vodo in elektriko takoj zraven plaže. Mene je moj prepričal v kampiranje zaradi enega samega razloga: ker lahko dejansko šotor postaviš skoraj na plažo in potem ni vsega tistega tovorjenja vseh možnih zadev, igrač, ležalnikov in tega na plažo. Če smo v kampu v eni 3. ali še kasnejši vrsti za morjem, mi je potem že vseeno če gremo v apartma ... tako da smo kar rezervirali, saj ni variante, da bi dobili senčno parcelo z vodo in elektriko v prvi vrsti za morjem za 14 dni, če bi nenapovedano prišli v kamp.

(odgovor članu ksenija12)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rezervirate ali tvegate?
13.6.2011 14:26:07   
Babsi
Italija, Grčija, Francija, Avstria... nikoli nismo rezervirali parcele, prišli in si izbrali tako, ki nam je odgovarjala. Če ni bilo nič takega, pa v naslednji kamp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rezervirate ali tvegate?
13.6.2011 14:44:09   
viv_
Vedno "tvegamo" user posted image

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Babsi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Rezervirate ali tvegate?
13.6.2011 16:03:03   
sončnica14
Tvegamo.

To, da bi morala kampiranje rezervirati me prav odbija.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Rezervirate ali tvegate?
13.6.2011 17:50:33   
Palčica*
Zanimivo...ravno sem razmišljala o tem smislu rezerviranjauser posted image .  Že kar nekaj časa hodimo na Murter- kamp Slanica in prvo leto, ko smo šli, smo dobili res najlepšo parcelo (ki je prav zato najbolj zasedena). Zato smo naslednji dve leti že v aprilu ali konec maja (dopustovali smo enkrat septembra, drugič junija), rezervirali željeno parcelo. Seveda...nobenega problema, parcela čaka itd. No, parcela nikoli ni čakala na nas, v času našega prihoda je tam že stal šotor, na recepciji o rezervaciji niso vedeli nič. Teden pred našim prihodom je obakrat rezervacijo preverila soseda, ki je v tem kampu že leta in leta in takrat je vse še štimalo, teden dni kasneje se nobenemu ni sanjalo o kakršnemkoli dogovoru.user posted image user posted image user posted image
Tako da...letos rezervirali nismo in mogoče bomo imeli več sreče. Naj povem, da je to edina pomankljivost (seveda bi marsikdo rekel da kar velika) dopustovanja na Murterju, vse ostalo je super- okolica, ljudje...fajn se počutimo tam, zato se vračamo.

Bi pa, če mi avtorica teme dovoli, za vsak primer vprašala za kakšen prijeten kamp v okolici otoka Murter, ne na Murterju. Letos se zaradi spleta okoliščin ne moremo izogniti "sezoni" in gremo na Murter s 1.7., pa bi rada ,glede na to da je Slanica majhen kamp, imela kakšno rezervo v rokavu. Vnaprej hvala vsem za predloge.

lp,

K.

_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Rezervirate ali tvegate?
13.6.2011 19:26:00   
al1*
Ponavadi za prvo prenočišče rezerviramo, še posebej, če imamo v planu, da pridemo bolj pozno. Za naprej pa včasih gremo na blef, včasih si pa za naprej kak dan prej rezerviramo. Večinoma imajo v kampih internet in ko naredimo plan, kam gremo naprej, rezerviramo. Še posebej, če gremo v kakšne bolj turistične kraje. 

_____________________________

lp


(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Rezervirate ali tvegate?
22.6.2011 9:50:03   
brkn83
še nikoli nismo rezervirali parcele, pa moram rečt, da smo vedno našli plac ali pa parcelo kakšno smo si želeli in nam je bila všeč. Pa moram povedati da ponavadi dopustujemo v glavni sezoni od 20.7- 5.8..

Edino letos moremo prej na dopust in gremo tako od 9.7. - 24.7. pa mislim, da še ne bi smelo biti prevelike gužve, saj italijanov še ni.

_____________________________

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?