|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rh -
7.9.2004 8:00:26   
dana
Ker iskalnik ne deluje vas sprašujem kakšne so lahko težave v primeru Rh- krvne skupine. Ali so še kakšne dodatne težave, če ima oče isto krvno skupino kot mati ? Ginekologinja mi je sicer rekla, da naj se nič ne sekiram, ampak čist vseen mi pa tud ni.

Hvala za odgovore,

dana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rh -
7.9.2004 8:17:05   
mala
Tudi jaz imam rh-, je pa vseen kakšno krvno skupino ima oče mene g ni nič vprašala glede moževe rh. V bistvu je stvar v temu-če imaš ti - in otrok + in če se ta kri združi lahko otrok postane slabokrven in ne vem še kaj, ampak danes to rešujejo z injekcijami, ki jo dobiš če se prav spomnim v 28. tednu in po porodu in s tem se okoli otrokove posteljice naredijo++++ in ne more pridt do težav tko da se res ni treba nč sekirat- samo dvakrat te bojo špiknili v ritko in bo:sloncek:

lp in nč se sekirat glede tega:metulj::metulj:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rh -
7.9.2004 8:19:20   
Tinca7
Hojla!

Težave z RH- skupino se lahko pojavijo, če ima tvoja pikica RH+ skupino. Sicer se težave ne pojavijo pri tem otroku, ampak pri naslednjem. Zato ti bodo dali inekcijo (v tazadnjo :ups: ) v 28t, pa potem po rojstvu, ko bodo ugotovili krvno skupino :duda: (če je ta +). Če dobiš te inekcije, potem ni problemov z nasledno bebiko. Se pa strinjam, da bi lahko G. dali malo več informacij glede tega. Jaz sem RH-, moj je RH+, pa mi je ravno tako rekla samo to, da naj se ne sekiram :grrr:.

No uživaj še naprej,

Tina

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rh -
7.9.2004 9:44:52   
beti 1
Punce so ti že čisto lepo razložile, kako je s stvarjo. Delajo ti tudi nek test, da vidijo, če slučajno reagiraš na rh+ rdeče krvničke.
Včasih so imele take ženske samo enega otroka, če je šlo kaj narobe med nosečnostjo je še tisti lahko umrl, zato dobiš injekcijo že v 28. tednu. Vsi ostali otročki teh mamic so umrli, rekli so da imajo vodenico.
Dajejo pa injekcije tudi če je mož Rh-, ker je po eni raziskavi skoraj vsak tretji otrok kukavičji in zato lahko Rh+, čeprav bi moral biti Rh-.
lp
beti1

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Rh -
7.9.2004 10:34:12   
Venera
No, pa sem vam še jaz pridružim med Rh-!:)-

Kaj čmo, taka je pač naša usoda, da bomo malce več pikane, kot pa + ( pozitivke )

Jaz se ne mislim zaradi tega sekirat, ker nisem ne prva ne zadnja!:bravo::)-

lp vsem,

Venera in :duda: 16t 5/7

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Rh -
7.9.2004 12:15:21   
patkos
jaz sem tudi Rh- in čez v ponedeljek dobim injekcijo. Tud meni je rekla ginekologinja naj se ne skiram, ker bo vse OK. Mi pa ni všeč da bom imela popikano tazadnjo.

VAŽNO DA BO Z BEBIKO POL PA NAJ ME POPIKAJO KOLIKOR HOČEJO!!!

lp in brez skrbi

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Rh -
7.9.2004 12:59:11   
Borovnica
Pozdravljene,

ne skrbet,

jaz sem tudi rh- in ni panike. Vsaka, ki je prvic noseca, dobi v 28 t injekcijo in jaz sem jo pred 2 tednoma in je sploh ne cutis. PO porodu pa preverijo, kako kri ima otrocicek in potem jo spet dobis. Sem pa ze pozabila kako.. Zdaj sploh ni vec tak problem pri rh-...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?