Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
vendar do sedaj še brez uspeha. 3 mesece sem že na Klomifenu, od 5 do 9. dne. Ta mesec sem delala PCT test, z njegovimi semenčicami je vse OK. Moja diagnoza so PCO. Menstruacijo imam sedaj na cca 35 dni. Ta mesec pa me je že od 20 dne dalje špikalo, 26. in 27. sem imela temnejši bel tok, sluz pa nožnici pa je bila temno rjava. Nato je bilo stanje spet OK, razen včeraj na 30. dan pa zopet ista pesem. Znake imam pa še vedno take kot pred M. Nočem še delati testa, da ne bi bila ponovno razočarana. Kaj mislite a je možno, da je to vse skupaj le vnezditvena krvavitev? 
ne belega toka ne rjavega izcedka in sem se prejšnji mesec, ko sem bila v IVF postopku že veselila, da zdej pa bo
, ker sem imela malo belega toka in nato rjavega izcedka...pa se je na koncu vsula.
!