Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

8t 4 d, in imam že od nedelje neprestano malo rjavega izcedka.
 8t 4 d, in imam že od nedelje neprestano malo rjavega izcedka. 
 Na pregledu na NS povem, da me spremlja rjavi izcedek, ki se kar vleče in vleče. Tako moja G, kot G na NS, pravita da je z plodom vse ok. Jaz pomirjena ker je bla NS vredu in konec koncev po 12t se možnost SS bistveno zmanjša. Naslednji dan pa šok celi dan povečan rjavi izcedek. Zvečer pa se je kar vlilo iz mene kri in ogromno take rjave tekočine, tega je blo res veliko. Mislila sem da je konec
  Na pregledu na NS povem, da me spremlja rjavi izcedek, ki se kar vleče in vleče. Tako moja G, kot G na NS, pravita da je z plodom vse ok. Jaz pomirjena ker je bla NS vredu in konec koncev po 12t se možnost SS bistveno zmanjša. Naslednji dan pa šok celi dan povečan rjavi izcedek. Zvečer pa se je kar vlilo iz mene kri in ogromno take rjave tekočine, tega je blo res veliko. Mislila sem da je konec  vse uredu in je G drugi dan na UZ videla da se mi je naredil hematon, ki je počil. Na srečo se ni končalo z SS in imamo danes doma zdravo eno letnico. Tudi v prvi
  vse uredu in je G drugi dan na UZ videla da se mi je naredil hematon, ki je počil. Na srečo se ni končalo z SS in imamo danes doma zdravo eno letnico. Tudi v prvi