Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
SABA,KJE SI TI? + DANAŠNJE SREČANJE RAČK 14.1.2005 21:24:14
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
HEJ!kje si bila ti danes?:zmeden2::zmeden2:smo te čakale na :kava: v supernovi a tebe nikjer:(:zmeden2: .je vse v redu?:zmeden2::zmeden2: no,danes smo bile spacey,anajmad&pia,neva6,katja&timi:bravo::bravo::bravo: ampak je spet delal:hudicek: mister natakar:hudicek::hudicek::hudicek:zoprn kot vedno in še bolj!!!!!:hudicek::hudicek: AMPAK ME SMO UŽIVALE:bravo::bravo:in tudi Timi je poskrbel,da je imel kar nekaj dela pol:)-:)-:)-:)-:)- dogovarjale smo se da bi čez 14 dni ponovile:zmeden2::bravo: pa upam da boste vse doma (da ne boste na dopustih,ali izletih,itd......)in zdrave9nebesa,tako da se nas končno dobi v čimvečjem številu:bravo::bravo::bravo: LP,KATJA:morje::racka::morje::racka::morje:
|
|
|
|
SABA,KJE SI TI? + DANAŠNJE SREČANJE RAČK 14.1.2005 22:00:38
|
|
|
|
anajmad
|
saba nam je dala 2,kot zgleda.Mene zebe sedaj,ko:kuza:.Drugič pa moramo več vžigalnikov s sabo vzet,da jih bo Timi lahko metal v :kava:. en lp:morje:D.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?