|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SAMOHRANILKA
24.9.2004 11:50:35   
TARA in MAJ
Moja soseda je samohranilka s tremi otroci pa me je vprašala če katera morda ve če se lahko zaprosi za denarno pomač bivši ji za otroke plačuje vendar je še vedno vkrizi na socijalni pa so ji rekli da ji nič ne pripada ima dva šoloobvezna otroka eden še majhen ona pa trenutno brez službe. Za vse odgovore bo vesela.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SAMOHRANILKA
24.9.2004 11:55:54   
SIJA
Tara, lahko zaprosi za izredno denarno pomoč( razlog ozimnica,KNJIGE, kurjava, neplačane položnice, potrebne stvari s predračunom.
Upam, da ji bodo odobrili.
LP in srečno:angel:

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SAMOHRANILKA
24.9.2004 21:10:50   
morskadeklica
če je tvoja soseda brez službe (pa ne po svoji krivdi), ji pripada denarna pomoč (ok. 40000), prav tako lahko zaprosi za izredno denarno pomoč, kot je že napisano, in pa za otroški dodatek (v kolikor ga že ne prejema).

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SAMOHRANILKA
26.9.2004 22:31:13   
m0jc4
Če sem prav seznanjena, ti pripada socialna pomoč, če dohodki družine ne presegajo zneska socialne pomoči. Če pa tvoji dohodki ta znesek presegajo, pa lahko zaprosiš za enkratno pomoč (cca 60.000).
Če je brezposelna pa je prijavlena na zavodu pa sploh dobi pomoč!
LP, mojca

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   SAMOHRANILKA
27.9.2004 8:14:15   
ronja5
OJLA!

Pripada jim denarna pomoč v višini:

45.524.00 sit-prva odrasla oseba
13.657.00 sit-otrok
13.657.00 sit-otrok
13.657.00 sit-dodatek za enostarš. družino
Skupaj torej 86.495,00sit.Če prijateljica živi v najemniškem stanovanju ji pripada še dodatnih 11.381,00 sit.Od navedenega zneska se seveda odštejejo vsi prejemki družine,to je preživnina, nadomestila, in podobno, skratka vse razen otroškega dodatka.Predvidevam,da ima prijateljica višje prejemke,zato so jo verjetno tudi odslovili na CSD. Izračun lahko preveriš na strani CSD-Ljubljana-Šiška. Kljub temu,da presega minimum, pa lahko vloži vlogo za izredno(enkratno) denarno pomoč,ki se dodeli,če se ugotovi da se je družina iz razlogov na katere ni mogla in ne more vplivati,znašla v položaju materialne ogroženosti.
Višina enkratne izredne pomoči v enem koledarskem letu ne more presegati višine dveh njenih minimalnih dohodkov(2x 86.495,00). Običajno pa dodelijo 60.000,00 sit.
Upam,da sem ti pomagala! LP! Ronja

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   SAMOHRANILKA
27.9.2004 8:16:11   
ronja5
SORRY!
Se popravljam, sem spregledala enega otroka! Zneski se torej povišajo za 13.657,00 sit!
Ronja

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?