|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SEVEN
9.9.2004 20:21:25   
filipinka
Hvala ti, da si mi toliko napisala o tej gestozi! Zdaj mi tri dni ni delal internet in nisem mogla nič pogledat.
Prebrala sem si o gestozi v eni izmed revij Moj malček ali Mama ( ne vem točno v keri), v glavnem dober članek. Tam piše, da je gestoza, če imaš vse tri težave: beljakovine v urinu, visok krvni pritisk in otekanje udov. Gestoza se pa lahko razvije v preeklampsijo, kar pomeni krče matere in božjastne napade, vse to lahko doživlja tudi otrok. Kruto, ne?
Svetuješ mi, da naj si pritisk merim na dve uri. V navodilih merilca piše, da ni dobro prepogosto meriti, ker ni realno, ker preveč pritiska na žilo.
Meni je G svetoval merjenje zjutraj in zvečer. Za zdaj imam pritisk vredu, nekje 120/75. Skozi celo nosečnost nisem imela nobenih težav.
Izkušene ženske so mi tudi povedale, da je to v zadnjih tednih (te beljakovine) skoraj normalno. Bogve, ali me samo ne tolažijo.
Seven hvala ti :rozica: in uživaj s svojo¨bebico!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SEVEN
9.9.2004 20:54:40   
Seven*
Ce je pritisk vredu se ne rabis sekirat sploh. :) Jaz sem si merila pritisk cca 4x na dan.. Me je bilo strah. Zanima me v katerem mestu imas ginekologa oz. kam mislis it rodit. Jaz sem imela 145/90 pritisk, pa me niso poslali rodit. Zal..:( Pa bi morali, ker posteljica ni vec opravljala svoje funkcije.. Sem pa slisala, da so v Slov. Gradcu glede tega dosledni in ne tvegajo. Nas Maribor pa..

Lep porod!!! :)

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SEVEN
9.9.2004 21:21:33   
filipinka
Ginekologa imam v neposredni bližini, rodit bom pa šla v Maribor. A, misliš, da mi v Mariboru ne bi sprožili poroda, če bi prišla z visokim pritiskom?
praviš, da posteljica ni več opravljala svoje naloge, kako dolgo in ali je bilo z malim vse vredu?

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SEVEN
10.9.2004 13:35:59   
Seven*
V MB cakajo do zadnjega. Smo bile kar tri zatecene takrat en teden na oddelku, pa niso nic naredili. V Slov. Gradcu menda pod istimi pogoji takoj rodijo otroka. Sicer pa zakaj ne, ce je zenska ze zadnji teden nosecnosti. Jaz sem celo CEZ ROK nosila..

Z malim je bil vse vredu, je bil sicer suhcen, ampak je kmalu nadoknadil.. :))

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?