Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ja sej sem pričakovala.. kaj pa vem, po eni strani tudi razumem. da bi imeli prednost tisti, ki živijo izven, tudi ne bi bilo fer. sam če tako razmišljaš, je tale cela zadeva z vrtcom ena taka luknja da adijo!! država bi lahk vsaj delno pomagala tistim, ki si polj morajo iskati privat varstvo, dokler niso sprejeti v vrtec. no jaz sem drugače sem iz nemčije, zato je to vse novo zame! življene v LJ je že tako ekstremno drago, od kod pa naj vzame družina z "povprečnim" dohodkom tistih ekstra 400-500 evrov za varuško?
ja nimaš kej.. bo treba razmišljati..
. S 1.10.2010 je zacel veljati nov odlok (ne zakon), po katerem imajo se vec prednosti tisti, ki imajo stalno bivalisce v LJ najmanj od 1.1. predhodnega leta pred javnim vpisom (dobijo dodatnih 50 tock), ce ima pa to samo en od starsev, pa dobijo 15 tock. Glede na trenutno stanje pa je v praksi res tako, da brez tega nimas sans.