|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   September, mesec pričakovanj
2.9.2005 19:02:38   
Pia67
Živjo!

Naslov teme je prav saharinski, ampak nimam več idej
Kako vam gre? Dopusti ginekologov so praktično mimo in bomo prišle na svoj račun. Vsaj jaz sem bila zmedena (v 14 dneh 4 novi ginekologi, 4 zgodbe). Skratka, mojega kar pošteno pogrešam in se prav veselim ponedeljka, ko me bo potrepljal in rekel, midva sva pa zmenjena za v sredo (na srečo piše, saj ne pričakujem, da si bo to zapomnil pri vseh češpljah
Vsak drug dan imam kontrolo CTG, UZ. Nič novega, razen občasnih krčev. Plodovnice malo, pod 100 ml. Punčka živahna, če se lahko tako reče kobalenju in pretegovanju . Smili se mi, ker je tako utesnjena. Ko jo požečkam po podpladku, se mi maščuje , da me mal pomasira po mehurju in greva lulat.
Včeraj sem mamo peljala na ginekološki pregled v LJ k zasebniku (da ne bom delala reklame, ga ne bom imenovala). Bila sem kar pretresena: klima itak, galerija olj na stenah, replika Miloške Venere, sestra v recepciji, ko kak rožnat bonbon. Mama mi je omenila, da je UZ gledala na velikem ekranu na stropu. Gospod si je vzel čas, na sreču je šlo le za polip, ki ga bo sicer treba odstranit. Malo je bila prestrašena in ni želela čakat, da se njen ginekolog vrne z dopusta. Tako ima zdaj UZ, diagnozo in se lahko naroči na operacijo.Cena pregleda, raje ne omenjam, pač cena za mir.
Ko me je vprašal, če bi tudi jaz rada kaj vprašala, sem rekla, da me bodo itak v sredo spedenal, se je le namuznil in rekel, da je moja nonšalanca dober znak, da bo vse v redu. Ko bi vsaj bilo.Še 5 dni.
Na medover.net sem prebrala, da se septemberskim nosečkam kar dogaja, morda bo katera pohitela. Danes, na pregledu se mi je kar smilila nosečka, ki je že krepko čez rok. Iz njenega obraza sem razbrala, da ima vsega po malem dost.
In čez leto dni bom brala zapise septemberk 2006 in hrepenela po teh zadnjih dneh pričakovanja. Bo z Nino vse v redu? Bom lahko dojila? In kup drugih vprašanj...

Naj bo september lep za vse,

Pia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   September, mesec pričakovanj
2.9.2005 20:46:31   
2ursae
a, tukaj si ... jaz september berem na forumu Nosečnost in porod in šele zdajle štekam, kaj pomeni tisti znak "premaknjeno".

Pia, mislim, da sta z mamo šli k mojemu G, ima prav tako ordinacijo, kot si opisala - sam za tisti velik ženski kip nisem sigurna, a je Miloška Venera (pa je bila umetnostna zgodovina moj maturitetni predmet, ampak, kje je že to). Definitivno pa je nekaj grškega.

Jaz imam še malce več kot le pet dni do konca. Včeraj sem bila na CTG, pa se malemu še čisto nič ne mudi. Sicer pa se mi niti trebuh še ni spustil, to pa naj bi bil eden prvih znakov, da se počasi dogaja. Torbo za v porodnišnico sicer že imam spakirano, not pa eno škatlo piškotov ... zdaj namreč ne smem jesti sladkega in komaj čakam, da se po porodu mal nabašem. Sem domačim že rekla, da ko se vrnemo iz porodnišnice, bi rada, da me čaka torta

Mene tudi malce skrbi dojenje - bom lahko? Punce pravijo, da jim že mal mleka priteče, meni pa nič . Upam, da to ni kak slab znak. Sicer pa sem prebrala, da negativne misli le zavirajo dojenje, tko da moram in .

pozdravček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   September, mesec pričakovanj
2.9.2005 23:01:09   
teta beta
Večer!

Danes sem sicer že enkrat pisala , tako da nimam kaj novega za povedat... Sem si pravkar še enkrat ogledala vojno zvezd in bom zdle izklopila računalnik, pa sem še pogledala, kaj je novega.
Jaz pa ne vem, če se mi je trebuh spustil , itak je vse bolj nizko in majhno... menda ne. Sploh ne morm verjet - če bi bilo na rok in potem vse v redu, bi bila jaz danes teden z otročičkom že doma!!! Oz. jutri teden. Moje življenje se bo obrnilo za 180 stopinj. Prav zanima me, kako bo vse skupaj...

Uživajte v pričakovanju, božiček bo letos malo prej!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   September, mesec pričakovanj
3.9.2005 15:26:02   
ameli
sem komaj našla ta naš september. A ste že vse v porodnišnici in globoko dihate ali pa ležite z nogami v luft. Vsekakor sem jaz izčrpana, ker sva z zopet vdarila maratonca po trgovinah. Mislim, da je tokrat zadnjič (v vseki trgovini sem morala na WC , pa nonstop bi nekaj jedla, roke so mi otekle, da o nogah sploh ne govorim ). Naslednji nakupovalni podvig bomo verjetno opravljali že kot družinica .
Sploh ne morem vrjet, da se mi je stanje v dveh dneh tako "poslabšalo". Še v sredo sem bila polna elana, danes pa sem kot cota, ki še za pod brisat ni več dobra. Upam, da to stanje ne bo trajalo do konca, ker se bom sicer čisto zaležala.
Bodite pridne in pišite še kaj, preden greste po najlepše
ameli

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   September, mesec pričakovanj
3.9.2005 16:32:25   
KiSsMyAsS
O poglej jih septembrke, pa sm vas le nasla, ko je use tk zmesano na tem forumu, da se nc ne znajdem . Jst sm cela out, use kosti me bolijo, dans mi je pa mama rekla, da mam trebuh full nizko, ampak men se zdi skos enako. Lulam 100x na dan, sploh nevem kje dobim tok tekocine u sebe, pa nc ne pijem Noge mi zatekajo, trebuh pa mi skos otrdeva. Se med spanjem, ko se zelo cudno nastima in takrat nemorm nikakor lezat, se obracam kot na rostilju Upam, da bom rodila vsaj na rok, ker nemorm vec zdrzat - use mi pritiska dol in use me boli. Jao morm pojamrat, dokler se lahko. Pol se nebom mela na kej zgovarjat

Lepo se mejte, pa pridno cuvajte trebuscke

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   September, mesec pričakovanj
3.9.2005 17:36:59   
Pia67
O, živjo!

Ja, me je bilo kar sram včeri. Ko sem 1. zagnala naš forum nikjer septemberk, potem pa odprem to temo, se vrnem nazaj in...
No, ni panike. Ko vas berem je tako, kakor, da bi brala sebe. Se mi enako dogaja, čuden pritisk spodaj, enkrat polna energije, drugič pa se vlečem po stopnicah, ko da pred 6 meseci ne bi nikoli šla v hrib plezat. Kriza bo pri nabiranju kondicije in kje je še to. Če se mi bodo šivi lepo zarasli in trebušnjaki enakomerno napeli mišice in brazgotino, lahko začnem laufat čez optimističnih 6 tednov. Pa še takrat baje ne smem takoj punčke dojit (zopet ČE jo bom sploh uspela dojit), ker mlečna kislina v mišicah okisa mleko in takega dojenčki ne marajo. Kaj vse ne izveš iz knjig. Praksa bo prinesla svoje.
2ursae moje joške so tudi čisto mrtve, barve zanimive, ko kaka temeljna barva minija, ogromne (95D Ampak, da bi pa kaj ven priteklo, ma kaki. Občasno me mal srbijo, je to morda kak + znak Glede tvojega ginekologa, ja, res prijetno zgleda vse skupaj, ko sem naslednji dan ležala za CTG, sem se spraševala kako to zgleda pri njemu.
Skratka, odštevam dneve, kmalu bom ure. Potem pa se že beremo na kakem drugem forumu. Da bi nam le zneslo vse po sreči. Saj mora, zaslužile smo si.

Lep vikend...

Pia

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   September, mesec pričakovanj
4.9.2005 10:33:45   
ameli
Moram nekaj napisat, ker smo skoraj že na poden padle .
Po včerajšnjem preležanem popoldnevu sem danez zopet fit. Sem posesala avto, oprala in obesila perilo,....
sem zopet na stari poti.
Na kosilo pa grem kar k mami, ki bo skuhala pravo tradicionalno govejo juhco z domačimi rezanci - njami.
Javite se kaj.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   September, mesec pričakovanj
4.9.2005 11:54:58   
benika
Evo še mene. Po dolgih mukah in težavah sem vas končno našla. Tud pri meni je že bl kriza, vse me boli, premikam se ko kit na suhem, trebuh se mi je spustil in ga lovim nekje okrog kolen , včeraj pa se je pojavila še čudna bolečina tik nad nožnico, kot bi mi nekdo trkal na kakšno kost. Mogoče pa zdej bo kaj.
Naša pikica bo očitno nočni tič, ker se ji čisto strga ko pade noč.Očitno ne razume, da mami rabi POČITEK .

Ravnokar sem spakirala kufer za v porodnišnico, napisala seznam kaj morava še dokupit in kaj naj ostali prebivalci naše hiške storijo v tistih treh dneh, ko me ne bo doma.

Kakšna pretirana aktivnost mi na kraj pameti ne pade več, raje iščem izgovore, zakaj moram počivat. Verjetno me imajo že vsi poln kufer, ampak kaj čmo, takle mamo.

Tako, zdej grem pa mesit testo za pico. Zaenkrat si jo še lahko privoščim, potem bo za nekaj časa konec užitka.

lp punce in upam, da začnemo kmalu sporočati lepe novičke

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   September, mesec pričakovanj
4.9.2005 12:05:26   
2ursae
no, da še jaz kaj dodam ...
od zadnjič ni nič novega, začela sem pa piti malinov čaj - sploh ni slab, pa v tem mrazu čajček že prav paše

Moram rečt, da je naš zelo priden, saj ponoči sploh ne razgraja, ampak je bolj dnevne sorte . Upam, da se bo te navade držal tudi po rojstvu.

Ravno izpolnjujem knjižico "To sem jaz". A jo katera ima? V bistvu not nalepiš sličice in napišeš par stvari, tko da mali potem vidi, kaj se je dogajalo, ko je bil v trebuhu in v prvih dveh letih njegovega življenja. Men je ful všeč, samo mal se moraš potrudit. Mislim, da jo bo tudi meni zanimivo prebirati čez par let .

lepo nedeljo vam želim
pozdravček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   September, mesec pričakovanj
4.9.2005 13:35:34   
2ursae
punce, help - v knjigi, ki sem jo omenila v zgornjem postu, moj sprašuje:

kakšne pričeske in cunje so v modi. Kaj naj napišem? V stavku ali dveh. Vaši predlogi so ful dobrodošli

katera glasba in izvajalci so na vrhu lestvic? A naj pogledam na spletno stran od MTV? - samo, tudi če bom našla izvajalce, nimam pojma, kakšno muzko izvajajo

katere knjige so priljubljene? Zame je sicer to subjektivno vprašanje, ampak zihr so kakšne letošnje uspešnice. A jih kaj poznate?

Najboljši šporniki?

če se vam kaj sanja, bi lepo prosila za odgovore, jaz sem pri teh stvareh bolj leva
Najnajhvala

pozdravček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   September, mesec pričakovanj
4.9.2005 14:53:50   
teta beta
2ursae, tudi jaz sem za cajtom, kar se tega tiče. Moderno je itak vse, odvisno pač od tega "kak stil furaš", glasbene lestvice so pa tudi ločene glede na zvrst, a ne ?
Med knjigami pa so pribljubljene predvsem napol literarne napol dokumentarne stvari, a la davincijeva šifra in kakšni življenjepisi. pa harry potter, seveda.
Športniki - Čop in Špik, npr. Rok Benkovič, Peter Mankoč, Jolanda Čeplak.

Pia, na enem od forumov (res ne vem več, na katerem, ker je vse pobrkljano, mislim, da na naš vsakdan) je tudi pisalo nekaj o teku med dojenjem in da lahko brez problemov tečeš. Mlečna kislina menda ne prehaja v mleko ali nekaj takega.

Sicer pa sem danes ful vesela, ker sem dobila eno pesem, ki je visela v bolnišnici na steni. Naslov je Hčerki ob dojenju in je zares lepa, za zjokat, jo priporočam vsem za prebrat, še posebej pa tistim, ki že veste, da boste dobile punčke. Poišite jo na Naš vsakdan.

Pridne bodite, lp!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   September, mesec pričakovanj
4.9.2005 15:06:44   
ameli
2ursae tudi jaz imam to knjigoci, je res prav luštna. Sem jo začela v sredo izpolnjevati, pa sem tudi zaštekala pri frizuri- halo? Najbolje, da poiščem kakšno slikico iz revije in jo zalepim not ??
Pri glasbi si bom pa že nekaj namislila . Odkar sem nimam pojma, kaj se dogaja v svetu estrade pač ni časa za vse.
Sicer mi pa mi že ves dan "lepo" trdi buši. je živahen, kot le kaj, in tišči rokice in nogice, kot da bi nameraval priti ven kar skozi moj trebuh . No ja, malo boli (posebno, če se nabašeš kosilca) .

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   September, mesec pričakovanj
4.9.2005 15:29:40   
Kinokija
Oj bejbe!

Mene pa zanima, ali pijete čaj iz malin kot sadeža ali iz listkov? Ker sadnega malino imam, iz listov pa ne.

Aja, drugače sem jaz tudi septembrka, še 14 dni za pregurat, obupno me daje kondicija, tako da ne vem, kako bom zdržala porod. Že kuhanje kosila me tako izmuči, da moram po kosilu obvezno za 1 uro počit, da lahko še kako posodo pomijem ali celo kaj zlikam.

Srečno vsem potnicam v Rim!

Aja, Pia67, imaš jutri kontrolo? oz. če imaš temne lase, ker se pomoje spomnim, katera si.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   September, mesec pričakovanj
4.9.2005 16:43:45   
2ursae
najlepša hvala za ideje, tudi sama sem razmišljala, da bi kar eno slikco modne frizure pa obleke nalepila, pa bo mir. Upam, da bom znala ocenit, katera je "modna"

Ameli, to vprašanje sem postavila tudi na forumu "Naš vsakdan", in sem dobila že nakaj odgovorov. Link je:

http://www.ringaraja.net/forum/forum_posts.asp?TID=54957&PN= 1

Kinokija, treba je pit čaj iz malinovih listov, tisti sadni ne zaleže. Jaz sem ga kupila v City Parku v LJ, v zeliščni trgovini Bazilica.

držte se, pa upam, da se (najkasneje) jutri spet kaj beremo.

pozdravček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   September, mesec pričakovanj
5.9.2005 13:31:37   
ameli
Ja kje ste pa danes? Saj vem, utrujenost, otekanje, zgaga,.... še malo izdrži mama.
Jaz imam zraven vseh znanih težav še eno: LAKOTA neprenohoma bi nekaj jedla! Če bo šlo tako naprej, se bom v teh zadnjih dneh poredila kot odojek! Pa sem se do sedaj tako lepo čuvala!!!! Najhuje pa je, da se mi vse odvečno maščobje nalaga na bedrcah!!
Pia, tudi jaz sem nameravala z novemborm začeti z aerobiko, nisem vedela o vdoru mlečne kisline v mleko , se moram res pozanimat.
Drugače pa pridno izpolnjujem knjigico, pa še nekaj malega bi morala skuhati do 16-ih.
Pišite še kaj
ameli

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   September, mesec pričakovanj
5.9.2005 14:58:10   
2ursae
evo mene, si grem ravno kosilo skuhat in sem mimogrede pogledala, če je pri nas kaj novega... sama sicer RR prečekiram zjutraj med zajtrkom, sam takrat nisem hotla nič pisat, ker je bil itak tazadn post moj in nočem izpast preveč zasvojena ...

Vidim, da že razmišljate o telovadbi po nosečnosti. Jaz sem prej ful rada hodila na aerobiko, ker sama ne premorem toliko samodiscipline, da bi hodila tečt al pa da bi doma gonila sobni bicikl Zdaj pa sploh ne vem, kako bom - ok, saj bom z hodila na sprehode, samo bi res rabila kaj več kot ležerno šetkanje ... Zredila sem se za 16 kg, tko da mal truda bo sigurno potrebnega, da pridem na status quo. No, upam, da bom našla kaj primernega .

Nekaj me zanima - veliko nas je s pdpjem okoli 20. septembra. Na kaj računate - devičko al tehtnico? Ste o tem že razmišljale: kaj bi izbrale, če bi lahko? Men je bolj ali manj vseeno, nobenega od teh znamenj ne poznam prav dobro. Edino to je, da sva oba z vodni znamenji, pa bi najbrž k nama bolj pasala devica, ki je zemlja kot pa tehtnica, ki je zrak.
Edino mal upam, da se ne rodi 11.9. - ta datum ima malo tragični prizvok. Tko kot zdaj nekaj časa ne bo deklic z imenom Katarina - no, vsaj v ZDA najbrž ne

zdaj bo pa počasi dovolj... samo še eno vprašanje: kaj bodo naši po kitajskem horoskopu?

pozdravček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   September, mesec pričakovanj
5.9.2005 16:38:12   
Pia67
Živjo!
Priznam, malo pozno se javljam. Moj me je včeraj prisel obiskat (kaj čmo, taka služba v tujini...), danes sva si dala dela na matičnem uradu (mimogrede sva s skupnimi močmi popravila njihov računalnik, ki je štekal). Ne moreva iz kože računalničarjev. Potem pa na pregled.
Kinokija sem prav presenečena, ja res imam temne lase in večno knjigo v roki. Škoda, da te nisem brala prej, sicer pa, glede na to, da bom najmanj teden dni v porodnišnici, obstaja verjetnost, da se vidiva. Kar pocukaj me Hm, katera si bila potem ti?
Drugače pa, moj ginekolog ni zganjal nobene panike okol plodovnice, nasprotno, razložil mi je kako do tega pride. Poroznost ovojev povzroči, da del plodovnice migrira in to se sliši kakor komaj slišem pk, pk. In to je to. Punčka še zdaleč ni bila na suhem.
Glede dojenja in aerobne aktivnosti, bom se pozanimala in prebrala bolj natančno. Vse je odvisno od počutja, po operacijah sem se ponavadi hitro pobrala, ampak zdaj je drugače. Nisem več egoistična ednina, ampak sva zdaj dve.Hvala, teta beta za namig.
Jutri grem na sprejem v porodnišnico, ne vem, katera po vrsti bo moja operacija v sredo. Bomo že spedenal. Sem popolnoma mirna, žalosti me le že enkrat omenjena neromantičnost vsega skupaj, ampak drugače ne gre.
Komaj čakam, da se bom potem vrnila domov in prebrala kaj lepega se vam dogaja. Upam, da vam ne bo potrebno čakati čez rok, ne privoščim vam tega.
Glede astroloških znamenj, če bomo pohitele, bodo otročki devičke (na žalost so vsi, ki so roj. v tem znamenju in jih poznam, malo zakomplicirani ljudje..., tu ne mislim žaliti katero izmed vsa, ki je tudi v tem znamenju). Po kitajskem horoskopu, pa ne uidemo letu petelina. Značajske lastnosti moških kur pa so tudi jasne. Ampak, kje so še ascendenti in ostala navlaka, kaj bi se obremenjevale s tem.
Naj bodo vaša deteta zdrava...

Se beremo na RR, srečno,

Pia

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   September, mesec pričakovanj
5.9.2005 20:53:44   
2ursae
Pia, pa menda ja že ne odhajaš?
Želim ti, da bo vse šlo po planu in bom mislila nate v sredo .
Držim pesti, pa javi se, ko boš utegnila, da malo vidimo, kako je bilo in kakšnega novega spremljevalca imate

Pa ne se sekirati zaradi "neromantičnosti". Danes sem se spet matrala z masažo presredka in sem pomislila, kolk je fino imeti CR, k se ti ni treba nič ukvarjati s pripravo porodne poti . Bom še videla, kolk bo moj porod romantičen

Drž se, pa javi(ta) se čimprej

pozdravček    

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   September, mesec pričakovanj
5.9.2005 21:20:36   
teta beta
Srečno, Pia! Pa Ninico polubčki (saj menda bo Nina, a ne?)

Jaz mam tudi jutri rok, ampak po moje še ne bo. Grem pa po enem mesecu spet k svoji G in me prav zanima, kaj bo povedala.

lp

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   September, mesec pričakovanj
5.9.2005 21:37:41   
Kinokija
Ojla, Pia, nas zapuščaš? Srečno, pa potem se kaj javi, kako in kaj.

hmm, da imaš knjigo v roki Danes sem spet videla kao tebe, samo nisi imelaknjige, pa visoke postave si. Si bila v zelem krilu? No, jaz sem bila roza majica in roza crtaste 3/4 hlace, pa blond sem.

Ker kljub sladkorni dete ne prehiteva po rasti, sem še ta teden doma, vse je zaprto, popadkov nic, tak da bos ti najbrz ze doma, ko bom jaz sla. Grem po malinov caj....

Lp kinokija 38 6/7

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   September, mesec pričakovanj
5.9.2005 22:29:22   
2ursae
ja, teta beta, tudi ti se javi, ko boš jutri opravila - mogoče pa že bo kaj? Nikoli ne veš, lahko se ti že ponoči kaj zgodi ...
Se bo kar treba navadit, da ta zgodnje septemberke že odhajate ... ostale bomo pa kmalu za vami .

en velik za vse

pozdravček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   September, mesec pričakovanj
6.9.2005 8:57:41   
ameli
Joj Pia, jaz bi tudi šla . Jeb... romantiko, mislim, da pri naravnem porodu ni glih neke romantike. Tudi jaz masiram presredek in moram priznati, da ni najbolj prijetno . Že 1 teden pijem maline in upam,da bo doli vse lepo mehko in na široko odprto.Če bom na koncu še vrezana, bom pa res klela . Sicer pa, nekaj moram početi, ker drugače čas nikamor ne teče!
Ne vem, kako to, da nas je tako malo septemberk? Ali pa so že vse v Rimu?
Vsaj tiste, ki se pridno javljate, ohranite to navado (da ne bom nakoncu sama sebi pisala )


(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   September, mesec pričakovanj
6.9.2005 9:44:12   
spella
Hoj!

Tole, da že skor en teden beremo pod isto temo mi gre prav na živce , ker nikol ne vem kjer post sem nazadnje brala....in pol full cajta zgubiš, ker vse še enkrat bereš . A sem sam jaz tolk zakomplicirana...al mi je bil pa prejšen forum boljši .

Avgustovke so že v prvih dveh tednih skor vse šle rodit ....pri nas se pa kr nč ne premika . A bomo šle vse čez rok, al kaj . Je takšno vreme, da je našim cukrčkom, bolj všeč not na toplem .

Pri men se še čist nč ne dogaja....razen bolečin v križu in groznega zatekanja rok in nog se super počutim . Včeraj sem bla na pregledu...pa me je odpravla v eni minuti (čakala sem pa spet dve uri). Do sedaj me še ni v celi nosečnosti niti enkrat ginekološko pregledala (pa sej si niti ne želim, da bi tam po meni šarla , sam me pa mal zanima, če se že kaj pripravlja tema spodaj ), naredila je en hitr UZ (posteljica je že zrela, plodovnice primerno, mere uredu), CTG-ja niti pogledala ni in tud laboratorijskih izvidov (ki spet kažejo na te presnete glivice )ne . Rekla je sam, da se vidimo čez en teden . Matr sm jezna na te G. Smo sam cifre za njih . Vedno, ko pridem iz pregleda sem slabš volje .

No in tko spet čakamo, da en teden mine . Jaz sem že full naveličana, ker sem že celo nosečnost doma in komaj čakam, da stisnem k sebi mojo malo štručko . Upam, da ne grem čez rok...sam tole moje prfektno počutje me mal skrbi .

No, to je zaenkrat vse...da ne bom sam morila...zgleda, da sem dons mal negativno nastrojena .

Lp špela

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   September, mesec pričakovanj
6.9.2005 10:12:40   
2ursae
o, dobro jutro
Kolk je fino, ko zjutraj pogledam našo temo in vidim, da ste pridne in pišete . Jaz tudi mislim, da bi lahko odprle nov SEPTEMBER, samo po pravilih mora iti tale post na drugo stran, potem pa lahko odpreš novo temo, sicer jih moderator združi. Malo me moti, ker se na novem RR ne vidi, koliko je odgovorov, pa da ne moreš zbrati, na katero stran boš šel. Pa ne vidim, če je kaj novih odgovorov na kakšno temo - ne vem, men tile klicaji kdaj delajo kdaj ne.. Pa dobro, to je že tema za na drug forum. Meni osebno se še kar kolca po stari RR .

Ja, počasi bi bilo že kar fino it rodit, po drugi strani pa sem se kar malo navadila lenarit doma. Če se mi česa ne ljubi postoriti, so vsi ful razumevajoči - kaj je boljšega?
Kako ste kaj planirale obveščanje? Jaz nameravam najbližjim sporočiti že takrat, ko bom šla v porodnišnico, ostalim pa potem, ko bo konec. SMSi so kar najprimernejši. Nekateri potem še pošiljajo okoli slikce novorojenca, jaz pa ne vem, če se mi bo dalo. Boste fotoaparat vzele v porodnišnico? Malo sem tudi razmišljala o tem, koliko je sploh pikcu všeč, če se mu bliska v učke . A boste poskusile fotkat brez fleša?

vidim, da imam vedno neka vprašanja

pozdravček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   September, mesec pričakovanj
6.9.2005 10:59:08   
KiSsMyAsS
Ojla septembrke! Kako smo kej dans? Jst sm bla na pregledu in pou ure sm visela na CTG-ju, ki mi je pokazal popadke, G pa je ugotovila, da so use poti lepo zaprte - torej jutri ponovno CTG, a mogoce kera ve, a bom mogla cakat dokler se ne odprem, tut ce mam popadke? Jst prau nc nevem okrog teh popadkov in mi ni jasno, mogoc kera druga kej vec ve o tem? Pozdravcek od KMA

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?