|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   September 2005
28.6.2005 12:52:41   
Pia67
Živjo!

Nisem natančno pogledala, če ni bila ta teden že odprta "septemberska tema". Kako ste? V petek bo baje malo odleglo, 24°C se mi bere kar neresnično, komaj čakam.
Jaz imam v tem tednu malo problemov, začelo me je špikat v predelu nožnice, povečana je tudi sluz, kar vleče me navzdol tako, da se spokorniško vozim z avtom, za dvigovanje kakega računalnika poprosim manjšinski del zaposlenih v šolstvu, torej moške, ki pa so veliko bolj obzirni do mene. Zadnjič me je šefla nakurila, da je zadnje čase skoz nekaj narobe z mano:zmeden:. Začudeno sem jo pogledala, ker ne jamram (še najbolj pojamram tukaj na ringaraji). Sem pa manjkala nekaj dni zaradi posegov in nimam take realizacije, kot naj bi jo morala imeti. Sem 95% v enem oddelku. Križana gora, svet se bo podrl ":((". No, pa glede vodenja 5-dnevnega otroškega tabora pred 14 dnevi sem se uprla in nisem šla.
Še slaba dva tedna odpikam in grem.

Ima še katera podobne težave, oziroma, morda ve kaj naj bi to špikanje in povečana vlaga pomenila? Malo sem presenečena, ker razen občasne zgage nisem imela nobenih težav.
Kako pa je z vašimi pikicami? Moja me vztrajno boža in ko se začnem smejati, me nežno pobrca. Berem knjigo Kaj mi želi povedati moj otrok in se prav zabavam. Komaj čakam, da jo bom stisnila k sebi. Še dobra 2 meseca, čez 2 dni bom v 30. tednu.

Hladno senčko vam želi Pia.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   September 2005
28.6.2005 13:07:39   
Čiračara
Zdravo Pia in vse ostale!

Ah mene tud ta vročina ubija:(.Z zatekanjem še nimam težav, ampak počutim se pa zvečer čist izmozgano. No ja, bo že.Tud jaz čakam malo ohladitve.
Veš Pia, "ženske šefice" baje najmanj razumejo nosečniške težave. Absurd.Še dobro, da imam šefa. Je kar razumen.
Špika pa mene tudi občasno:zmeden. Naj bi bilo normalno. Kaj pa vem. Malo več je treba počivat in lenuharit:.
Jaz pa delam še do zadnjega julija:bravo::bravo:
Ja ja, moja mala je tud aktivna in če bo imela takšne navade tudi po rojstvu bo pravi razgrajaček:)-...

Lp vsem :metulj:

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   September 2005
28.6.2005 14:11:32   
devica
Jaz delam samo še ta teden, izkoristim dopust in potem porodniška. Počutje je v redu, zelo me daje vročina,posebno ponoči ne morem spati tako kot je treba, po eni strani se navajam na nočno vstajanje(s tem se tolažim). Takih problemov, kot jih imata vidve zaenkrat še nimam,imam pa probleme z utrujenimi nogami. Vsaka nosečka ima dol. probleme, pa saj to smo hotele, a ne(mislim biti nosečke). Kakorkoli že, pri nas se bomo v teh zadnjih dveh mesecih psihično pripravljali na spremembe v družini, predvsem ta velikega, ker je bil kar nekaj časa edini pa kmalu ne bo več. LP!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   September 2005
28.6.2005 14:57:13   
benika
Joj Pia, kako jaz tebe zastopim. vzela si mi besede iz srca. Imam čist iste težave kot ti (špikanje, sluz in podobne traparije).

Moj/a :duda: je zadnje čase lih tolko lena kakor bodoča mamica. Ene parkrat stegne rokice in nogice, toliko da ne zaženem panike, pol je pa spet mir.

Vroče mi je kot 100 :hudicek:, tako, da večino časa pri nas poje ventilator.Ponoči vstanem vsaj petkrat, tako, da se tud pri nas pripravljamo na nočno življenje.......no ja, vsaj jaz, ker bodoči oči itak vse prespi:)-

Drugače pa zganjam foušijo nad vsemi vami, ki odhajate na dopust al pa ste že nazaj. Pri nas namreč letos to crkljanje odpade.

Imejte se lepo pa čimveč senčke in hladne pijačke. Pobožajte svoje bušije.

lp

Katja

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   September 2005
28.6.2005 14:57:44   
benika
Aja, pa še tole. Pia, kdaj pa imaš ti PDP?

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   September 2005
28.6.2005 15:07:36   
kimi
Ja vročina...

Jaz sem bila danes v lj, ker naj bi dobila inekcijo za razvoj otrokovih pljučk no pa so me le naročili naj pridem jutri teden. Kako in kaj bom pa videla takrat. Jaz imam zaenkrat težave le z razpokanimi žilami sem tako grozna za vidt pol pa še tiste samostoječe kompresijske žabe-norišnica kot da ni dovolj vroče. Tudi naša:duda: je živa. Veliko manj kot prvi ampak saj bo.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   September 2005
28.6.2005 15:33:53   
teta beta
Zdravo punce!

Malo ste me pomirile, tudi mene je včeraj nekaj žulilo tam spodaj, da o povečnem izcedku sploh ne govorim. Sem že pomislila na kako vnetje, ampak ni videti kot to. Včerj sem opazila tudi eno majhno in rahlo zatrdlino v prsih, ki je danes sicer hvalabogu ne občutim več tako zelo, ampak mi je zelo neprijetno. Najbrž so samo kake žleze... Tudi popokane žilice imam, ni jih sicer ful ful ful veliko, tako da nogavic ne nosim in upam, da mi jih ne bo treba.

No, pa k bolj veselim temam - brat mi je rekel, da se mi lahko zmeni za kak zastonj UZ, če hočem spol videt. Tega sicer ne bi rada zvedela, ker hočeva biti presenečena, ampak UZ se pa ne bom branila, pri moji G bi ga morala plačat. Je pa ta UZ taka fajna stvar, a ne?! Pa malo si bom še šla ogledat celjsko porodnišnico, prav zanima me ta možnost poroda čepe, ki so jo omenili v materinski šoli. To bi jaz ful probala, če se bo dalo, če le ne bo drugih težav.

Uživajte v brcah limondah in sladoledu!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   September 2005
28.6.2005 16:02:06   
TVN
Pozdravljene!

Pri nas pa veselo obiskujemo Šolo za starše, nakupujemo opremo za dojenčico (včeraj sva z mojim :love: pokupila pol Odejine trgovine v BTC-ju), pripravljamo cotke in se skratka in zdolga počasimo pripravljamo na prihod naše Nike.

Počutim se dobro, trebušček raste, kg nekje na + 9/10, brcike enkrat močne, drugič pa bolj nežne, zaspane. Včeraj je npr. imela pravi fuzbalerski dan, danes pa očitno bolj počiva.

Ja, spanje se je pa tudi pri meni poslabšalo. Nekaj prispeva vročina, ostalo pa pač nosečniške težave. Saj bo, še malo... Čas mi tako hitro mineva.

Delam še teden in pol in adios. Kakšen skok na morje (kopalke sem že kupila), finalne priprave sobice in porodnišnica.

Božajte bušije in čuvajte pikice!


(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   September 2005
28.6.2005 17:53:35   
Dadi
Še jaz malo potarnam nad to vročino....;) Upam da je od včeraj zadnji izpit za mano....diploma prihaja po porodu, zdej si bom malo frej vzela.
Komaj čakam da grem nazaj domov, kjer ni tako vroče. Trenutno sem pri mami v Lj. pa je taka vročina za znoret. Na gorenjskem je boljši luft.9nebesa Tamalo po trikrat na dan tuširam sebe pa nič manj....No gremo gledat našo podrto:( hiško...zadnjič sem pisala o tem, ampak menda ni tako hudo kot se je sprva zdelo. Bomo pozidali nazaj, pol pa čim prej v novo hiško....Drugače pa sem včasih tako izmozgana, da grem kar dvakrat na dan spat oz. počivat...takrat ko moja pupa.
V petek imam pregled pri G. Tako da bom zvedla za kilažo in vse ostalo.
Moj trebuh je pa 97 cm....tako zgleda ko kakšna žoga z ventilčkom(beri popkom).:)-

no tako se pri nas rihtamo....
uživajte v sladoledu :)

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   September 2005
29.6.2005 8:43:13   
Lidija-S
Ojla vsem nosečkam

Tudi jaz že komaj čakam, da bo tu september, da bom lahko pocarkljala tega našega :modri: Delam še ta in naslednji teden in KONC. Mi je že te službe rahlo dost. Drugače se počutim kar v redu, če odmislim oteklih nog in rok in bolečih podplatov, pa tud men kdaj pa kdaj majčken uteče :ups: . Ta naš :duda: tak veselo brca, in če bo tak tudi pol, bo nam kar veselo. Pa saj bo kmal september, moj PDP je 12.09.. a po pravici povedano, da bi bla zelo vesela, če bi ta naš mali sonček pokukal že kak teden prej. Z :love: sva nakupla že večino večjih stvari od vozička, sedežka, torbe, pa posteljico in previjalno, oblekice pa bova nakupovala potem, ko bom jaz na dopustu. Je pa tko luštno nakupovat za te male pikice, sam bi rabli eno karjolo dnarja :):)-
Ta teden nam bojo majstri pobelili gornji štuk hiše, pa parket bomo položili in zrihtali eno sobo za utiliti. Sicer pa sva se v najino novo hišo vselila lani za Božič, tak da mava v pritličju vse kar rabiva in mi je tok fajn, da ne rabim po štengah hodit. Prej sva stanovala v bloku in si sploh ne predstavljam, da bi morala zdaj s tem trebuhom v drugi štuk vsak dan stokrat :zmeden:

Pa da ne nakladam. Želim vam čim več hladne sence in pijačke, pa lepo uživajte s svojimi :duda: in :love:

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   September 2005
29.6.2005 8:59:57   
Pia67
Živjo!
Glede težav, ki sem jih omenjala, pridružil se jim je se srčkan majhen hemeroidek, morda pa so vse težave zaradi njega, pa me tako čudno zateguje. Nimam izkušenj, po opisu sem sklepala, da me je doletela še to postransko veselje nosečnosti. Zaenkrat ni tako hudo (kolegice v službi so mi natrosile ukrepe zoper bolečim bunkicam, nisem vedela, da se zmrznjeno maslo uporablja tudi v te namene :)-).Včeraj pa sem šla v lekarno, dobila zeliščno mazilo, ki pa še niti ni registrirano in zadeva čudežno deluje. Ritka je prijetno hladna (vsaj en košček telesa, ki je skulirano omrtvičen ;)
Drugače pa se kuhljam v pisarni, inštaliram svoj sesut računalnik (hvala bogu za rezervni prenosnik) in upam, da bo moj naslednik imel vse pri roki in me ne bo moril po mobilniku kje je kaj.
Aja, Katja, PDP imam 15.9., bo pa kak teden prej, ker imam napovedan CR. Tako, da me čaka še nekaj veselih nosečniških dogodivščin.
Še 2 vroča dneva, potem pa malček dežja za naše male pikice...
Se beremo,

Pia

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?