|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septembrcki 2013
19.9.2013 10:38:41   
Prva anonimna
Takole, punce, odpiram temo za vse mamice Septembrckov, no, tudi jaz se bom prislinila, cetudi je nasa prehitela in se rodila avgusta user posted image .

Ko se malo privadite na otrocke, pa le zacnite pisati, kako vam gre, se bomo sigurno rade brale user posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Septembrcki 2013
19.9.2013 10:51:57   
robika
Evo tudi jaz sem že tu,naš Nejc je star 13 dni,pridno je in spi,samo zadnja dva dni bi se kar nekaj po rokah nosil,punce so ga lepo sprejele,sploh male ga rade varvajo pri taveliki je pa tak,ko ga prime v roke je kot bi ga dal na offuser posted image spimo 3-4ure skupaj ponoči čez dan pa tak na obroke,je polno dojen,vmes pa mami še mal črpa da lahko švigne od doma pa se z atijem porihtata..
Uživajte!

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Septembrcki 2013
19.9.2013 11:04:00   
Tamala24
Tudi jaz se vama tle pridružim

No naša Nastja je stara 10 dni in je prava pojavica. Čez dan spi na 3 ure in se potem lepo zbudi. Na začetku je cele dneve in noči hotela viset na dojki, a se je sedaj stanje izboljšalo. Ponoči se zbudi 2x da se napapama in potem brez problema tudi zaspi. Tudi ona veliko kaka (vsaka plenica je pokakana), a je rekla patronažna da je to normalno pri dojenih otrocih. Upava da bova imeli še dolgo veliko mleka, da se bova lahko dojili. Drugače nama je pa tati v veliko pomoč, saj nama pomaga pri previjanju. Danes pa greva že na najin drugi sprehod (sicer za zelo kratko a kljub temu bo lepo).

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Septembrcki 2013
19.9.2013 11:06:10   
Benjaminka13
Lahko bi pa tudi odprli skupino na FB.........tako smo naredile me julijke 2012...in res pridejo prav klepeti.....marsikkdaj si kaj pomagamo z mnenji in nasveti.....ko kaj zbolijo oz. kakorkoli....a odpremo FB skupino za septembrćke? Fb je bolj praktičen in pregleden kot tukaj

(odgovor članu Tamala24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Septembrcki 2013
19.9.2013 11:16:16   
tacanja
Mamice, ki uporabljate kasetne koše za plenice... na spletni strani www.binbee.eu lahko naročite bistveno cenejšo alternativo kasetam za te koše. Prihranile boste 70% ali več, poleg tega pa je polnilo BinBee bolj ekološko od kaset.
Imajo pa tudi FB stran in sicer https://www.facebook.com/pages/Binbee/592045404139770?fref=ts
Jaz sem pri njih že naročila in naj povem da sem zelo zadovoljna. Za začetek sem naročila samo polnilo, potem pa še tulec, da še lažje napolnim kaseto.
Malo si poglejte, se res prihrani user posted image

(odgovor članu Benjaminka13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Septembrcki 2013
19.9.2013 11:46:06   
GITA14
mi smo stari 6 dni, zaenkrat lepopančkamo jemo in lulamo, kakamo, proti prvi je pravo nasprotje in upAm da tako tudi ostane.

(odgovor članu tacanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Septembrcki 2013
19.9.2013 12:51:23   
babkaa
prva anonimna... tudi mi smo danes stari en mesec, se ne dojima, je na tri-štiri ure, ima 3.400 g, jo je nekaj začelo črvičit, celi dan se nekaj premetava in cmivka, saj se ne joče ampak vidim da jo nekaj muči, verjetno malo krči, d3 še nisem začela dajat, ne dajem nič proti krčem, imam biogajo, bom ji mogoče začela....

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Septembrcki 2013
19.9.2013 13:05:46   
Penny
Mi smo stari 6 dni. Včeraj je odpadel popek, ga je patronažna našla v plenički user posted image . Se dojiva, malo se še loviva, sploh na začetku, ker kar noče zagrabit, potem pa vmes ful počiva in ga moram žgečkat, da ne zaspi. Včeraj se je dojil na 2 uri na obe strani, spal bolj malo, pa še to ob meni, sem se prav bala noči, ampak je šlo lepo od 3h do 9h brez bujenja user posted image , seveda v najini postelji ... Danes sem mu začela dajat Bio Gaia kapljice, z vitamimom D bom še počakala, sploh pri takem vremenu. Bova raje ša za 5 minut na sonček (mogoče že danes, če bo nehalo pihat).

< Sporočilo je popravil Penny -- 19.9.2013 13:06:25 >

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Septembrcki 2013
19.9.2013 17:18:55   
natali1
Tudi jaz se pridružujem.
Naša Leja je stara že 17 dni in je zeloo pridna punčka. Že drugi dan je spala celo noč in sma bile malo kregane user posted image , tako da sem jo morala buditi. Ponoči jema ob 02:30 in potem ob 06:30, joka skoraj ne, pa čeprav jo malo krči zajbavajo. Zunaj sma vsak dan, saj ji zelo paše in spi ko bubica. V torek imamo prvo kopanje in komaj čakamo user posted image
Sedaj ima 3740g, porodna teža je bila 3480g. Je polno dojena user posted image in upam da bo skoz tako pridna. AD3 sma že jemale vendar jo je preveč zvijalo, tako da smo šli v Avstrijo po D3 in ji jutri začnem dajat. Pravijo da so te absolutno boljše. Bomo videli.
Lepo se cartajte, saj zelo hitro zrastejo user posted image

_____________________________

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Septembrcki 2013
19.9.2013 17:32:29   
lona4
Pozdravljene,
tudi jaz se vam pridruzujem. Nasa Zoja je danes stara 8 dni. Pridno spi, ker pa sem imela carski rez je pol dojena, obcasno pa ji dajem dodatke,saj se mleka ni dovolj.
Tudi jaz ji dajem Biogaja kapljice in kapljice D3 iz Avstrije. Sem tudi jaz slisala, da po teh kapljicah otroke ne crvici.
lep dan user posted image

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Septembrcki 2013
20.9.2013 14:47:49   
Prva anonimna
Babkaa, potem imata najini punčki na isti dan rojstni dan, iiii user posted image ? A si rodila v LJ? Na tisto noč, ko sem jaz ležala tam in čakala, da se dovolj odpre, so imeli kar 16 porodov, nooooro. Je bila potem čez dva dni polna luna in se je očitno že poznal njen vpliv.

Robika, vi imate Nejca, mi pa Nejčo :). Naša pupa včeraj ni čez dan čisto nič v kosu zaspala, samo parkrat za pol urce ali 10 minutk, pa se je spet zbudila. Ne vem, ali jo je luna trkala ali kaj. In sem se full bala, kako bo zvečer, pa je bilo super. Je spala od 7-h do pol 9-h zvečer, se za eno urco zbudila, previla, podojila, pa zaspala ob 10-h in to celo v svoji posteljici user posted image . Sva ji kar termoforček dala vanjo, da je na toplo prišla user posted image . Potem se je pa ob pol enih zbudila, sva se šli podojit v dnevno in je spet v posteljici zaspala, ampak bila že čez eno urco budna, potem sem jo pa kar v najino posteljo dala in leže podojila pa je mrknila. In se naslednjič zbudila ob 6-h pa sva se podojili in se je pokakala kot nora, tako da je spet vse čez prišlo user posted image . Ne vem, ali naj Pamperske nabavim ali kaj, ali res tako bolj tesnijo kot druge pleničke?? No, in je ob 7-h spet zaspala (po epizodi kričanja med preoblačenjem in previjanjem, jaooo) in spala do 9-h. Zjutraj pa je drekula ji že spet malo čez hlačke udarila. Jaz res ne vem, zakaj to naše dete tako zelo kaka. Potem sva šli pa z vozičkom k babi in smo spet imeli kričanje v obe smeri user posted image . Bomo popoldan res šli s slingom ven in upam, da bo bolje. Zdajle pa pridno pančka od 2.15. Tako da tudi danes še ni spala v kosu kaj dlje.

Drugače pa mislim, da krčki počasi minevajo ali pa so kapljice prijele, ker včeraj tudi ni kričala od 6-h do 10-h, je lepo do 8-h spala, pa potem mogoče parkrat se zapačila. Res upam, da smo to dali čez, ker mi je bilo groooozno! Sva včeraj po dolgem času slišala, kaj pri Dnevniku govorijo, navadno se je vedno takrat najbolj drla user posted image .

Kako ostalim uspe, da date otročke v posteljico spat? A počakate, da trdno zaspijo v vašem naročju ali jih date budne po dojenju v posteljico? Kaj pa v voziček, gredo budni ali speči?

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Septembrcki 2013
20.9.2013 14:48:54   
Prva anonimna
Aja, kapljic D3 ji jaz en dajem več, ker pravijo, da jih po njih črviči. Jih bomo začeli kar šele pri tretjem mesecu dajati, ko naj bi bilo obdobje krčkov dokončno mimo.

Natali, vi imate pa res srečo, da ta mičkeno skorajda ne joka, pa spi celo noč pa v vozičku uživa. Vsaj za tale del z vozičkom bi jaz rada, da bi tudi za nas veljal. Jaz sem namreč tako rada na zraku in če mala ne bo hotela vozičkati se, mi bo res tečno.

Penny, uau, od treh do devetih ste spali?? Pri nas tudi najprej ni znala zagrabit, meni pa bradavice tudi ravno v luft full ne štrlijo, tako da sva se na začetku midve tudi kar precej lovili. Sta šla z malim že danes ven?

Gita, kaj je pa vaša prva počela, da je s ta drugo toliko lažje?

Benjaminka, po mojem punce že imajo skupino na FB. Meni do FB-ja ni, tako da ostajam tukaj, mi je čisto lepo pregledno user posted image .

Tamala, nam je tudi babca rekla, da je za dojene otročke normalno, da toliko kakajo, samo jaz bi vseeno rada, da pleničke ne bi prepuščale. Kako pa tvoja zaspi nazaj brez problema? A jo samo v posteljico odložiš?

Robika, jaz sem tudi včeraj mlekca načrpala, da sem lahko k frizerju šibnila. Takšno, kot je vaša ta velika, bi pa jaz imela doma, da bi samo našo pupiko v roke prijela in bi mala odoffala user posted image .

< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 20.9.2013 14:56:33 >

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Septembrcki 2013
21.9.2013 9:09:09   
robika
Jutro za nami kulturna noč,zaspal je ob 9h pa do 3h,pol sva se dojila zaspal do 7h sma se previla in dojila zdaj pa še kar spi pa je ura že devetuser posted image ,čez dan mi ga malo biksa ker se nikakor ne naje tak kot bi bilo treba pol bi pa kar na zizi visel-jao,ja dec je ni kajuser posted image ..sprobali smo že babywhrep in je res funkcionalna stvarca,vozička naš nekako ne mara,poje kot navit ko ga damo not tak da bomo na teren hodili zdaj kar z trakom..drug teden sva ponovno sama,ati gre v službo,mi je prav pasalo ko je bil doma da se lahka v miru v kopalnici zrihtam pa najemuser posted image ...

Lepo bodite,bebike pa naj pridno jejo in spijo!

Prva anonimna..Nejc pa Nejauser posted image !

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Septembrcki 2013
21.9.2013 9:56:47   
Aniika
Ojla punce
Vem da je tema septembrčki ampak moj Aleks je skoraj septemberček, če bi mal zamujal bi pa res bil ( se je odločil da pokuka na svet 28.8., 2 dni po roku). ,,Tema Avgustovčki,, je zamrla tko da, se kr vam pridružujem :)

Mi kr ok spimo, predvsem čez dan ima tko 2 runde po 3 ure in je prav fajn, ko se lahk kaj nardi, oz smo eno rundo itak zunaj...zato pa mamo potem zvečer veselico ker ne spimo do polnoči, tko da ne vem kaj bi blo boljš....nas je pa presenetu včeraj, k je zaspal že ob 9 in spal do 2 :):) in sem bla čist vesela, ampak nama žur ni ušel, ker potem je bil pa buden do pol 5 user posted image ko je končno zaspal do 8. Mami pa itak zombi zdej user posted image Smešen je ta naš korenjak, tko da o kakem rednem ritmu (še) ne mormo govorit....je pa ful sonček, ko je buden se skoz smehlja in dela tko smešne šobice in guba čelo, da se z mojim ful smejiva :):

smo se pa v četrtek prvič kopali in je tkoo užival, bom vidla kako bo ko ga bova midva kopala, hihi...štorasta mami si bo mislu pomoje user posted image user posted image user posted image

jaz sem tud začela dajat Oleovit (včeraj) prej pa en teden Plivit. Čeprav nisem pogruntala če ga kaj bolj črviči al ne, ker včasih ga včasih ne...dajemo tud Bio Gaja nekje en teden (zdej počas bi mogla začet delovat) pa na rezervi mamo še ene kapljice pa jih še nisem dala....se kr pomiri k ga zvija če ga ornk stisnem in š-jam ....tak da bomo vidli kako bo...v spanju tud včasih tko stoka pa se zvija (sam se ne zbudi) dokler ne prdknje al pa se pokaka....

zdej se je pa naveličal gledanja v žerjavčke, ki visijo nad njegovo glavo tko da jok...

lep vikend, uživajte na sončkuuser posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Septembrcki 2013
21.9.2013 19:19:23   
GITA14
prva anonimna ta prva je jokala čez dan in čez noč, ne zaspat, viset na joški 24 ur, kak sm jo podojila in odložla, čez 5 min jok, smo misnli, da ma premalo pr men, pa sva ji dodajala, pa je tist pa vn vrgla, bla je prava znanstvena fantastika.

(odgovor članu Aniika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Septembrcki 2013
21.9.2013 21:58:38   
Tamala24
Pozdravljene mamic

Prva anonimna jaz jo po dojenju položim v posteljico in ponavadi mi na pol spi. Vedno jo moram budit da se mi naje do konca (med dojenjem mi vedno zadrema), sicer je že čez eno urco lačna. Včasih spi naprej, včasih (ko ne podre kupčka) pa se zbudi in nekaj cmevka. Kar se pa vozička tiče, pa sploh nimava težav. Ni važno a je budna ali spi, takoj ko se malo zapeljeva mi zaspi. In tako med obroki spiva ter uživava v sprehodu. Popek nama je tudi že odpadel, sedaj čakava babico da pride v ponedeljek jo skopat. Kar se pa tiče podiranja kupča, pa se nikakor ne morava dogovorit. Včasih ga kar uspešno podreva, večino pa ga ne (ni važno kako jo dam, ko nama ne uspe). Kako ostalim gre pri podiranju kupčka?
Jaz sem sedaj vzglavje posteljice dvignila, da če ga že med spanjem podira, da ne takoj bruha. Ker vedno ko je bruhnila, se ji je potem ačelo kolcat (je kar celo prestavilo). Meni se potem pa tako smili, da se greva še malo podojit, da jo mine.

Lepo mi bodite in lep vikend vam želim (naužite se sončka) user posted image


(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Septembrcki 2013
22.9.2013 15:57:57   
natali1
Tamala24 kot bi jaz pisala ej user posted image , pri nas je popolnoma isto stanje.

_____________________________

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu Tamala24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Septembrcki 2013
22.9.2013 16:14:18   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: Prva anonimna
Penny, uau, od treh do devetih ste spali?? Pri nas tudi najprej ni znala zagrabit, meni pa bradavice tudi ravno v luft full ne štrlijo, tako da sva se na začetku midve tudi kar precej lovili. Sta šla z malim že danes ven?

6 ur spanja je kar klasika pri nas user posted image . Spi pa še med nama v zakonski postelji. Bom vidla, kako bo, ko bom začela ga dajat v njegovo postljico. Sicer pa sva šla v petek za 10 minutk na sonček, ja. Danes sem tudi mislila it, ampak slabo kaže, sva spala do 11.30 user posted image (z vmesno pavzo od 6h do 8h, ko sva se dojila in previla).
Bradavice pa še vedno ne zagrabi v prvo, še posebej se matrava, ko imam jaz ful polne prsi mleka.

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Septembrcki 2013
22.9.2013 18:35:33   
smehc
Nisem še rodila, pa upam da bo vseeno septemberček.
Ker pričakujem drugega dojenčka nekaj izkušenj vseeno že imam pa lahko napišem kakšno mnenje.

Pri nas na srečo nismo imeli krčev. Kapljice sem začela dajati takoj ko sem prišla iz porodnišnice, pa tudi pri prehrani nisem nič pazila. No res da nisem jedla češenj, pa zelje in fižol sem poskusila ko je imel nekje 2 meseca drugače pa čisto vse. 5 ur po porodu pico! =)
Kot dodatek sem mu dajala v začetku ColiPrev pa so drage kot žafran, potem pa sem začela z Lekobeba vetrovnimi kapljicami in je bila prebava še bolje kot prej, pa tudi prej ni bilo nekega problema. Aja te druge so tudi mnogo cenejše.

Kakšno zbujanje ponoči. Če ne pridobiva na teži potem ja, v nasprotnem primeru pa res ne vem zakaj bi. Sploh prve dni ko ima otrok itak še zalogo iz maternice.

Če se malček neutolažljivo joka (dere) prižgite sesalec. Sliši se smešno, toda nekako čudežno jih ta zvok pomiri. user posted image


(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Septembrcki 2013
22.9.2013 21:03:55   
Aniika
Ooo. srečnice k vam malčki spijo tolk časa.... mi smo največ prišli do 4 ure ponoči, največkrat se pa zbuja na 2 do 3ure.... je pa dan ponoči začel tko neki protestirat, da danes sploh ne vem kaj mu je (star je dobre 3 tedne). Ponavadi, ko smo se najedli je lepo zaspal al pa bil dobrovoljček, danes pa že cel dan in seveda prejšne pol noči protestira....po hranjenju zaspi tko za 10 minut al pa ga itak prebudim s podiranjem kupčka in potem jok (se dojimo)....včasih ga krči in se napenja, in ko nardi svoje v plenico al pa se poprdka je mal boljš....ampak pol pa spet jok, kot da mu neki ne paše, ampak dans nisem ugotovila kaj bi to blo....najbolj je seveda srečen, v vozičku na sprehodu takrat spi cele 3 ure brez pritoževanja....ah ja, bomo vidli kako bo ponoči...dala sem mu pa dans GAS bimbo ampak že dopoldan, pa Bio gaja dobiva kak teden...

še eno vprašanje za tiste k že mate otročke: a je to ok, da pr 3 tednih že ful dviguje glavico, ko ga imam čez ramo za podiranje kupčka al pa ko leži pr meni na prsnem košu.... to pasenje kravic, kdaj naj bi to začeli?

kr mal me je strah kaj bo ponoči...ampak dejmo se presenetit user posted image

(odgovor članu smehc)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Septembrcki 2013
22.9.2013 23:18:56   
Benjaminka13
ali je katera mogoce dobila svecke za mehcanje maternicnega vratu pred porodom??? prosim za izkusnje...hvala

(odgovor članu Aniika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Septembrcki 2013
23.9.2013 11:10:41   
smehc
Anika
Če otrok sam dviguje glavico nimaš kaj, pri tako malih je itak potrebno še vedno paziti. Je pa pomembno da ga ti ne forsiraš.
Za kakšno minutko ga lahko daš tudi že zdaj ležat na trebušček.

(odgovor članu Benjaminka13)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Septembrcki 2013
24.9.2013 23:08:51   
mamz
pozdravljene, naš septemberček je postal kar avgustovček, se mu je mudilo. user posted image
Jaz tudi še ne dajem d vitamina zaradi krčkov, pridno vozičkamo po sončku pa je. Danes smo imeli patronažno in se je prvič skopal.
Pri nas tudi že glavico premika malo, ga dam pa tudi jaz malo na trebušček za par minut, ko sem zraven in ga po hrbtu masiram, da se malo sprka, mu pomaga.user posted image

(odgovor članu smehc)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Septembrcki 2013
25.9.2013 9:03:19   
lollipop07
zdravo,
evo mi smo se tut že malo ulaufal...sicer so turnusi dojenja še zelo neredni (včeraj cel dan ni spala nič in sva se dojili na dobro uro) ampak se zaenkrat kar da...malo je zoprno kadar ne spi, ker se želi nosit in prav zvedavo gleda naokol, mene pa še bolijo šivi in neka manjša vnetja in sem težko pokonci...tut na sprehod jo vozi ati sam, ker jaz naredim 100m in se samo še obrnem...upam, da kmalu mine, ker bi res raad šla z njima na sprehod...sploh dokler je še tako vremeuser posted image
nism vedla za tele Biogaja kaplice...a ma smisu jih že zdej dajat, ko ima dobro prebavo in načeloma je ne zvija? mislm sej se kremži ampak ponavad se potem pokaka ali pa kakega spusti, jaz jo pa umes božam po trebuščku...mi smo včerej začel z D3 kaplicam pa bomo vidl kako učinkujejo na našo malo...je pa babca takoj omenila oleovit...
se je pa začela tamala mal afnat ko se dojiva...že prej je spala med dojenjem, zdej pa parkrat potegne pol pa kr začne z glavo migat ko da lovi bradavico, pol pa sam glavo gor položi pa sploh ne potegneuser posted image najhuj pa je, da pol ko ji kaj rečem se mi pa posmeji kao "nč mi ne moreš"user posted image že zdej je žleht madonca...kaj še bo...
lepo bodite pa čim več na sončka

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Septembrcki 2013
25.9.2013 11:20:09   
Aniika
Smehc, hvala ti...nič ga ne forsiram, sam sem se res začela spraševat k jo tko sam dviguje pa to, posebej ko kupčka podirava...itak jo pa merkam skoz, da ne opleta preveč naokoli...

Jaz sem pa že 2 dni zombi, ker se ponoči zbuja na ful pogosto tam 2 ure in bi jedu, pa zvija ga, tko da je čist bogi...podnevi pa poje lepo, se potem krega z dojko, ko ga odstavim pa jok, kot da nebi še nič jedu, pa vem da je sit (ponoči isto poje iz ene dojke in zaspi :D), pa še poliva in mislim, da more met zadosti... tko da je prav smeško ta naš Aleks :) sej potem ga ata uzame, pa se mal zamoti in je ok....sam je pa kr naporno tko cel dan, ko skoz neki jokca. Pridno spi samo v vozičku na sprehodu, takrat skupaj tud 4 ure, če se potikamo naokoli, tko da mi res nič ni jasno....

Je pa tko da se učim k mam en izpit v soboto in je res naporno tole, ko je spal dopoldan 2 ure in popoldan 3 je bla milina...mogoče pa čuti, da je mami pod stresom in je še on, kaj jaz vem user posted image

Lollipop07: mene so tud šivi ful boleli in sem mela podpobno zgodbo kot ti, jaz sem kr jedla lekadole redno dokler so ble bolečin hude, tuširala predel s šivi in jih sušila s fenom, potem pa gor posprejala sprej, ki pospešuje celjenje Cicatridina (hialorunska kislina, ki jo tud naše telo producira in res pomaga pr celjenju). Upam, da bo kmalu boljše in boš lahk kmal šla na sprehod....jaz tud komaj čakam soboto, ko bo izpit za mano, ker moja dvatud vozičkata kr sama, da jaz lahko kaj nardim...

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?