Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

nima vec prav veliko prostora za kaksne akrobacije. Poznas obcutek, kako je stati v vrsti na koncert v vsej tisti guzvi in se boriti za svoj prostor? No, priblizno tak feeling mam jst, kot da bi slo za eno prerivanje v trebuhu
pa je še normalno aktiven. PDP imam 21.9., torej se še nič ne pripravlja
. Zadnje dni me daje močna lenoma
in se samo vlačim od računalnika do kavča.
Sem že tok sita vsega, da sem sama sebi že odveč. Bebica je full mirna, malo se pretegne, to je pa tudi vse. Izcedka za izvoz, kosti bi najraje podarila kakemu psu, bi jih bil sigurno bolj vesel kot pa jaz trenutno, ker me tako bolijo da pop... V glavnem, dost mam!!! Danes imam spet pregled pri ginekologu, pa bomo videli, kaj bo rekel. Jutri pa predvidevam, da moram v porodnišnico? a katera kaj ve na koliko časa in pa koliko časa trajajo pregledi, če si čez rok? Nimam nobene želje vsak drugi dan viseti tam celo dopoldne...
No ja, bomo videli...za enkrat imam samo boleč križ, če dalj časa ležim, občasno mi gležnji otečejo, kakšna zgagica kdaj pa kdaj zapeče pa lenoba me daje. Komaj čakam, da grem rodit...se premetavam okoli s tem trebuhom kot kakšen hrošč, ki pristane na hrbtu pa še fejst si že želim mojega
zanima spol naše pikice.
. Moram vam priznati, da je včasih kar neprijetno boleče.
, naslednjega pa potem čez en teden. Dojenček oz. moj trebuh je v 10 dneh prav vidno zrasel, kar neverjetno, kako se pozna. Je pa otrok kar precej živahen, včasih malo manj, ampak načeloma se kar prestavlja po trebuhu in porine kako nogico ven. Tudi jaz že diham težje in že komaj čakam, da spoznam našo pikico.
.
.
, sem čisto prezrla našo temo in odprla še en september. Pa naj velja za jutri. kristus, kak tunelski, nosečniški vid sem dobila.