|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septembrke kje smo?
25.8.2005 12:58:52   
KiSsMyAsS
Ojla septembrke, kje se skrivate?

Zdej neki casa nebo RR-ja, kje bomo pa zdej cvekale pa zvedle kaj se kej dogaja? A je se ktera registrirana na www.mama.si? :muca: Bi blo fajn slisat kaj se dogaja, preden gremo v Rim :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Septembrke kje smo?
25.8.2005 13:50:54   
Kiki
Jaz še kar vztrajam, sem ravno s pregleda in je vse ok, naslednjega imam pa čez en teden, en dan pred rokom in močno upam da mi ne bo treba iti. Jaz bi šla že kar rodit, dost je.
Na mama. si nisem registrirana, če pa bom imela preveč časa, oz. da mi bo dolgčas bom pa tudi tam poškilila kaj dogaja. Tako je pa čisto odvisno kdaj pridem do računalnika.
Jaz sicer močno upam, da bo ta vikend kaj!

Še kar :nosecka: Kiki

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Septembrke kje smo?
25.8.2005 14:37:52   
spella
Oj!

Jaz se ne javljam prav pogosto, dans sem pa hotla kr temo odpret. NaŠ čas se s svetlobno hitrostjo približuje, avgustovke že skoraj vse pestvajo, o septembrkah pa ne duha ne sluha;).

Mi mamo še dobre tri tedne, v ponedeljek pregled...drugega pa nič posebnega. Vse mamo že oprano in pripravljeno (razen nekaj malenkosti), počutje pa tud OK, razen grozno bolečega križa (sploh ponoči) in zabuhlih rok in nog:((. Trebušček še nič ne otrdeva, včasih mal dol tišči, če predolgo hodim, drugače pa se je naša :duda: že full umirila.

Se slišimo kaj na mama.si;).

Lp Špela:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Septembrke kje smo?
25.8.2005 14:51:40   
Katja6
Evo še mene.
Saj vas berem, pišem ponavad ne (lenoba), zdej k smo že tik pred zdajci, pa k sem glih s pregleda pa bom. Sicer imam PDP 29.9. in glede na to da sem prvo štručko pred dvemi leti rodila 6 dni čez rok, kar nisem vedla kam naj se štejem - močno pa upam, da res ne bom oktobrka.

Na pregledu je blo vse ok, razen tega, da moj lumpi spet ni "na glavo". Pred tremi tedni je pa bil. Itak ima še mal časa, da se obrne, trebuh mi pa tko al tko non stop skače in prvič so me tud do konca strašil, da je narobe obrnjena. Imam pa tako ooogroooomen trebuh, da res težko čakam. Pa še tamala skoz po men pleza.

Sem pa čutila včeraj zvečer brce čist nekje spodaj, sedaj ko pa imam še potrjeno z ultrazvokom, da je tako imam pa občutek kot da mi bo glihkar kakšna nogica ven pogledala. Že tako imam nizko trebuh, včasih pa občutek, da se mi po tleh vleče (kadar sem zares utrujena).

Tako je to. Dovolj od mene. Fino vas je brat...in uživajte, če lahko, saj potem, ko bodo dojenčki bomao pa itak tud :)

LP Katja

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Septembrke kje smo?
25.8.2005 19:56:37   
Pia67
Živjo!

Dober predlog, da se mal pomenimo še na mama.si. Jaz mam registriran isti nick name, samo se tukaj na ringaraji veliko vec dogaja, na mama.si le redko pokukam, bom pa zdaj do 1.9. malo bolj, če ne bom prej zavila v porodnišnico.;)
Jutri imam kontrolo (CTG+pregled plodovnice z UZ). Počutje veliko bolje, manj pritiska spodaj, le punčka se je bolj umirila. Upam, da je vzrok dovolj vode v bazenčku :)
Bomo videl jutri. Drugače pa se zdaj že prav preseravam, danes sem oprala vse pojerbane igračke (glasbeni vrtiljaček, rampica za razgibavanje, ropotuljice, grizala...). Itak je še oreng prezgodaj, samo sama s sabo nimam več kaj počet. Berem, hodim na dolge sprehode, najraje bi cegu dala v voziček in šla na špancir. Mal bolno, pa vseeno;)
Pravijo, da jesen ne bo indijanska ampak mokro nadaljevanje poletja. Upam, da se motijo, kakor z ono tropsko vročino.
Božajte svoje bušije in se beremo na mama.si.

Pia

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Septembrke kje smo?
26.8.2005 7:06:59   
ameli
Super, RR še dela.
Jaz sem staknila nek prehlad in zraven še malo vročine, tako, da se ne počutim ravno najbolje. :duda: skače sem ter tja, obrnjen pa je še postrani in upam, da se bo v teh treh tednih še obrnil, če ne :((:((:((:(( , bo že kako. Poroda se sploh ne bojih, ampak že komaj čakam :angel: .
Bodite lepo, se beremo na mami.

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Septembrke kje smo?
26.8.2005 8:48:26   
Sally
Da se se jaz na kratko javim, preden nas "umaknejo" za nekaj dni... V sredo sem bila na CTG in je vse v najlepsem redu. Ponovno naj bi sla na pregled2 dni pred rokom. Dobila sem napotnico za porodnisnico, tako da "zdaj gre pa zares"... :)-:)-:)-

Vceraj so me zacele grozno boleti medenicne kosti. Ali mi zna katera povedati, kdaj (koliko casa, dni) priblizno pred porodom zacnejo boleti (sklepam da zaradi sirjenja po "sivih")? Ce je sploh to to... :zmeden2: Drugace se pocutim cisto OK, le da nekoliko tezje diham, sploh ponoci, tako da se pogosto zbujam. Se beremo na mami...

Bodite pridne in bozajte svoje busije... :nosecka:

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Septembrke kje smo?
26.8.2005 11:20:08   
Matej@
Js se vam tut bolj poredko oglašam, zdaj se bom morda kaj več, ko nisem več v službi. Katja6, imava pa isti PDP!

Zaenkrat mi še ni dolgčas, malo še šivam, včeraj sem oprala in polikala prve stvari, naslednji teden pa z načrtujeva izlet v Italijo, si greva pogledat vozičke :bravo:.

Naslednji petek imam prvi CTG (pri 36t), nimam pa pojma, kako je :duda: obrnjeno, niti, če sem že kaj odprta :ups:... Nekaj dni že pridno pijem malinov čaj, pa tu in tam ananasov sok, če se spomnim.

Čevlji mi niso nobeni več prav :grrr:, a so se še kateri noge tako razlezle? Res mam +14kg :(, pa vseeno , upam, da bo to šlo kaj nazaj...

Poroda se (zaenkrat še) ne bojim, najbrž bom pa šla drug teden na razgovor za EA, da imam vsaj možnost, da zaprosim zanjo. Sicer pa ugibam, kako bo zgledalo naše dete, bo bolj temnolaso, svetlolaso, bo melo resen obrazek, tak bolj dojenčkast? Prijateljica, ki je rodila, je rekla, da se ji je tamala prve trenutke zdela popon tujec, ko jo je zagledala...

Lepo preživite dni do 1.sept., s čim manj težavicami!

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Septembrke kje smo?
26.8.2005 11:38:37   
2ursae
o, čisto slučajno sem šla pogledat, kaj je z RR in glej - dela!

Jaz sem bila v sredo že na drugem ctg, ki pa mi je nameril že en popadek. Sem se kar malo ustrašila, saj :duda: še ni tako daleč, da bi se lahko že rodila - menda je fino, če donosiš vsaj do konca 37.tedna. Mi je pa G rekel, da to še nič ne pomeni, tko da me je malce pomiril.

Mal sem že pogledala na mama.si, pa mi ni tko všeč kot RR. Način je malo bolj drugačen pa zdi se mi, da je manj obiska. Sem iskala septemberke, pa tudi nis(m)o najbolj aktivne...a čmo to popraviti :)?

se slišimo na mami, drugače pa najkasneje na novem RR
pozdravček :muca:

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Septembrke kje smo?
26.8.2005 13:43:23   
Katja6
Kaj pa nana med.over.net je tud forum nosečnost. Bi si lohk tm pisale. Se mi zdi bolj obiskan, kot pa mama.

LP Katja

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?