|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slab spermiogram
30.10.2014 17:18:22   
Anonimen
Kakšne so možnosti zanositve, če gre za slabo morfologijo spermijev (0% normalno oblikovanih)? Manjše število spermijev ter slaba gibljivost le-teh? A se je kateri par srečal s podobnim problemom?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slab spermiogram
4.11.2014 12:01:44   
Maja1990
Midva z možem sva v IVF postopku ravno zaradi njegovega slabega spermiograma - delal ga je 2x, vsakič samo nekaj procentov gibljivih (na zadnjem celo samo 1% glibljivih) in nekaj podobnega z morfologijo (se pravi skoraj vsi nepravilnih oblik). Jih ima pa dovolj količinsko, samo ne plavajo in niso najlepši, na žalost. :)

Ko bo na 'dan D' oddal seme, mu bodo dodali nek preparat (sem pozabila ime), ki naj bi spodbudil semečenca h gibanju, tako da bodo lahko izbrali žive in najlepše za oploditev mojih celic.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Slab spermiogram
4.11.2014 12:03:31   
Maja1990
Aja, sploh nisem odgovorila na vprašanje - naravna zanositev s takšnim spermiogramom je skoraj nemogoča. Razen v primeru, da je bil spermiogram slab samo enkrat, naslednjič pa vredu - je treba večkrat ponovit, da se ugotovi kaj se res dogaja...

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Slab spermiogram
27.11.2014 8:57:41   
Taddy78
Pri nama je bilo tako.. prva nosečnost nenačrtovana. Ko je bil sin star 3 leta, sva s partnerjem šla na neplodnostno, kjer s ugotovili isto kot pri tebi, s tem, da je pri njemu bilo 0.3% gibljivih. S postopkom ICSI nama je v drugo uspelo in imava sedaj še 3leta staro hčerko. Vse je mogoče punce, samo verjeti moramo vase in v ljudi vpete v ta postopek. Ne rečem, da je bilo lahko, nasprotno, saj pridejo dnevi, ko bi najraje vse nekam poslala, ampak se splača potrpeti.

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Slab spermiogram
27.11.2014 9:00:53   
Taddy78
In kot je napisala Maja o naravni zanositvi....midva sva brez zaščite 9let, bi bil res čudež, da bi nama uspelo naravno.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko časa po porodu je nosečnost rizična?
Najnovejša raziskava je pokazala, kdaj mora biti nosečnica še nekoliko bolj previdna, da ne ogrozi svojega zdravja in zd...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?