|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slovensko primorje-kampi?
13.6.2008 13:21:29   
muha1
Naš se je letos odločil, da bomo kampirali na slovenskem user posted image . Daj povejte kam? Kako pa je v Ankaranu? Kje je ok in kje je možnost sence?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slovensko primorje-kampi?
13.6.2008 14:08:47   
pomar*ANČA*
ankaran je edini slovenski kamp ki ga jaz poznam, mi je bil pa zelo všeč, čist in prijeten- če primerjam kakšen kamp v istri.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Slovensko primorje-kampi?
13.6.2008 15:34:06   
Muca Copatarica
http://www.avtokampi.si/default.asp?drzava=1

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Slovensko primorje-kampi?
13.6.2008 15:37:50   
zabrnek
Jaz sem bil pred 3 leti v Ankaranu. Ne vem če so kaj prenavljali. Sanitarije niso extra moderne, drugače čisto, plaža je bol boga(betonska, pol pa eni čudni kamni v vodi), je pa res da je še bazen. Motilo me je to, ker je blo tuširanje na žetone.user posted image

lpuser posted image



(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Slovensko primorje-kampi?
13.6.2008 17:07:39   
Laubica
Letos so ga prenavljali -tak da je meni kamp zelo lep

_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu zabrnek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Slovensko primorje-kampi?
14.6.2008 17:43:50   
Mišni
Jaz sme bila samo enkrat v kampu v Ankaranu, ampak je tega že 10 ali 15 let nazaj. Zdelo s emi je grozno, spomnim se enega blatnega zaliva. Kot bis e prašiči v blatu valjali je izgledalo. Tako da sem se šla kopat potem malo stran, nekam ob cesto, kjer za čudo ni bilo nikogar ... No, nama je kmalu bilo s kolegico jasno, zakaj ni nikogar, ker sva za nama v škarpi (ležalnike sva imele kar vodi) zagledali luknjo, kakšen meter nad morjem je bila, iz katere je tekla kanalizacija. Prav drek je ven bruhal. Obup!

Sicer pa smo bili prejšnji vikend v Luciji. Ma tam je pa tako  ... bolj kot bi bil na šobbczu, edino da imaš za šotore prostor na drugi terasi, torek kar precej nad morjem. Ob morju so samo prikolice. V glavnem, ni sile, pa pe drago je menda. Kopali smo se pa v Portorožu, tako da za vhod v morje ne vem, obala je pa zabetonirana.

Smo pa bili prijetno presenečeni nad prijaznostjo prodajalcev in sploh vseh turističnih delavcev v Portorožu in Pioranu. Vsi so fuuuul prijazni, nasmejani, se pohecajo in tako. Kakšna razlika napram Hrvatarjem, ne moreš verjet. Res, neverjetno!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Slovensko primorje-kampi?
15.6.2008 17:15:34   
Gina
Ojoj, samo ankaran ne! Moji daaaalllleeeeč najslabši spomini gredo točno tja. Voda umazana, niti enkrat nisem šla not - v morje mislim, razen do kolen, ker sicer bi dobila spuščaje. Bazen natlačen, z dojenčkom me niso spustili notri z vozičkom, sem se vsak dan sproti pregovarjala, otrok pa je imel dva meseca in še ni glavice sam gor držal. Voda ves čas mrzla, mislim tista v tuših. Tuši na žetone, vmes ti je vode (mrzle!) zmanjkalo, si moral se naprej iti tuširati v tisti tuš, iz katerega ti je tedaj na ta drugi žeton (plačljivi seveda) voda pritekla - obuuuppp in groza, pravzaprav nezaslišano za evropo. WC ji - čistijo jih 1x na dan, kar je tudi nezaslišano, zvečer si se po ta hudi svinjariji drsal, ker je bilo tako svinjsko po tleh včasih. Stranišča imajo spodaj luknjo na vratih, da na "čučavcu" niti počepnit ne moreš, ker te veselo gledajo od zunaj. Enkrat se mi je en otrok not zaklenil in se ni dalo odpret, je prišel iz recepcije ga rešit. Enako se je zgodilo tudi meni, sem s pomočjo prijazne turistke, ko sva se obe obeseili na vrata, vsaka iz svoje strani, ven prišla. Cene v ankaranu so neprimerljivo visoke - v navadni štacuni mislim, z ostalo slovenijo. Parcele v kampu so tako mičkene, da bog pomagaj. Prikolica gre komaj gor z enim samim predprostorom, zunaj ni več placa za sedet. Levo desno pa tudi nič. Senca sicer je, dosti sence in na daleč zgleda fajn. Ampak ta kemp je samo za na sprehod iti tja - pa še ta sprehod ti zaračunajo. Aha, edina pozitivna stvar so bili tobogani za otroke, pa če se ne motim tudi trampolini. Aja, cena ankaranskega kampa je mnogo dražja kot primerljivi in bolj čisti kampi v istri. Jaz sem šla enkrat samkrat in nikoli več ne grem. Razen na sprehod pozimi.user posted image user posted image  Takrat je pa tam vse zapuščeno. In lepo.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Slovensko primorje-kampi?
2.7.2008 14:33:05   
Laubica
Evo moja prijateljica se je ravno vrnila iz Ankarana-ni ga mogla prehvalit od čistoče do osebja ,sanitarije ,red -ni da ni-tudi morje je rekla kje je kera videla umazano -da ni res -če je mivka je pač od mivke kalno ko se otroci igrajo -zjutraj je pa ful čista voda-tako da ni res to kar ene pravijo

_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?