|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smučanje z dojenčkom
7.1.2007 18:01:48   
Vesna
tiste ki ste bile z nekaj mesečnim dojenčkom na smučanju,kako je to zgledalo?imamo 5 mesečnega fantka.namen imam bolj počivat,in z user posted image okrog 12 it malo na smučišče pogledat moža,in če bomo na volji bomo zamenjali vloge,jaz na smučke in on zuser posted image .smučišče je odaljeno par km,in ne vem kako bi to izpeljalaz user posted image na avtobus,z avtom ne grem sama na smučišče.pa še kako pa zaščitit očke pri takem majhnemuser posted image ?
lp vsem

< Sporočilo je popravil primoza -- 28.1.2007 8:22:57 >


_____________________________

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Smučanje z dojenčkom
7.1.2007 18:35:22   
tinica
Jaz 100 % ne bi šla, da bi se potem še mogla do smučišča vozit za avtom ali pa celo z busom. Veš kako boš mogla otroka skoz oblačit in slačit, zato da boš morda na smučiščo 1h. Najbolje je da greste tako da lahko pridete do smučišča peš en kratek sprehodek, veliko jih tako hodi z majhnimi otroki. Ko smo bili letošnjo zimo na Rogli je bilo kar veliko mamic z majhnimi otroki.

Lp, Tina

< Sporočilo je popravil primoza -- 28.1.2007 8:23:14 >


_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Smučanje z dojenčkom
7.1.2007 18:42:12   
Marogica
Midva pač tisto leto nisva šla na smučanje. Bi bilo prenaporno in največji komfort smo imeli doma. Zato ne vem, kako naj to izpelješ.

Da dodam še to: naslednjo leto smo pa šli tako, da smo stanovali na smušišču, kar je vse skupaj olajšalo.

< Sporočilo je popravil primoza -- 28.1.2007 8:23:33 >


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Smučanje z dojenčkom
7.1.2007 20:26:33   
Vesna
mamo že rezervirano,bom poročala kako je šlo.še vedno dobrodošel kdo ki je to izpeljal.

< Sporočilo je popravil primoza -- 28.1.2007 8:23:51 >


_____________________________

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Smučanje z dojenčkom
8.1.2007 10:46:33   
soncka
Mi pa smo bli na smučanju decembra. Na Kronplatzu. Imeli smo se super. Res da je bil apartma le cca 100 m od smučišča. Zjutraj smo vstali, eden od naju je šel kar na smučišče, Midva s user posted image , star je 11 mesecev sva se odpravla, šla malo ven, na sonček... okrog 12-13ih sva se zamenjala. Dragi je prišel in pripravil kosilo malemu, jaz pa sem šla smučat do konca. V glavnem, nasmučala sva se oba, kot že dolgo ne, saj sva izkoristila karte maximalno. Ponavadi smo prišli do smučišča šele okrog 10ih 11ih, se dosti ustavljali, počivali na smučišču... letos pa ker sva bla pač sama, sva največ kar smučala. Mislim, da če ni nekega slabega vremena ga pač oblečeš normalno. Kombinezon, kapa, rokavičke, šal, pa je. Jaz sem šla z njim na sprehod in vsak dan je spal zunaj v vozičku. Ko si tam vidiš kaj ti nabolj paše in se pač sproti organiziraš.

Skratka. Pejdi. Pa lepo se imej! Pa ne poslušaj zapečkarjev;)

Lp s.user posted image


< Sporočilo je popravil primoza -- 28.1.2007 8:24:08 >

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Smučanje z dojenčkom
9.1.2007 20:32:06   
tiasha77
Zdravo!

Ne vem sicer kam greste, ampak jst bi na tvojem mestu naredila takole: naj gre mož na smučišče z avtobusom (ponavadi so kake povezave prav za smučarje), ti pa potem z malim z avtom, pa greste malo na sprehod al pa se zamenjata z možem na smučkah. Če pa to ni možno, pa se menjajta vsak en dan. Za sprehod ga obleč tko kot doma, razen če bi bil kak hud mraz (mi smo našo nosli v kengerujčku v kombinezonu, drugač v vozičku pa čist isto kot doma). Učke nismo kej posebej zaščitli, sem pa pazila, da ni gledala direkt v sonce.

Lep dopust, pa uživajte in spočijte si!T

< Sporočilo je popravil primoza -- 28.1.2007 8:24:25 >

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Smučanje z dojenčkom
13.1.2007 22:43:24   
Allia
  • Mi smo prav danes prišli iz smučanja v Val Gardeni in je bilo super. Sva se organizirala tako, da je eden šel smučat od 9 oz. 10 - 12.00 oz. 13.00, drugi pa od 12.00 oz.13.00 -16.30. Do takrat so namreč vozile gondole.Sva se pa izmenjavala tako, da en dan je šel mož dopoldan, drugi dan pa jaz. Medtem ko sem bila doma pa sva šli ven pohajat, prav tako jo je ven peljal tudi mož.Se da zadevo super uredit. Je pa res, da je lažje, če do smučišča lahko prideš peš.
  • Glede oči pa sem pazila, da nismo hodili ven v tistem hudem soncu. Drugače pa tudi po mestu ni snega, tako da ni problem. Smo ji pa nabavili kvalitetna očala, ki jih je imela cele 2 minuti na nosu.user posted image
  • Naslednje leto gremo prav gotovo spet in jo bova za pokušino dala na smučke, letos pa se je sankala in je prav uživala.user posted image
Ti predlagam da pejdi na smučanje in če se ti ne bo izšlo (kar dvomima), pa vsaj spremeniš okolje. Jaz sem šla prav zato, saj nisem vedela kako se bi izšlo.Ampak se je.user posted image

UŽIVAJTE!!!

< Sporočilo je popravil primoza -- 28.1.2007 8:24:42 >

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Smučanje z dojenčkom
20.1.2007 18:38:13   
saving
Mi gremo kar na Roglo, ker se totalno prva liga, da greš lahko v terme, če je slabo vreme ali če se malemu ne ljubi več.
Drugače smo pa čisto majhne imeli v nahrbtniku (je pa res, da sem jaz kar dober smučar, žena se ni upala) kako uro ali dve. Oblečeni so bili kot polhi, kapica, očala (res, prav fanatično smo jim dali očala vsakič gor, ko so jih dali dol. Čez nekaj časa se navadijo user posted image ). Najslabše je z dvoletniki, ne grejo več v rucak niti nimajo še dovolj razvite motorike za smučke. Takrat se je pač treba z njimi sankati in je to to. Ampak to je samo eno smučanje. Ko so stari tri leta je super, če so na smučišču kakšne naprave (trak, krožne vlečnice ...), ki človeku skrajšajo vlečenje žabca gor po bregu. Ko so stari štiri leta, pa tako ali tako že smučajo hitreje kot ti user posted image ...

< Sporočilo je popravil primoza -- 28.1.2007 8:25:02 >

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Smučanje z dojenčkom
25.1.2007 16:57:28   
Anonimen
mi smo šli lani ,ko je imela tamala 8 mes in smo se imeli super!
smo si že prejšnjo sezono poiskali apartma pod smučiščem in ga takoj jeseni rezervirali,ker so taka stanovanja takoj zasedena. 
in potem sta moj in tavelika zjutraj po zajtrku šla smučat,mi2 s tamalo pa ,ko sva se uštimale,peš z vzičkom do smučišča.
aja,pa nono smo vzeli s sabo,tako,da smo lahko mi3 smučali tudi malo skupaj,pa je nona imela tamalo.
kosilo smo pojedli kar v kaki koči.tamala je itak spala kar v vozičku,tako da smo bili zunaj do konca.nismo vmes hodili domov kuhat pa spat-izguba časa.ko je zadnjikrat peljala gondolca gor,smo nehali tudi mi.
potem pa domov,pa skuhat zgodnjo večerjo ali pozno kosilo,pa še malo na drsališče in potem spat.
letos gremo spet,v isto stanovanje,ki smo ga spet morali rezervirat že oktobra.
lani smo se samo sankali s tamalo,letos smo jo že postavli na smuče-tiste plastične in ji je bilo mega! po ravnem gre ko raketa in tudi na trakec za začetnike sva šle.za dol jo seveda držim za roke,na trakcu pa hoče sama stat,se ji zdi ful fajn!
mislim,da bo letos še boljše ko lani!
komaj čakam!!


< Sporočilo je popravil primoza -- 28.1.2007 8:25:20 >

(odgovor članu saving)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Smučanje z dojenčkom
26.1.2007 9:53:05   
Mojca20
Niki, moram rečt, da ste imeli zelo fajn sistem, in mislim da bomo imeli mi lesto zelo podobnega. Res se ne splača hoditi domov kuhat, ker je škoda časa. Raje bomo pojedli nekaj na smučišču, potem pa bolj konkretno skuhaš okrog  17.00.

Najlepše vreme spustiš, če kuhaš ob 12.00, potem pa še spanje in naenkrat je ura 15.00.



< Sporočilo je popravil primoza -- 28.1.2007 8:25:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Smučanje z dojenčkom
29.1.2007 9:53:11   
pika_b
Mi smo tudi šli lani smučat, ko je imel naš pikec 6 mesecev. Bili smo na Kopah
in sicer v apartmajih na Mali Kopi in je bilo super.
Apartma na smučišču, tak, da sva z malim naredila par korakov in sva bila že na smučišču. Ker je v tistem času bilo -25 žal nismo kaj preveč z njim letali okrog. Glede hrane pa je bilo super, ker se še je dojih in ker smo imeli seveda pomoč babice, ki me je poklicala, ko je bil lačen in sem bila en, dva, tri doma.

Tudi letos gremo in sicer 10.2. upamo, da bo sneg. Sedaj pa bo že naš pikc tudi letal po snegu, bo pa mami malce počivala, ker pričakujemo drugega otročka.

Uživajte na smučanje, kamor koli že greste.

lp

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Smučanje z dojenčkom
27.3.2008 13:56:57   
muška
Moj sin je bil star mesec dni, pa smo že bili na smučišču. Ati je smučal, jaz pa sem šetala z vozičkom gor in dol, pa sem in tja, pa na koncu sem imela že toliko vseh poznanih, da ko mi je mož rekel, da naj pa grem zdaj jaz smučat in bo on šetkal, sem rekla niti podrazno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Smučanje z dojenčkom
5.2.2010 10:24:50   
barni
Mi smo bili letos na Pohorju. Nasa je sicer stara 2,5 leti, so bili pa z nami kolegi z 2 mesecnim otrockom. Pa so kar malo komplicirali. REs je bilo bolj hladno, samo so se ostale mamice kar konkretno sprehajale z vozicki zunaj. Tam je smucisce sicer na dosegu roke, je res zoprno, ce moras na bus z vozkom in vso kramo.

No glede oblacenja je pa tako, da moram tut doma otroka oblect pa grees samo za kako urco ven, ne? JAsno da ne bos z otrokom cel dan notri zato, ker se ti ga ne da oblect? SIcer je pa otrok v vozku kar dobro zasciten, ce je se v kosari. Drugo je, ce je ze v sportnem delu.

Nasa je bila zimska in sva bili celo zimo non stop zunaj, tudi po vec ur skupaj. Kaj pa vem, jaz nisem zdrzala notri.

Je pa Pohorje tko ful fajn, ker je tko prilagojeno druzinam. Vse je na dosegu roke. CEje slabo vreme, gres v bazen.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Smučanje z dojenčkom
9.2.2012 17:39:40   
andjelina
Pozdravljena Vesna,
mi pa smo vseeno šli na smučanje z malim dojenčkom (6 mesecev) in malo starejšim (4 leta) in sicer kar v Kranjsko Goro tko da sem jaz uživala na sprehodih oči pa je smučal z starejšim..... moram priznati da smo uživali........Priporočam vsem z manjšimi otroci tudi za učiti je fino.... Mož,ki pa je dober smučar se je pa tudi fino nasmučal.
Kar pa se cene tiče predlani smo bili v avstriji smo za apartma plačali manj ampak je bilo pa vse drugo precej dražje npr. kava z mlekom 3,5 eur da o hrani ne govorim....  Letos pa smo imeli sobo z zajtrkom je bilo malo dražje ampak smo bili na smučišču pozno kosilo pa smo hodili vsak dan drugam.... CCene dokaj normalno zaprabvili manj kot predlanskem.....
Kar pojdite nekam tudi dojenčku bo všeč sam da je svež zrak....
Lep pozdrav vsem
Anđelina
user posted image
www.vila-romana.si 

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Smučanje z dojenčkom
15.12.2013 14:11:03   
marlenica
Mi pa najraje hodimo na Vogel. Zame najboljša družinska smučišča, niso preveč zahtevna in za malčke je prav super urejeno. Obenem pa še najlepši razgled na Bohinjsko jezero. Prejšnje leto smo bili v Burji, letos gremo pa v Ski hotel pogledat, ker bi vseeno želel malce več udobja. Pa še vse je direktno na smučišču. Si ne predstavljam, da bi se morali še vozit do smučišča.

(odgovor članu andjelina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Tri najlepše pešpoti ob morju
Sprehodite se po najlepših krožnih pešpoteh ob slovenskem morju, ki pohodnikom omogočajo spoznavanje skritih kotičkov Po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?