|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje 9 mesečnice
1.10.2005 12:52:34   
Spark
Kaj naj naredim? Zadnjih par dni imamo full probleme. Že čez dan noče in noče zaspati. Pa je full zaspana. Ponavadi je zaspala da je dobila stekleničko. Sedaj pa noče. Zaspana je že od 11ih pa je nikakor ne spravim spati. Sedaj se že dere. Ne vem več kaj naj naredim. Tudi zvečer imamo probleme. Prej je hodila ob 21 spati. Zdaj pa je že ob 20ih full zaspana, jo na hitro zrihtam okopam nahranim, in jo spravim spati. Pa se mi po eni uri zbudi in potem noče spati.
Če imate kak nasvet bi bila zelo hvaležna, ker res ne vem kaj naj naredim.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje 9 mesečnice
1.10.2005 13:20:33   
Anonimen
Podobno se dogaja tudi pri nas- le s to razliko, da gre čez samo še enkrat spat(prej je hodila dvakrat ) in zvečer jo seveda dam že ob pol devetih spat, namesto ob devetih. Zvečer takoj zaspi in po eni uri se budi in takoj v jok. In to v kakšen jok- prov histerično se dere.
Tako, da bi tudi jaz rabila nasvete??

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spanje 9 mesečnice
1.10.2005 13:25:17   
Anonimen
Maška je šele sedaj pri enem letu končnouser posted image dobila ritem spanja.Sedaj imamo redno tako-zjutraj se zbudi okoli devetih,potem gre spat ob enih pa spi do recimo štirih(in več).Zvečer pa gre aja aja okoli devetihuser posted image
No pa da povem kako je bilo prej-zjutraj vstajanje ob devetih,teženje do petih,potem pol ure spanja,potem teženje do enajstih al pa polnoči,potem pa do jutra petkrat bujenje(jok,žeja,ploskanje,mrmranje,kreganje...)
Ne vem kaj narest,pri nas se je samo uštimalo.Potrpi še 4 meseceuser posted image

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spanje 9 mesečnice
1.10.2005 15:53:38   
sarči
Jest sem opazila,da če zamudim sam 5 tistih minutk k je ona zaspana pol je vsega konec,tako da....ko vidiš da je zaspana jo dej ninat in pa cel dan bodte na zraku!
Pri nas to pomaga.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?