|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje v zakonski postelji
17.6.2004 12:27:27   
Donja
Moj otrok je star 3,5 let in do 18 mesecev je spal v svoji posteljici. Potem je bil bolan in operiran, zato je njegovo spanje postalo zelo nemirno in zbujajoče. Z možem sva ga jemala k sebi in je spal pri nama . In tega se ja tako navadil, da ga nikakor ne moremo odvadit. Še vedno spi pri meni. Drugače je zelo samostojen za njegovo starost. Kupili smo mu tudi novo veliko posteljo in jo imamo v spalnici, da bi vsaj nanjo šel spat, pa ni učinka. V jeseni se selimo in bo dobil tudi svojo sobo. Rada bi ga počasi odvadila spanja zraven mene in ga privadila na svojo sobo. Zanima me, če je imel kdo izmed vas tudi podobno težavo in kako jo je rešil. Hvala za odgovore.
LP

Donja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spanje v zakonski postelji
17.6.2004 12:45:26   
Pandi
Ja, jo imamo, pa je malo daljša zgodba, ko imam čas, ti pišem.....

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spanje v zakonski postelji
17.6.2004 13:25:42   
Donja
Velja. Komaj čakam, ker me res zanima.
Pa pa

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spanje v zakonski postelji
17.6.2004 23:01:07   
Lepa Ana
Mogoče se boš malo potolažila:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=6446&idk=101

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spanje v zakonski postelji
18.6.2004 7:41:56   
Donja
Lepa Ana najlepše hvala za tale link. Sem se kar potolažila. Sem jaz tudi mislila, da smo mi edini ki tako spimo. Je pa fino čez vikend ker lahko malo dalje dremam. Ko se mali zbudi, mu vklopim Tom in Jerrya in on to gleda, kot da je v transu. Jaz pa uživam. Saj ko bo večji bom ziher to pogrešala.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spanje v zakonski postelji
19.8.2004 20:57:40   
malena24
jaz pa vam kar zavidam, ko berem, kako imajo vasi otroci zeljo po spanju pri vas. Ko se je moja Eva rodila, sem jo imela v zibelki zraven svoje postelje, po nekje treh, stirih mesecih pa je zacela spati v svoji sobi v otroski posteljici (kinderpet... ;) ). Takoj se je navadila, in sedaj noce zaspati nikjer drugje v stanovanju kot sama v svoji sobici! Vcasih, se mi prav zahoce malo crkljanja ponoci, pa da se mala stisne k meni.... Sicer cez dan ni panike, pa tudi sicer se rada carta, ampak ponoci ima rada svoj mir..... Kako razlicni so si, kajne??
:sloncek:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spanje v zakonski postelji
19.8.2004 21:52:53   
sonja-10
Imam zgodbico s prijateljičino hčerjo. Živeli sta v garsonjeri in tako pet let spali skupaj. Potem sta dobili novo stanovanje. Prijateljici sem šla pomagat pospravljat pred vselitvijo. Bil je tisti dan, ko bosta prvič prespali, seveda, vsaka v svoji sobi. Punčica ni hotela slišat o svoji sobi. Potem pa sem ji povedala, da bojda, ko prvič spiš v novi postelji in nekaj sanjaš, se ti to uresniči. Zvečer sem poklicala prijateljico, kako je bilo. Začudena mi je povedala, da je deklica brez besed odšla spat v svojo sobo. Zjutraj zazvoni telefon in moja prijateljica.:"Lepo kašo si mi skuhala. Veš, da je sanjala, da bo dobila psa!!!"
Deklica je od takrat spala v svoji sobi in mamica je bila mož besede in kupili sta psa.
Lep večer še naprej, Varja

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spanje v zakonski postelji
20.9.2004 10:23:50   
Anonimen
He he.. le da to ni bila kasa.. ampak odlicen razplet. Domace zivali zelo koristijo cloveku.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

(odgovor članu Donja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spanje v zakonski postelji
24.9.2004 10:03:26   
Anonimen
Tudi jaz vam kar zavidam, ko želijo otročki spati z vami. Ko so pa tako mehki in topli in tako lepo dišijo... Moj sonček je star dve leti in pol in še nikoli ni hotel pri meni spati. Pa sem mu že prigovarjala, daj no, samo malo leži pri mamici. Ne, tudi uležti se noče. V svoji posteljici pa spi kot "bubreg v loju". Razen na dopustu. Takrat ko nima svoje postelje. Takrat moram iti z njim spat, pa grem zelo rada. Zvečer in popoldne. Se vse pogovoriva, preden zaspi. Kaj je slišal v gozdu, kako pojejo ptičke, da sem lepa, da imam lepe laske in še polno stvari, ki ti napolnijo srček.
Čeprav vem, da bi bilo, če bi se to dogajalo vsak, dan kar precej naporno. Zvečer imaš še marsikaj za postoriti, ko gre mali spat. Pa tudi televizijo, če je kaj zanimivega, rada pogledam.
Ampak, če bi se mali tako odločil in se ga ne bi dalo prepričati v drugače, potem bi k zakonski postelji "prištukala" še eno posteljo, da bi bilo dovolj prostora. Saj menda, ko ima otrok dovolj ljubezni, se sam odlepi, gre v svojo posteljo. Največkrat je menda to pri 7 letih. Pač eni rabijo več pozornosti in ljubezni, eni pa manj.

(odgovor članu Donja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spanje v zakonski postelji
24.9.2004 11:27:04   
Donja
Splišni, jaz si sploh ne znam predstavljati, kako je če spiš sam z dragim. Imamo tudi njegovo posteljo v isti sobi in ni šanse, da gre tja spat. Imamo pa res veliko posteljo, ampak jaz sem na sredi, mali pri steni, moj pa na robu. Potem pa se oba ponoči k meni stiskata.:)- Kolegica ima 8 let starega sina, pa še tudi pri njej spi.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?