Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ravno toliko je njegova kot tvoja in jst bi mirno odpirala okno, če je slab zrak, pa tudi radio bi prižgala na primerno jakost, seveda. Kake bolane fore. A zdej, če je on prvi bil tam boš pa ti njegov predpražnik? Če ga pa prepih moti naj pa da vrečko na glavo. Pa še gledat ti ga ne bo treba. Verjetno ima doma dvojno garažo samo zato da si ego noter parkira. Bebo.
, sicer pa nekaj zažgi, ali nastavi konzervo rib, pa da vidimo, kdo ne bo hotel luftat.
. Čeprav je na tem delovnem mestu bil že 4 leta pred mano, jaz sem prišla lani, me vedno vpraša če me zebe če me moti muska in vse...ja, jaz sem bolj zmrznjen tip me vedno zebe, njemu pa je non stop vroče. še dobro da ni tak kot tvoj bumbar od sodelavca, saj bi zmrznila bi kar klimo nažgal ziher. No pa sva tut mi2 mesta zamenjala, mava pisarno ločeno s steklom, sicer vmes vedno odprta vrata da se komot pogovarjava in afne guncava
... ja to je pa JU, ko so tisti ki največjo štalo v kolektivu delajo, zaščiteni ko kočevski medvedi