|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sredstva za sončenje SPF 30
13.7.2009 13:22:36   
lukec
Sem naročena na revijo VIP, kjer je Zveza potrošnikov objavila rezultate letošnjih testov sredstev za sončenje in "ta dragi" so spet razočarali.
Najbolje se je obnesla hoferjeva Ombia, sledijo ji Nivea sun, Ambre Solaire mleko in sprej Clear protect. Eucerin na primer se je odrezal zelo klavrno saj je šele na 12. mestu od 16. Pri ceni na liter pa je od najboljšega dražji kar za 86 evrovuser posted image .


_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sredstva za sončenje SPF 30
13.7.2009 13:27:53   
Kerensa*
Jaz sem si letos prvič kupila Coppertonov losjon z zaščitnim faktorjem 70 in bom lepo sama pri sebi ocenila, ali mi ustreza ali ne. Testi gor ali dol.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sredstva za sončenje SPF 30
14.7.2009 22:03:43   
MARTINŠČICA
Samo v razmislek:
- logika nam pravi, da če je nanos kreme z ZF treba obnoviti vsaki 2 uri oz. po vsakem kopanju, potem itak ne rabimo več kot ZF 12.
- krema Kosmerba je naravnega izvora (korenje, pomaranča ...) in ima ZF 4. Vse kreme, ki imajo ZF višji od 8, preprečujejo absorbcijo D vitamina, pa še ogromno umetnih snovi namažemo z njimi na svojo kožo, ki je naš največji organ.




_____________________________

200% MAMI

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?