|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stiki otroka z očetom
25.10.2004 16:50:32   
Špela
Prosim za majhne(a zame zelo pomembne) nasvete!
Z bivšim partnerjem sva določila obiske 3 krat na teden po dve uri, tretji obisk traja v petek ali soboto 4 ure.Je to veliko,ker meni se zdi preveč, glede na to da si otroka ni želel, me je že v nosečnosti pustil, vrgel iz avta, in spet prišel nazaj.In nato se je to stopnjevalo.Da je odhajal in prišel nazaj, videl otrok apozno zvečer ko je že spal, ali pa kakšen dan sploh ne. Ampak dobre recimo da si vsak zasluži še eno šanso, ampak kaj če ni nič drugače. Tepe me ne in alkohola tudi ni ampak mu je pa vseeno, tudi zaradi zdravstvenih težav otroka naj bi trpela njegova služba, čeprav meni tudi doma pomagajo, tudi kolegice me vozijo k zdravniku. Povejte mi če jaz skrajšam stike med malčkom in očetom, me lahko le toži če jih želi povečat? Kako je s preživnino? Ker naj bi mi jo plačeval, zdaj pa trdi da če je otroku kupoval oblačila mi denarja ni treba nakazat? Kako naj jaz to v dohodnini prikažen in pri vpisu otroka v vrtec čez kakšno leto?Ali se to dogovori na socialni, tudi datum, ker ostalo naj bi bilo dogovorjeno, pa to ni tako?Ali lahko dosežem da otrok v času bolezni ko je na antibiotikih ali v bolnici, in nato ne sme ven, nima stika z očetom? Ker do sedaj so bili stiki pri meni doma, pa imam jaz tega dovolj ker mi grozi da če bom še rekla za preživnino me bo udaril,itd. Tudi drugače se mi okolje pri njemu ne zdi primerno za otroka, najpomembnejše pa je da ga otrok ni navajen.Saj tudi zdaj ko sva bila v nekako kulturnih celo prijateljskih odnosih ni prihajal k meni obiskovat otroka ob urah, ampak je prihajal kasneje, odšel prej.Jaz sem njegovemu delu prilagajala obiske.Govori mi da sem slaba mama, čeprav se res trudim, in vem da ni tako. Da sem nesposobna ker kot študentka nisem redno zaposlena, kot on. Ampak jaz tega tudi nočem še, ker sem rada z otrokom, bom že nekako.
Prosim kakšno informacijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Stiki otroka z očetom
25.10.2004 17:10:38   
neprijavljena
Glede njegovih obiskov pri tebi doma in celo 3-krat na teden ? Moram reči , da si mu šla kar precej na roko . Najbolje je , če se za te obiske dogovorita kar na socialni , ker se jih bo moral držati . Ne glede na njegov delovni čas v službi -bosta se pač dogovorila za tisto uro , ki vama bo obema šla skozi . Imaš prav vsak si zasluži še en popravek po storjeni napaki , ker mislimo , da se bo morda le spremenil . Ja , nekateri se res .Ampak teh je zelo malo. Tožiti te ne more kar naenkrat zato , ker si mu skrajšala obiske . Prvi dogovori so na CSD .Preživnino ti mora plačevati takšno kot sta se dogovorila oz . mu je določilo CSD .To kar pa on otroku kupi , pa se v preživnini ne upošteva .
Če otrok mora jemati antibiotike in , če ne sme ven potem ga lahko obiskuje le na tvojem domu .
Za ta datum misliš , da bi se naj določil kdaj bi naj bila preživnina nakazana ? Ali kaj ?
Poskusi se o vsem tem pogovoriti s svojo socialno delavko . Ona ti bo lahko najbolje svetovala .
Želim ti , da se ti vse stvari obrnejo na bolje . LP

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Stiki otroka z očetom
25.10.2004 17:11:51   
KATY&TIMMY
ciao!ej,ta tip je kot piha veter,zdaj v redu zdaj tako.:hudicek::hudicek:NOBENA MAMA NI SLABA!!!!sploh pa če nima službe,KAJ IMA TO VEZE Z ODNOSOM DO OTROKA???ma kaj se mu po malem kisa,temu tipu?v zvezi z obiski,sem ti že rekla da udari po mizi,ampak nekje drugje.kar se pa preživnine tiče,TI JO MORA DAT,to je bilo njegovo "DARILO" otroku oblačila mislim,kakšne veze ima to sploh zraven???zamenjaj socialno in povej kaj ti grozi!!!
lepo se imej pa se vidimo v ponedeljek,oz. se še slišimo.pokliči kaj!

lp,Katja&TIMI:morje::morje::kuza::muca::sloncek::pujs:dej lupčka Aleksu:kuza::muca::pujs::sloncek:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Stiki otroka z očetom
25.10.2004 17:42:06   
Annny
Če ne plačuje preživnine, tudi do stikov ni upravičen!! Jaz bi ga poslala nekam, grdobo grdo. Malo se mu pa že lahko postaviš po robu- halo!!!

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Stiki otroka z očetom
25.10.2004 19:34:59   
dory
Joj Spela, prav zalostna sem,ko berem tvojo zgodbo...ampak,ocetovstvo je priznano in poleg pravic mora dragi ocka misliti tudi na obveznosti...to je prezivnina,ki je najbolje,da se visina zneska doloci uradno...tisto,kar bo zaradi dobre volje prispeval zraven,je njegova stvar...saj daje svojemu otroku madonca:hudicek:...taksne stvari me tako razjezijo...me mame bi dale vse za nase soncke,medtem,ko taksni takozvani ocetje mislijo,da si lahko dovolijo absolutno vse...zapomni si, nikakor nisi slaba mama...tvojemu soncku si edina in najboljsa, se posebej takrat,ko si dobre volje in sproscena...poskusaj pozabiti na ocka,ker vaju ocitno ni vredne...po napisanem,dvomim,da se bo spremenil...morala bos nekaj narediti...ker tukaj gre za vajino zivljenje in vajino prihodnost...vajino..tvojo in od malega....zapomni si,da si ti naredila vse,kar je v tvoji moci, on pa je vse samo zlorabljal...se najbolj me razjezi,ko vidis,da so besede cisto nekaj drugega od dejanj in potem ko je dobre volje,ti zapiha na duso,da te ima rad in da bo vse tako kot je treba...do naslednje slabe volje...nima smisla...dvigni glavo in s pokoncno pojdi v svet...


drzim pesti zate

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Stiki otroka z očetom
25.10.2004 22:36:44   
Špela
Hvala vam vsem!
Pred nekaj urami sva govorila po telefonu in sem mu povedala kaj si mislim in kako bo naprej. Kar ni mu bilo čisto jasno, da to lahko naredim. Prav prijazno je predlagal da bi se pogovorila,ampak če to do zdaj ni bilo uspešno.Hmmm, nevem no, jaz mam tega dost.
Tkoda res hvala vam, Teji in Maju in Katji in Nevi in Timiju še posebna zahvala.Vi veste da Aleksa obožujem, veste da mu nikoli ne bi hotela slabega, in zato ga ne dam, da ga vzame neko brezvestno prase. Vem da je tako zvani "oče", ampak tudi videl ga bo svojemu položaju primerno.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Stiki otroka z očetom
26.10.2004 7:36:21   
dory
Spela, vedi,da smo tukaj zate, za vaju z Aleksom...

Moras pa z zivljenjem naprej. Mlada si in ne pusti se vasemu ocku,da pocne z vama,kakor pac zapiha veter. Ce bi imel resne namene, verjemi,da bi ze zdavnaj kaj naredil. Konkretnega mislim, in ne z besedami. Iz lastnih izkusenj vem,kako je,ko doooolgo nasedas besedam in upas,da se mogoce le uresnicijo....ampak to je slaba tolazba in na koncu potegnes kratko ti in zal tudi mali...Verjemi, ce se nekaj hoce se naredi, ce ne, potem se isce izgovore in krivi druge!

Misli nase in malega....naj ti to da moc,da dvignes glavo in gres zivljenju nasproti. Ocetu postavi pravila igre in ne odstopaj, se najmanj pa ne nasedaj sladkim besedam...bodi mocna..

lupcka Aleksu

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?