Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stokke in Maxi Cosi lupinica 24.9.2011 19:29:46
|
|
|
|
Tutan
|
Aja, pa še nekaj - pri Stokke vozičkih sem opazila dve razični torbi - ena se pritrdi med sprednjima dvema kolesoma in je mehkejša, druga pa zadaj in zgleda trda - kaj je bolje? Estetsko seveda zgleda zadnja boljše....
|
|
|
|
RE: Stokke in Maxi Cosi lupinica 24.9.2011 20:56:57
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Mene pa zanima, ali gre na Stokketov voziček Maxi Cosi lupinica? Kaj pa na Bugabooja? In ali ima kdo izkušnje kupovanja teh dveh vozičkov iz tujine, oz kje se ga dobi najceneje? V bistvu bolj Stokke informacije, kot Bugaboo (zasilna rešitev) Na oba paše Maxi Cosi lupinica, ampak potrebuješ adapterje. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170413 Tukaj imajo velikokrat akcije: http://www.pramworld.co.uk/
|
|
|
|
RE: Stokke in Maxi Cosi lupinica 26.9.2011 12:18:24
|
|
|
|
pasijonka
|
Mi imamo Stokkeja in Maxi Cosi Pebble lupinico. Kot je rekla že predhodnica, rabiš kupiti adapter, da paše (ki je precej drag:-( Kdaj pa boš potrebovala te stvari? Če čez nekaj mesecev, bomo mi do takrat odrabili, tako da se mi lahko javiš po ZS (vse sem kupila novo, lupinica je v Intense red barvi).
|
|
|
|
RE: Stokke in Maxi Cosi lupinica 26.9.2011 13:13:23
|
|
|
|
pasijonka
|
Aja, še glede torb. Tista spredaj je nakupovalna torba oz. za spravljat stvari, in pride z vozičkom. Čeprav ne izgleda ravno največja, spraviš noter vraga in pol (tudi konkretne nakupe, mi gremo recimo z njo v soboto na trg), saj ima notri mrežico, ki pride precej visoko in se jo na vrhu zategne z vrvico, tako da tja notrer lahko nabašeš tudi visoke plastenke ipd. (takrat imaš pač pokrov odprt, ker je mrežica višja od same torbe). Upam, da si predstavljaš, kaj sem hotela povedati:) Tista mehka torba, ki se jo da obesiti pod ročajem, pa je previjalna torba (ima tudi naramnico), ki pa jo je potrebno kupiti posebej. Mi imamo obe in prideta zelo prav, osebno pa mi na vozičku izgleda bolje tista spredaj
|
|
|
|
RE: Stokke in Maxi Cosi lupinica 27.9.2011 8:03:40
|
|
|
|
Tutan
|
Hej Pasijonka. Nekako si znam predstavljat, edinole sem opazila, da na podvozje vozička prideta dve torbi - ena spredaj, ena zadaj, ena je mehka, druga trda ... Uf, dobra ponudba, ki pa ni zame, sem pa 100% da bo prijateljica vzela nov voziček, ker ima v načrtu zadaj še najmanj 2 . Če bi bilo pa zame - čez kakšno leto, to pa ... v kateri barvi pa imaš Stokke-a?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.