|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stokke in Maxi Cosi lupinica
24.9.2011 19:27:20   
Tutan
Mene pa zanima, ali gre na Stokketov voziček Maxi Cosi lupinica?
Kaj pa na Bugabooja?
In ali ima kdo izkušnje kupovanja teh dveh vozičkov iz tujine, oz kje se ga dobi najceneje? V bistvu bolj Stokke informacije, kot Bugaboo (zasilna rešitev)user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stokke in Maxi Cosi lupinica
24.9.2011 19:29:46   
Tutan
Aja, pa še nekaj - pri Stokke vozičkih sem opazila dve razični torbi - ena se pritrdi med sprednjima dvema kolesoma in je mehkejša, druga pa zadaj in zgleda trda - kaj je bolje? Estetsko seveda zgleda zadnja boljše....

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2011 20:56:57   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Mene pa zanima, ali gre na Stokketov voziček Maxi Cosi lupinica?
Kaj pa na Bugabooja?
In ali ima kdo izkušnje kupovanja teh dveh vozičkov iz tujine, oz kje se ga dobi najceneje? V bistvu bolj Stokke informacije, kot Bugaboo (zasilna rešitev)user posted image

Na oba paše Maxi Cosi lupinica, ampak potrebuješ adapterje.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170413

Tukaj imajo velikokrat akcije:
http://www.pramworld.co.uk/

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2011 12:18:24   
pasijonka
Mi imamo Stokkeja in Maxi Cosi Pebble lupinico. Kot je rekla že predhodnica, rabiš kupiti adapter, da paše (ki je precej drag:-(

Kdaj pa boš potrebovala te stvari? Če čez nekaj mesecev, bomo mi do takrat odrabili, tako da se mi lahko javiš po ZS (vse sem kupila novo, lupinica je v Intense red barvi).

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2011 13:13:23   
pasijonka
Aja, še glede torb. Tista spredaj je nakupovalna torba oz. za spravljat stvari, in pride z vozičkom. Čeprav ne izgleda ravno največja, spraviš noter vraga in pol (tudi konkretne nakupe, mi gremo recimo z njo v soboto na trg), saj ima notri mrežico, ki pride precej visoko in se jo na vrhu zategne z vrvico, tako da tja notrer lahko nabašeš tudi visoke plastenke ipd. (takrat imaš pač pokrov odprt, ker je mrežica višja od same torbe). Upam, da si predstavljaš, kaj sem hotela povedati:)

Tista mehka torba, ki se jo da obesiti pod ročajem, pa je previjalna torba (ima tudi naramnico), ki pa jo je potrebno kupiti posebej. Mi imamo obe in prideta zelo prav, osebno pa mi na vozičku izgleda bolje tista spredaj user posted image  

(odgovor članu pasijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2011 8:03:40   
Tutan
Hej Pasijonka.
Nekako si znam predstavljat, edinole sem opazila, da na podvozje vozička prideta dve torbi - ena spredaj, ena zadaj, ena je mehka, druga trda user posted image ...
Uf, dobra ponudba, ki pa ni zame, sem pa 100% da bo prijateljica vzela nov voziček, ker ima v načrtu zadaj še najmanj 2 user posted image . Če bi bilo pa zame - čez kakšno leto, to pa user posted image ... v kateri barvi pa imaš Stokke-a?

(odgovor članu pasijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2011 13:53:58   
pasijonka
Kot rečeno, spredaj na tisto nogo pride trša, nakupovalna torba, zadaj pa se na dva obročka da obesit previjalno torbo - in to je to, ni drugih torb. Poglej na Stokkejevo stran.

Naš Stokke je živo rdeč, ga bomo pa potrebovali še najmanj leto dni, lupinico bomo pa počasi prerasli, čeprav smo jo minimalno rabili.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zelena plodovnica je znak, da je porod nujen
Zelena plodovna voda oziroma amnijska tekočina je znak, da je otrok prenošen in da je porod nujen. Kako do tega pride in...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.