|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Striženje las
12.9.2005 11:22:35   
Alina
Zdravo?

Mene pa zanima, kdaj ste prvič postrigle laske(š****) svojim malčkom? Naš Urban nima ravno dolgih las, se mu pa povrhu dvigujejo. Če mu glavico namažem z oljem je čisto OK. Star je 7,5 m. Moja tašča pravi, da bi jih bilo potrebno postriči. Kaj mislite ve? Ali ni še malo prehitro?

Lahko ga vidite (Urbana) v mojih albumih.

lp, Alina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Striženje las
12.9.2005 11:25:59   
eva1
Jst zadaj k je mel čopek, sem ga postrigla pri 4 mesecih...zakaj prehitro...od moje sestre mali rojen januarja, pa ga je julija postriga, ker je mel tašno čupo, pa mu je blo ful vroče!

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Striženje las
12.9.2005 11:27:18   
Anonimen
Pri treh mesecih, po vrhu, ker so se mu tudi dvigovale in je bil hecen. Ampak potem, ko so bile krajše, so se še bolj. Računaj s tem.

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Striženje las
12.9.2005 11:34:41   
Anonimen
ja moja pika poka je bla tut en čs ježek. pa še bl redke laske ma ampak sem raj počakala da so ji zrasle in se zdej lepo poležejo in ne štrlijo več. stara je 14 mescov in še ni vidla škarij

lp, lara

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Striženje las
12.9.2005 11:34:56   
SaaS
Pri petih in pol. Je imel zelo dolge (že do učk so segali), saj mu niso nikoli izpadle. Zdaj je star 10 mesecev in je bil postrižen že tretjič. Nazadnje s škarjami ni šlo in smo uporabili kar mašinco...

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Striženje las
12.9.2005 16:53:04   
Bejba
Mi smo mu prvič postrigli laske spredaj predvčerajšnim, star pa je 11 mesecev. So mu že na učke silili, pa je mami naredila rezk in sedaj je ok . Drugje pa ga še nismo strigli, ker še ni potrebe.

LP; Bejba

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Striženje las
13.9.2005 8:42:04   
BARBARA R.
Tvija stvar. Še najlažje bi to presodil frizer. Nekateri pravijo, da se ne striže pred enim letom (vraže). Kristina je bila že 3x pri frizerju in 2x doma postrižena . Tako, da stori, kot se tebi zdi najbolj prav.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Striženje las
13.9.2005 13:32:44   
Alina
Sem se odločila, da bomo malo postrigli.
Hvala vam!



Lp, Alina

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Striženje las
14.9.2005 21:31:35   
frutka_
Postrižite ampak ne preveč...hihihi...jaz sem pri prvem striženju bdela nad vsakim urezom, da malemu ne bi porezali preveč. malemu je bilo itak vseeno, mene pa je srček bolel, ko so laski padali vstran... ć
Zdaj je star 14 mesecev in smo ga strigli že enih parkrat.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?