|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Studi Moderna
8.4.2005 16:53:44   
Marina_
Moram vam povedati,da sem zelo razočarana!
Pred 2 letoma sva naročila ležišče Dormeo-bilo so veliki problemi glede dostave. Zdaj sva kupila novo posteljo in sva naročila preko njih letvice in odeje.To je bilo pred 2 tednoma.Rekli so,da bo dostava v ponedeljek-ni je bilo! Ne da bi gdo poklical(sama sem)so mi v petek rekli ,da se jim je "zrušil" server.Jaz to vse razumem:ups:Ampak kako :hudicek:ne morejo popraviti serverja do naslednje srede?:grrr:
Res sem:grrr::grrr::grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Studi Moderna
8.4.2005 16:57:02   
smrček
Moja mama je tudi preko njih vzela vzmetnico, pa so ji en obrok kar po pomoti še zram pribili:zmeden:. Se spolnem, da je ena moja znanka tudi enkrat full šinfala prek njih.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Studi Moderna
8.4.2005 16:58:08   
smrček
Spomnala sem se, ne spolnala.. Sem malce prenaglo piosala, pa kar po domač:)-

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Studi Moderna
8.4.2005 17:04:34   
Marina_
No to se nama ni zgodilo.Pa nič se nebi sekirala,če bi bili bolj vljudni!!!Pa:hudicek:mi smo ja njihove stranke:zmeden:
No moram povedati, da sva z Dormeom-ležiščem zelo zadovjna-nebi ga menjala!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Studi Moderna
8.4.2005 17:11:03   
smrček
Ta priokus njihove pozornosti in prijaznosti je najbolje hitro pozabit. Samo da se fino spančka9nebesa

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Studi Moderna
8.4.2005 17:12:08   
Marina_
:bravo:Samo sem morala to povedat, ker sem skoraj počla od:grrr:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Studi Moderna
8.4.2005 19:30:09   
india
Jaz sem pa 2 meseca čakala, da so se spomnili in mi poslali cene za nestandardne velikosti ležišč...potem so mi pa še rekli, daje bla pa pred dvema mesecema akcija.:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Studi Moderna
8.4.2005 21:09:02   
HuAnita
Meni so za jogi rekli, da stane toliko in toliko, ko pa je :love: šel ponj, je (nepozoren, kot zna biti...) zanj plačal 4 čuke več...

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Mobitel.
Admin

Ali ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?